Alpha bank bonus

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Παιδιά, επειδή έχετε πάρει ντοκτορά στο θέμα, τι λέτε για αυτό; Σε εισιτήρια αρκετά μακρινά (Οκτώβριος 2026, Αθήνα προς Νέα Υόρκη), έβλεπα διαθεσιμότητα για τη Χ ημερομηνία. Μετά από λίγες μέρες, εξαφανίστηκαν. Αυτά παίζει να ξαναβγούν;
τη united θα παρετε με απευθειας πτησεις και πολυ χαμηλους φορους

paefstra

Member
Σου εχω κι αλλη. Αν δεις οτι δεν βγαζει στην ημερομηνια που θες, υπαρχει και η εναλλακτικη να πεταξεις Βρυξελλες με award που βγαινουν νωρις και απο εκει να φυγεις Παρισι με ενα φθηνο flixbus. Οχι οτι το εχω κανει αλλα το εχω σκεφτει καποιες φορες επειδη αργουσαν τα γαλλικα award. Θα ελεγα και Lille αλλα εκει πεταει η Volotea σε ακυρες ωρες και δεν αξιζει.

Last edited:

demie

Member
Σου εχω κι αλλη. Αν δεις οτι δεν βγαζει στην ημερομηνια που θες, υπαρχει και η εναλλακτικη να πεταξεις Βρυξελλες με award που βγαινουν νωρις και απο εκει να φυγεις Παρισι με ενα φθηνο flixbus. Οχι οτι το εχω κανει αλλα το εχω σκεφτει καποιες φορες επειδη αργουσαν τα γαλλικα award. Θα ελεγα και Lille αλλα εκει πεταει η Volotea σε ακυρες ωρες και δεν αξιζει.
Χρήσιμη και αυτή η συμβουλή γιατί η αλήθεια είναι πως θέλω συγκεκριμένες ημερομηνίες...οπότε έτσι θα έχω και plan B

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.281
Μέλη
39.962
Νεότερο μέλος
petrosPaz10

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom