Alpha bank bonus

paefstra

Member
Σου εχω κι αλλη. Αν δεις οτι δεν βγαζει στην ημερομηνια που θες, υπαρχει και η εναλλακτικη να πεταξεις Βρυξελλες με award που βγαινουν νωρις και απο εκει να φυγεις Παρισι με ενα φθηνο flixbus. Οχι οτι το εχω κανει αλλα το εχω σκεφτει καποιες φορες επειδη αργουσαν τα γαλλικα award. Θα ελεγα και Lille αλλα εκει πεταει η Volotea σε ακυρες ωρες και δεν αξιζει.

Last edited:

demie

Member
Σου εχω κι αλλη. Αν δεις οτι δεν βγαζει στην ημερομηνια που θες, υπαρχει και η εναλλακτικη να πεταξεις Βρυξελλες με award που βγαινουν νωρις και απο εκει να φυγεις Παρισι με ενα φθηνο flixbus. Οχι οτι το εχω κανει αλλα το εχω σκεφτει καποιες φορες επειδη αργουσαν τα γαλλικα award. Θα ελεγα και Lille αλλα εκει πεταει η Volotea σε ακυρες ωρες και δεν αξιζει.
Χρήσιμη και αυτή η συμβουλή γιατί η αλήθεια είναι πως θέλω συγκεκριμένες ημερομηνίες...οπότε έτσι θα έχω και plan B

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Υπάρχει τρόπος να διασφαλίσουμε ότι τα εισιτήρια που θα βγάλω με bonus πόντους δεν θα είναι από τους μετατρεψιμους σε μίλια; Κάπου το είχα διαβάσει εδώ, ψάχνω μισή ώρα αλλά δεν το βρίσκω.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Υπάρχει τρόπος να διασφαλίσουμε ότι τα εισιτήρια που θα βγάλω με bonus πόντους δεν θα είναι από τους μετατρεψιμους σε μίλια; Κάπου το είχα διαβάσει εδώ, ψάχνω μισή ώρα αλλά δεν το βρίσκω.
Αν εχεις καποια απλη χρεωστικη/πιστωτικη που συμμετεχει στο Bonus κανεις log in απο αυτην και εξαργυρωνεις πρωτα απο τους ποντους που δεν μπορουν να γινουν μιλια.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εχω κλεισει ηδη 2 ταξιδια με award σε αλλους προορισμους για καλοκαιρι. Για Γαλλια δεν δινει τιποτε.
Το ανησυχητικο ειναι αλλο. Καθε φορα εβγαζα award μονο στη μεταβαση γιατι το Παρισι Αθηνα το εδινε με 64 μολις ευρω, εβαζα κι ενα 20ευρο κουπονι και εβγαινε 44 ευρω. Φετος στον θεο η τιμη @adiaforos.
Εμείς κλείσαμε πριν απο μερικες εβδομάδες Αθήνα Παρισι για μέσα Ιουλίου με sky στα 41 ευρώ. Τώρα ανέβηκαν πολύ και αυτά.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.287