Alpha bank bonus

giannis228

Member
Paeftsta τους πόντους τους δίνει επιτόπου; Δηλαδή στο τελευταίο βήμα σου λέει τους πόντους που θα πάρεις; Γιατί έλεγα μήπως πάρω καμιά gift card για το μέλλον
gift card μπορεις μετα να χρησιμοποησεις σε μια παραγγελια πολλες? η μονο μια?

pan82

Member
gift card μπορεις μετα να χρησιμοποησεις σε μια παραγγελια πολλες? η μονο μια?
Είναι ένα ερώτημα που με έχει απασχολήσει γιατί στο online σίγουρα δε μπορείς δύο μαζί, στο κατάστημα κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει μου είχαν πει εννοείται. Τώρα δε μου έχει τύχει να δοκιμάσω πάνω από μια ομολογώ

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Μήπως πήρε το μάτι σας πουθενά παιδικές φωτογραφικές μηχανές;
οκ το βρήκα

giannis228

Member
αγορασε κανεις δωροκαρτα ? χτες πηρα μια αλλα σημερα δεν αφηνει να αγορασεις λεει υπαρχει σφαλμα

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
wrrccopenhagen26
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Προσπαθώ να πάρω ένα fenix 8 και θέλω να βάλω δόσεις με πιστωτική, αλλά δεν βλέπω κάποια επιλογή, με στο περιβάλλον της viva μου έχει ολόκληρο το ποσό και καμιά επιλογή για δόσεις

Pilcher

Member
Προσπαθώ να πάρω ένα fenix 8 και θέλω να βάλω δόσεις με πιστωτική, αλλά δεν βλέπω κάποια επιλογή, με στο περιβάλλον της viva μου έχει ολόκληρο το ποσό και καμιά επιλογή για δόσεις
Κάτω ακριβώς από τα στοιχεία της πιστωτικής έχει επιλογή δόσεις, τσεκαρεις δεξιά και σου εμφανίζει τις επιλογές των δόσεων.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Σε χτεσινή αγορά, όταν απλά διάλεγα την αποθηκευμένη κάρτα, δεν έβρισκα τις δόσεις πουθενά. Χρειάστηκε τελικά να ξαναβάλω τα στοιχεία της κάρτας μου και σε αυτό το βήμα είχε αποκάτω ένα «διακόπτη» που άνοιγε τις δόσεις.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
wrrccopenhagen26
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Κομπλέ, το εμφάνισε και σε εμένα!

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
South Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Καλημέρα σχετικά με την δωροκάρτα από Κωτσόβολο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μικρότερες αγορές και να αφαιρείται το ποσό?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.052
Μέλη
39.770
Νεότερο μέλος
iliokamenos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom