Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Vietnam
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
κι εγω αυτό πιστεύωΑν γινει θα παει για Cyber Monday αλλιως σε αλλη αγνωστη στιγμη στο μελλον.
κι εγω αυτό πιστεύωΑν γινει θα παει για Cyber Monday αλλιως σε αλλη αγνωστη στιγμη στο μελλον.
Προπερσυ ηταν η τελευταια χρονια που εβαλε x100 στα παντα κ μαλλον δε θα το ξαναβαλει...ηδη εχουν ξεκινησει κ τρεχουν στους Κωτσοβολους μιλουνια κ αγοραζουν με το +50% που εχει προμο η αλφα...αρα κραταω υπερβολικα μικρο καλαθι για φετος...Οσοι έχετε εμπειρία στο χ100 του Κωτσόβολου, πότε πιστεύτε πως θα ειναι η επόμενη φορά ? Κάπου διάβασα πως αναμενεται στην Black Friday. Σε παλιότερες Black Friday είχε εμφανιστεί? Κ αν ναι, ήταν τις ίδιες μέρες με τις προσφορές, ή νωριτερα/αργοτερα ? Thanks!
Και φέτος έβαλε, λίγο πριν το Πάσχα νομίζω, αλλά μόνο για 24 ώρες.Προπερσυ ηταν η τελευταια χρονια που εβαλε x100 στα παντα κ μαλλον δε θα το ξαναβαλει...ηδη εχουν ξεκινησει κ τρεχουν στους Κωτσοβολους μιλουνια κ αγοραζουν με το +50% που εχει προμο η αλφα...αρα κραταω υπερβολικα μικρο καλαθι για φετος...
Έβαλε τέλος Μαΐου Χ100 σε όλα για 1-2 μέρες αν θυμάμαι καλά.Και φέτος έβαλε, λίγο πριν το Πάσχα νομίζω, αλλά μόνο για 24 ώρες.
ισχύει, βγάζει για σ/κ μόνο διαδικτυακάΈβαλε τέλος Μαΐου Χ100 σε όλα για 1-2 μέρες αν θυμάμαι καλά.
Σωστά, κάτι που συνήθως έκανε το καλοκαίρι, πάλι για 1-2 μέρες.Έβαλε τέλος Μαΐου Χ100 σε όλα για 1-2 μέρες αν θυμάμαι καλά.
Οσοι έχετε εμπειρία στο χ100 του Κωτσόβολου, πότε πιστεύτε πως θα ειναι η επόμενη φορά ? Κάπου διάβασα πως αναμενεται στην Black Friday. Σε παλιότερες Black Friday είχε εμφανιστεί? Κ αν ναι, ήταν τις ίδιες μέρες με τις προσφορές, ή νωριτερα/αργοτερα ? Thanks!
[/QUOTE
Είχε μέχρι την Κυριακή Χ100 στα λάπτοπ της Asus και μέχρι τις 10/11 σε λευκές συσκευές Neff X40ισχύει, βγάζει για σ/κ μόνο διαδικτυακά