Alpha bank bonus

Billouk

Member
Δεν είχα αγοράσει πότε από Κωτσόβολο διότι οι τιμές του έχουν μεγάλο κάπελο.

Εδώ και λίγο καιρό, είχα αποφασίσει να κάνω ένα δωμάτιο playroom και... κάποια στιγμή να αγοράσω ένα soundbar, subwoofer κτλ. Όλα αυτά... κάποια στιγμή... γιατί δεν είμαι σε οικονομική φάση....

Στο μεταξύ εγώ, από χθες...

Δόσεις για το νέο soundbar που απεδήχθη πολύ μεγάλο σε μέγεθος σε σχέση με την tv μου (παραλαβή σε κατάστημα), οπότε, θα χρειαστώ και νέα Tv την επόμενη φορά που θα έχει *100! Μετά από κάποια τηλ., παρήγγειλα και ένα χειριστήριο Ps σε φίλο που το χρειαζόταν και κάπως έτσι 32,600π. και αναμένουμε το +20% σε μίλια!

Billouk

Member
Έχουμε καμιά ιδιαίτερη πληροφόρηση γι' αυτό πριν απ' τον Οκτώβρη που συνήθως τρέχει;
Όχι αλλά πέρσι μετά το -20% εξαργύρωση με το miles and cash, ακολούθησε το +20% μετατροπή.
Χτες έληξε το πρώτο...για να δουμε! Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι καθώς πέρσι ήταν δύο φορές (Φεβρουάριο και Οκτώβρη). Στοκάρουμε και αναμένουμε!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δε το χω κάνει ποτέ αλλά λίγο που έψαξα τέλος φλεβάρη το έβγαζε.
Τη δεύτερη φορά ναι, τέλος Φλεβάρη, ωστόσο αυτό συνέβαινε τις εποχές που έτρεχε δύο φορές μέσα στο χρόνο. Τώρα δεν έγινε κάτι ανάλογο.

Billouk

Member
Δεν θέλω να φανώ Λιακόπουλος αλλά πιστεύω ότι το ξέρουν πως το περιμένουμε...
Σαν τα νέα μέτρα που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις κάθε Αύγουστο θα σκάσει...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εννοείται πως το ξέρουνε, όλα τα ξέρουνε, μόνο εμείς εδώ μέσα νομίζουμε ότι περνιόμαστε για έξυπνοι. Εδώ ξέρουν πότε θα αγοράσουμε συσκευή για να δώσουν το Χ100 λίγες μέρες μετά! :haha: :haha: :cry:

1333.jpg

paefstra

Member
Εχει γινει ποτε κατακαλοκαιρο που μοσχοπουλανε τα εισιτηρια να διευκολυνουν το κλεισιμο των award? Δεν θυμαμαι κι ουτε τους συμφερει. Γι αυτο βλεπεις διευκολυνσεις τιποτε Φλεβαρηδες που ειναι ψοφια τα πραγματα.

Last edited:

Billouk

Member
Εχει γινει ποτε κατακαλοκαιρο που μοσχοπουλανε τα εισιτηρια να διευκολυνουν το κλεισιμο των award? Δεν θυμαμαι κι ουτε τους συμφερει. Γι αυτο βλεπεις διευκολυνσεις τιποτε Φλεβαρηδες που ειναι ψοφια τα πραγματα.
Άρα πάμε για Οκτώβρη λες με σιωπηλή κατάργηση 2ης φοράς μέσα στον χρόνο; Μπορεί... Είδομεν!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Τη δεύτερη φορά ναι, τέλος Φλεβάρη, ωστόσο αυτό συνέβαινε τις εποχές που έτρεχε δύο φορές μέσα στο χρόνο. Τώρα δεν έγινε κάτι ανάλογο.
Τελευταία προσφορά μετατροπής σε μίλια με +20% είχαμε περίπου μέχρι 20/10/2024. Συνεπώς, έχουμε περιθώριο μέχρι τέλη Οκτωβρίου 2025 για να μετατρέψουμε τους πόντους που συλλέξαμε μετά τα μέσα Οκτωβρίου 2024. Μετά την παρέλευση 12 μηνών από την απόκτηση τους δεν θα μπορέσουμε να τους μετατρέψουμε σε μίλια.
Άρα, όποιος πήρε πολλούς πόντους μέσα στον Νοέμβριο από κάποιες προσφορές που έτρεξαν στο Κωτσόβολο με Χ100 πόντους θα πρέπει να έχει το νου του για μετατροπή σε μίλια μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.
Αλλιώς, την πατήσαμε...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Τελευταία προσφορά μετατροπής σε μίλια με +20% είχαμε περίπου μέχρι 20/10/2024
Σωστά, οπότε θα περιμένουμε μήπως το ξαναδώσουν μέχρι τότε, αν και είμαι πλέον σίγουρος ότι θα το βγάλουν μόλις παρέλθει η προθεσμία του ενός έτους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.055
Μέλη
39.775
Νεότερο μέλος
nick87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom