depy!!!
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περού - Βολιβια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Με βανάκι στη Νορβηγία
Και από λάπτοπ και από τάμπλετ. Και από διαφορετικούς browsersαπο κινητο μπαινεις? μου το εκανε και μενα πριν μερες
Και από λάπτοπ και από τάμπλετ. Και από διαφορετικούς browsersαπο κινητο μπαινεις? μου το εκανε και μενα πριν μερες
Ναι το κάνει πολύ συχνά αυτό θέλει αρκετές προσπάθειες και εγώ όταν καταφέρνω και μπαίνω είναι από edge και στη κρυφή λειτουργία στα άλλα παλεύω για να μπω, για δοκίμασε το μιαΚαι από λάπτοπ και από τάμπλετ. Και από διαφορετικούς browsers
Καλησπέρα, στις 20/04 ζήτησα να ακυρώσουν την κάρτα μου γιατί υπήρξε κάποιο χακαρισμα και έγιναν δύο μικρές χρεώσεις χωρίς να τίς έχω κάνει εγώ.Σε ποσες μερες ερχεται η καρτα σπιτι, μετα απο απωλεια ; Εχω απο 13/5 και ουτε στο e-banking φαινεται το νουμερο. Η αλφα λεει σε 7-10 εργασιμες.
Ηρθε χθες αλλα τωρα περιμενω την προσθετη καρτα ...Καλησπέρα, στις 20/04 ζήτησα να ακυρώσουν την κάρτα μου γιατί υπήρξε κάποιο χακαρισμα και έγιναν δύο μικρές χρεώσεις χωρίς να τίς έχω κάνει εγώ.
Μέχρι σήμερα ακόμα περιμένω...![]()
Εμένα σε αντίστοιχη περίπτωση 10 μερες έκαναν μόνο.Καλησπέρα, στις 20/04 ζήτησα να ακυρώσουν την κάρτα μου γιατί υπήρξε κάποιο χακαρισμα και έγιναν δύο μικρές χρεώσεις χωρίς να τίς έχω κάνει εγώ.
Μέχρι σήμερα ακόμα περιμένω...![]()
oxi 30 του μηνα θα μπουν ! ετσι τουλαχιστον μου ειπαν στο τηλεφωνοΚαλησπέρα! Μέχρι στιγμής, πήρε κανείς τους επιπλέον πόντους από την ενεργοποίηση του πακέτου MyAlpha Benefit;