Alpha bank bonus

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έσκασε σήμερα 2 Δεκεμβρίου όπως και πέρυσι ακριβώς τέτοια μέρα:

https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/bp-dec25

Όποιος έχει σκοπό να βάλει πετρέλαιο θέρμανσης από την BP, τσιμπάει και 10.000 πόντους δώρο. ;)

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo

Makis123

Member
έχω Aegean Bonus Visa και μαζεμένους κάποιους πόντους.
Θέλω να αναβαθμίσω σε Premium (80 €συνδρομή)

α) κάνω έκδοση νέας κάρτας ή αναβάθμιση αυτής που έχω;
β) οι ΗΔΗ μαζεμένοι πόντοι θα μετατρέπονται κανονικά σε μίλια με αναλογία 4:4
(ή ακόμα καλύτερα με τη νέα αναλογία (4:5) ;

το έχει κάνει κάποιος ήδη;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
α) κάνω έκδοση νέας κάρτας ή αναβάθμιση αυτής που έχω;
Έκδοση νέας κάρτας για να πάρεις όλα τα προνόμια που δίνει. Μπορείς να ακυρώσεις επιτόπου και την παλιά αν δε τη χρειάζεσαι, εφόσον η νέα δίνει καλύτερη αναλογία μετατροπής.

Δεν υπαρχει σαλιο. Μας τα φαγε ο Κωτσος!
Μας τα έφαγε ο Κωτσό, μας τα έφαγε και η ΒΡ, δε πρέπει τώρα να βγει και μια προσφορά από την Aegean για +50% στη μετατροπή για να ρεφάρουμε;
(Ξέρω, ευσεβείς πόθοι, δεν είναι χαζοί...:haha:)

Makis123

Member
Έκδοση νέας κάρτας για να πάρεις όλα τα προνόμια που δίνει. Μπορείς να ακυρώσεις επιτόπου και την παλιά αν δε τη χρειάζεσαι, εφόσον η νέα δίνει καλύτερη αναλογία μετατροπής.
με τη νέα κάρτα θα μπορώ να μετατρέψω τους ήδη μαζεμένους πόντους με την προηγούμενη;

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Μας τα έφαγε ο Κωτσό, μας τα έφαγε και η ΒΡ, δε πρέπει τώρα να βγει και μια προσφορά από την Aegean για +50% στη μετατροπή για να ρεφάρουμε;
(Ξέρω, ευσεβείς πόθοι, δεν είναι χαζοί...:haha:)
Ε, τώρα είχαν τρέξει +50%. Θα αργήσει πάλι, αν το ξανακάνουν κιόλας. Γιατί νομίζω πρώτη φορά έδωσαν +50%.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ε, τώρα είχαν τρέξει +50%. Θα αργήσει πάλι, αν το ξανακάνουν κιόλας. Γιατί νομίζω πρώτη φορά έδωσαν +50%.
Απ' όσο θυμάμαι εγώ τουλάχιστον ναι, συνήθως έβλεπα κάτι 20%-25%. Τώρα βέβαια σιγά μη το κάνουν που έχουν φορτωθεί όλοι με πόντους, το θέμα είναι τι κάνεις μετά. Αν βγάλουν ένα 20% μετατρέπεις ή ρισκάρεις να κρατήσεις για καλύτερη προσφορά ανταλλαγής αργότερα; :rolleyes:

με τη νέα κάρτα θα μπορώ να μετατρέψω τους ήδη μαζεμένους πόντους με την προηγούμενη;
Δε γνωρίζω με σιγουριά, κάποιος θα βρεθεί να απαντήσει αν το χει κάνει. Θεωρητικά όχι, γιατί δε θα είναι διαθέσιμοι προς μετατροπή εφόσον δεν έχουν συλλεχθεί από αυτή την κάρτα, όμως μη προτρέχω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.300
Μέλη
39.971
Νεότερο μέλος
manolol20

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom