• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Alpha bank bonus

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Κανένα 20% στη μετατροπή πόντων σε μίλια έβγαλε φέτος ή ακόμα;
Εγω περιμενω ακομα το x100 του Κωτσοβολου περα απο το +20% μπονους.

Ονειροπολοι ολου του κοσμου ενωθειτε!

pan82

Member
Αυτο κανω. Απλα βγαζω κουπονια συνεχεια και φτανω στο οριο οσων δεν μετατρεπονται.
Πάντως επιβεβαιώνω κι εγώ που έκανα 5 κουπόνια IKEA και τρία hondos το τελευταίο τρίμηνο ότι οι πόντοι από την aegean παραμένουν ανέπαφοι τρώει τους πόντους που δε γίνονται μιλια. Είναι κρίμα να χαρίζεις τόσα μίλια μετατρέποντας τα bonus σε άσχετες περιόδους....

paefstra

Member
Πάντως επιβεβαιώνω κι εγώ που έκανα 5 κουπόνια IKEA και τρία hondos το τελευταίο τρίμηνο ότι οι πόντοι από την aegean παραμένουν ανέπαφοι τρώει τους πόντους που δε γίνονται μιλια. Είναι κρίμα να χαρίζεις τόσα μίλια μετατρέποντας τα bonus σε άσχετες περιόδους....
Τι κριμα, αφου εχω πολυ περισσοτερα απο οσα χρειαζομαστε. Δεν παμε διηπειρωτικα ποτε, οι αναγκες μας υπερ-υπερ-καλυπτονται. Δεν το εχω με το FOMO και πολυ :D

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
2. Σε εναν χρονο σταματα η δυνατοτητα να γινουν μιλια.
Πραξε αναλογα.
Πολύ βοηθητικό αυτό, ευχαριστώ.
Έβαλα υπενθύμιση γιατί περιμένοντας το +20% που μπορεί να μην έρθει και ποτέ, μπορεί να μείνουμε με τους ...πόντους στο χέρι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.025
Μέλη
39.742
Νεότερο μέλος
vasostergiou67

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom