Alpha bank bonus

adiaforos

Member
Το γνωριζω οτι δεν αλλαζει. Ειναι fixed ο αριθμος των bonus που μπορει να μετατραπει σε μιλια.

Το ερωτημα ειναι τι γινεται αν ειχα 1.000 ποντους απο aegean bonus καρτα και επειτα απεκτησα αλλους 500 απο απλη bonus καρτα. Αν παω να εξαργυρωσω 200 bonus ποντους απο που θα τραβηξει?

Δεν παιζει ρολο ποια καρτα θα χρησιμοποιησω για την εξαργυρωση? Με βαση των οσων λες, αν χρησιμοποιουσα την argean καρτα για εξαργυρωση δεν θα μειωνοταν ο αριθμος των ποντων που θα μπορουσαν να μετατραπουν σε μιλια?
Δεν το ξέρω, αλλά από όσα έχω καταλάβει ως τώρα: Αν η εξαργύρωση πόντων γίνει από τον λογαριασμό, δεν επηρεάζεται ο αριθμός των μετατρέψιμων (σε μίλια) πόντων. Θα τραβήξει όμως τους πόντους που λήγουν πιο σύντομα, ασχέτως με ποια κάρτα τους συνέλεξες. Χρειάζονται λίγες δοκιμές για να σιγουρευτούμε.

pan82

Member
Το γνωριζω οτι δεν αλλαζει. Ειναι fixed ο αριθμος των bonus που μπορει να μετατραπει σε μιλια.

Το ερωτημα ειναι τι γινεται αν ειχα 1.000 ποντους απο aegean bonus καρτα και επειτα απεκτησα αλλους 500 απο απλη bonus καρτα. Αν παω να εξαργυρωσω 200 bonus ποντους απο που θα τραβηξει?

Δεν παιζει ρολο ποια καρτα θα χρησιμοποιησω για την εξαργυρωση? Με βαση των οσων λες, αν χρησιμοποιουσα την argean καρτα για εξαργυρωση δεν θα μειωνοταν ο αριθμος των ποντων που θα μπορουσαν να μετατραπουν σε μιλια?
Το 100% σίγουρο είναι ότι αν έχεις συνδεθεί με το bonus app με άλλη κάρτα bonus η εξαργυρώσεις πχ σε εισητηρία με άλλη κάρτα θα σου τρώει τους πόντους που δεν γίνονται μίλια. Εξαργύρωσα σχεδόν 120.000 bonus πόντους σε εισητηρία τώρα με τη προσφορά με το 50% και κοντα στους 25000 στο ΙΚΕΑ σε κουπόνια από το bonus app πριν κάνα μήνα και το μεγαλύτερο μέρος το είχα αποκτήσει πολυ πρόσφατα και μερικές χιλιάδες μου τους έστειλε φίλος για να βγάλω εγώ όλα μαζί τα εισιτήρια και όλοι οι πόντοι που τράβηξε ήταν από τη platinum οι πόντοι από την aegean δε πειραχτηκαν καθόλου και πολλοί ήταν πιο παλιοί και απλά τους αφήνω για να τους μετατρέψω με το +20%. Αυτό που δε ξέρω ήταν αν έπαιζα με aegean τι θα γινόταν μπορεί να γινόταν το ίδιο αλλά δε το ρίσκαραν ομολογώ

adiaforos

Member
Το 100% σίγουρο είναι ότι αν έχεις συνδεθεί με το bonus app με άλλη κάρτα bonus η εξαργυρώσεις πχ σε εισητηρία με άλλη κάρτα θα σου τρώει τους πόντους που δεν γίνονται μίλια. Εξαργύρωσα σχεδόν 120.000 bonus πόντους σε εισητηρία τώρα με τη προσφορά με το 50% και κοντα στους 25000 στο ΙΚΕΑ σε κουπόνια από το bonus app πριν κάνα μήνα και το μεγαλύτερο μέρος το είχα αποκτήσει πολυ πρόσφατα και μερικές χιλιάδες μου τους έστειλε φίλος για να βγάλω εγώ όλα μαζί τα εισιτήρια και όλοι οι πόντοι που τράβηξε ήταν από τη platinum οι πόντοι από την aegean δε πειραχτηκαν καθόλου και πολλοί ήταν πιο παλιοί και απλά τους αφήνω για να τους μετατρέψω με το +20%. Αυτό που δε ξέρω ήταν αν έπαιζα με aegean τι θα γινόταν μπορεί να γινόταν το ίδιο αλλά δε το ρίσκαραν ομολογώ
Ωραία, επιβεβαιώνεις και εσύ ότι δεν αλλάζει ο αριθμός των μετατρέψιμων πόντων, αφού «τρώει πόντους που δεν γίνονται μίλια». Αυτό που γράφω περαιτέρω είναι ότι δεν έχει καμία σημασία ποια κάρτα συνέδεσες στην εφαρμογή Bonus, η εφαρμογή συνδέεται με λογαριασμό, όχι κάρτα, είναι άσχετο με ποια κάρτα θα χρησιμοποιήσεις για "username", αλλά χρειάζεται μία δοκιμή ακόμα για να βεβαιωθώ 100% (και ότι αυτό που παρατηρώ δεν οφείλεται σε σύμπτωση).

giannis228

Member
Θα τραβήξει αυτούς που λήγουν νωρίτερα. Οι πόντοι έχουν διάρκεια 2 έτη, εκτός από αυτούς που κερδίζεις με την ενεργοποίηση καρτών, που έχουν ένα έτος. Οπότε κάνε τους υπολογισμούς σου. Θυμίζω επίσης ότι όσοι πόντοι συνελέχθησαν με κάρτα της Aegean, μίλια μπορούν να γίνουν μόνο κατά το πρώτο έτος από την απόκτησή τους.

Δεν έχει καμία σημασία με ποια κάρτα συνδέεται κάποιος στην εφαρμογή, ο λογαριασμός πόντων είναι ενιαίος και σε αυτόν συνδέεται.
Οταν τους μεταφερεις και εχει συνδεθει με την καρτα που δεν μετατροπονται μεταφερει πρωτα αυτους που εχουν γινει με την καρτα που εχεις συνδεθει ασχετως ποιοι εχουν συλλεχθει πρωτοι ! Αυτο ειναι σιγουρο… το ιδιο ισχυει και αν εξαργυρωσεις ποντους επο την εφαρμογη ! Τωρα αν κλεισεις αερροπορικο εισιτηριο δεν ξερω ποιους χαλαει πρωτα αλλα η αλφα λεει οτι χαλαει πρωτα αυτους που συλλεχθηκαν με την καρτα που συνδεθηκες στο site aegean για εξαργυρωση bonus ποντων.

Ωραία, επιβεβαιώνεις και εσύ ότι δεν αλλάζει ο αριθμός των μετατρέψιμων πόντων, αφού «τρώει πόντους που δεν γίνονται μίλια». Αυτό που γράφω περαιτέρω είναι ότι δεν έχει καμία σημασία ποια κάρτα συνέδεσες στην εφαρμογή Bonus, η εφαρμογή συνδέεται με λογαριασμό, όχι κάρτα, είναι άσχετο με ποια κάρτα θα χρησιμοποιήσεις για "username", αλλά χρειάζεται μία δοκιμή ακόμα για να βεβαιωθώ 100% (και ότι αυτό που παρατηρώ δεν οφείλεται σε σύμπτωση).
Επιβεβαιωνει οτι πρεπει να συνδεθεις με αλλη καρτα και οχι με την aegean ! Δηλαδη το αντιθετο απο αυτο που ανεφερες οτι δεν παιζει ρολο με ποια καρτα θα συνδεθεις ! Μπορει να τους βλεπεις ολους μαζι αλλα παιζει ρολο απο ποια θα αρχισει να εξαργυρωνει αναλογα με ποια καρτα θα συνδεθεις

deerhunter

Member
καλήσπερα, είχε γραφει και παλιά αλλα δεν το θυμάμαι .... το μέγιστο των πόντων που μπορεις να συγκεντρώσεις σε μια κάρτα τον μηνα ειναι 20000 ?ευχαριστω

giannis228

Member
καλήσπερα, είχε γραφει και παλιά αλλα δεν το θυμάμαι .... το μέγιστο των πόντων που μπορεις να συγκεντρώσεις σε μια κάρτα τον μηνα ειναι 20000 ?ευχαριστω
ναι αλλα δεν μετρανε οι ποντοι απο εξτρα ενεργειες

adiaforos

Member
Ναι, είναι 20.000 πόντοι που μπορείς να συγκεντρώσεις από αγορές. Μπορείς όμως να πάρεις επιπλέον πόντους από πρόσθετα προϊόντα (π.χ. προθεσμιακές) ή ειδικές προωθητικές ενέργειες.
Επιβεβαιωνει οτι πρεπει να συνδεθεις με αλλη καρτα και οχι με την aegean ! Δηλαδη το αντιθετο απο αυτο που ανεφερες οτι δεν παιζει ρολο με ποια καρτα θα συνδεθεις ! Μπορει να τους βλεπεις ολους μαζι αλλα παιζει ρολο απο ποια θα αρχισει να εξαργυρωνει αναλογα με ποια καρτα θα συνδεθεις
Δεν επιβεβαιώνει αυτό που γράφεις, αν θέλεις να με με διαψεύσεις συνδέσου στον λογαριασμό σου με κάρτα της Aegean, κάνε μια μικρή αγορά και πες μας ότι χάθηκαν μετατρέψιμοι πόντοι. Τουλάχιστον ο pan82 απάντησε ότι δεν ξέρει τι θα γινόταν αν συνδεόταν με κάρτα της Aegean.
Η δική μου εμπειρία δείχνει τελείως διαφορετικά πράγματα, αλλά σε τελική δεν θέλω να πείσω κανέναν, καθώς η παρατήρηση μπορεί να οφείλεται σε τυχαία γεγονότα και δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Μου προκαλεί όμως εντύπωση μια εμμονή που υπάρχει.
(Εμπειρία όπως π.χ. σε συναλλαγή με ταυτόχρονη εξαργύρωση και συλλογή χιλιάδων πόντων με την ίδια την κάρτα Aegean Bonus Visa -ούτε καν από τον λογαριασμό πόντων- δεν μειώθηκε ο αριθμός των διαθέσιμων μετατρέψων πόντων, ούτε άλλαξε όταν τους μετέφερα όλους σε λογαριασμό τρίτου και τους μετέφερε πίσω λίγες μέρες μετά - αλλά το τελευταίο το έχουν αναφέρει και άλλοι).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.041
Μέλη
39.756
Νεότερο μέλος
amanousaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom