Sassenach77
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Άρα είναι ανά εισιτήριο και όχι ανά κράτηση. Ένα εισιτήριο μπορεί να έχει παραπάνω απο μία διαδρομή/πτήση.Ακριβως.
Άρα είναι ανά εισιτήριο και όχι ανά κράτηση. Ένα εισιτήριο μπορεί να έχει παραπάνω απο μία διαδρομή/πτήση.Ακριβως.
Πολυ σωστα. Προσφατα παντως ακυρωσα μονο το ελα, δεν με χρεωσαν.Εχω ακυρωσει 2 φορες. 23 το πηγαινε ελα.
Από αυτούς που συνέλλεξες νωρίτεραΕιχα μεχρι σημερα 15.000 bonus ποντους απο αγορες που μετατρεπονται σε μιλια. Σημερα μου εδωσε 10.000 bonus ποντους η Αλφα (οι οποιοι δεν μετατρεπονται σε μιλια).
Αν εξαργυρωσω bonus ποντους απο που θα τραβηξει? Απο τους 15.000 ή απο τους 10.000?
Aν έχεις αλλά κάρτα όμως εξαργύρωσε από κείνη που δε θα σου φάει σιγουρα τους πόντους της aegean visa γιατί εκεί τις διαχωρίζειΕιχα μεχρι σημερα 15.000 bonus ποντους απο αγορες που μετατρεπονται σε μιλια. Σημερα μου εδωσε 10.000 bonus ποντους η Αλφα (οι οποιοι δεν μετατρεπονται σε μιλια).
Αν εξαργυρωσω bonus ποντους απο που θα τραβηξει? Απο τους 15.000 ή απο τους 10.000?
λαθος αν συνδεθει με την καρτα που δεν εξαργυρωνονται σε μιλια τοτε θα φαει αυτους που δεν εξαργυρωνονται πρωταΑπό αυτούς που συνέλλεξες νωρίτερα
κατεβασε την εφαρμογη bonus και συνδεσου με την καρτα που δεν μετατρεπονται οι ποντοι σε μιλιαΕχω και μια χρεωστικη bonus. Πως μπορω να την χρησιμοποιησω γι αυτο το σκοπο?