Alpha bank bonus

paefstra

Member
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, αλλα σπαταλαμε τοση ενεργεια, υπομονη, επιμονη και προσηλωση στο πως θα κανουμε τα μιλια 20% περισσοτερα, που αν καναμε το ιδιο για το πορτοφολι μας, αυτο με τα λεφτα, ωστε να γινουν 20% περισσοτερα, δεν θα μας ενοιαζε τι θα κανει η Aegean ως τον Οκτωβρη.
Βασικα για αυτον τον λογο αποχωρησα οριστικα απο το προγραμμα bonus πριν λιγες μερες και θα μειωσω τη δραστηριοτητα μονο στα μιλια. Μπουχτισα.

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, αλλα σπαταλαμε τοση ενεργεια, υπομονη, επιμονη και προσηλωση στο πως θα κανουμε τα μιλια 20% περισσοτερα, που αν καναμε το ιδιο για το πορτοφολι μας, αυτο με τα λεφτα, ωστε να γινουν 20% περισσοτερα, δεν θα μας ενοιαζε τι θα κανει η Aegean ως τον Οκτωβρη.
Έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό είναι κιόλας που θέλουν οι εταιρείες, πιστούς καταναλωτές. Μπήκαμε σ' ένα παιχνίδι που μοιάζει κυνήγι θησαυρού πολλές φορές κι αυτό έχει συνέπειες.
Από την άλλη βέβαια τα μίλια μπορεί να αβγατίσουν κάποια στιγμή, τα λεφτά ποτέ! :haha: :haha:

paefstra

Member
Έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό είναι κιόλας που θέλουν οι εταιρείες, πιστούς καταναλωτές. Μπήκαμε σ' ένα παιχνίδι που μοιάζει κυνήγι θησαυρού πολλές φορές κι αυτό έχει συνέπειες.
Από την άλλη βέβαια τα μίλια μπορεί να αβγατίσουν κάποια στιγμή, τα λεφτά ποτέ! :haha: :haha:
Εγω ηδη τελειωσα με τη συλλογη bonus που δεν γινονται μιλια πριν λιγες μερες. Θελω να καθαρισω το μυαλο μου απο τον τοσο "θορυβο". Ουτε next κυνηγαω πια.
Επισης ειμαι ολιγαρκης γενικα, με αποτελεσμα παντα να εχω παραπανω απο οσα μιλια η bonus χρειαζομαι.

Last edited:

Billouk

Member
Βοηθάνε όμως στο να κάνουμε ταξίδια πιο εύκολα. Εγώ το βρίσκω χόμπι να πάρω πιο εύκολα πόντους ή μίλια. Ωστόσο, συμφωνώ στο ότι σε κάποιες κατηγορίες δεν αξίζει πλέον να ασχοληθείς για να πάρεις επιπλεόν πόντους πχ προθεσμιακές ή αγορές με καπέλο. Αν δεν σπαταλάς έξτρα χρήματα, είναι μια χαρά με τους υπάρχοντες όρους και ήταν πολύ καλύτερα λίγα χρόνια πριν...

pan82

Member
Βοηθάνε όμως στο να κάνουμε ταξίδια πιο εύκολα. Εγώ το βρίσκω χόμπι να πάρω πιο εύκολα πόντους ή μίλια. Ωστόσο, συμφωνώ στο ότι σε κάποιες κατηγορίες δεν αξίζει πλέον να ασχοληθείς για να πάρεις επιπλεόν πόντους πχ προθεσμιακές ή αγορές με καπέλο. Αν δεν σπαταλάς έξτρα χρήματα, είναι μια χαρά με τους υπάρχοντες όρους και ήταν πολύ καλύτερα λίγα χρόνια πριν...
Kι εγώ έτσι το βλέπω, οι πόντοι/μίλια δε χάνονται. Δε σκέφτομαι πόσους θα χαλάσω για ένα ταξίδι, δε ψάχνομαι να βρισκω εναλλακτικές με Low cost όταν μπορώ να βγάλω με το ίδιο κόστος με aegean, δε σκέφτομαι να βγάλω για ένα φίλο εισιτήριο που θα έρθει μαζί μου και επίσης δε ξέρουμε πόσο καιρό θα κρατήσει όλο αυτό και θα έχουμε μια τόσο μεγάλη ευκολία γιατί αύριο μπορεί να καταργηθούν όλα αυτά. Έχω κάνει κοντά στα 30 ταξίδια τη τελευταία δεκαετία και τα 25 ήταν τσάμπα με μίλια/bonus όταν φίλοι μου έδιναν 300€+ για πτήσεις οπότε δε το μετανιώνω που μαζεύω ποτέ τα μίλια/bonus δεν είναι πολλά όταν έχεις τόσους τρόπους ξοδέματος

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Κιεγω πλέον το μόνο που κοιτάω είναι το Κωτσόβολος x100, ή έστω το x40 καμία φορά, πάντοτε όμως τσεκαρω η τιμή αγοράς να μην είναι πολύ μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα μαγαζια..Επίσης βάζω σταθερά BP χρόνια για το x4.Μετράει,εγγυημένο καλό καυσιμο και βγαζεις περισσότερα χιλιόμετρα...ΑΒ για προϊόντα που δεν είναι ακριβότερα από τα υπόλοιπα μαγαζια...Εφαρμογή ΒΟΧ στο κινητό....Αυτά νομίζω...

paefstra

Member
Αν δεν σπαταλάς έξτρα χρήματα
Απο τα πραγματα που μου την εχουν σπασει. Οχι ο Κωτσος αλλα ο ΑΒ. Τους τελευταιους μηνες ελαττωσα αρκετα τις αγορες σ αυτον.
Το e banking της Αλφα στην αρχικη σελιδα εχει τις πιτες με τα ετησια στατιστικα. Φαινεται απο τις πιτες οτι ξοδευω 50 ευρω τον μηνα λιγοτερα στο σουπερμαρκετ το 2025 μονο αλλαζοντας σουπερμαρκετ, δηλαδη 600 ευρω ετησιως ενω χανω οριακα τα bonus για μισο εισιτηριο εξωτερικου one way.

Billouk

Member
και εγώ και δίνω και κάρτα ασφαλιστικού γονέα (πρωην ευρωπαϊκή πίστη, νυν Allianz) για 0.5% επιστροφή στα ασφάλιστα. Το ίδιο κάνω και με Σκλαβενίτη που παραγγέλνω να έρθουν στο σπίτι. @paefstra ΑΒ με τίποτα σύμφωνα με έρευνα μου!
Εφαρμογή ΒΟΧ στο κινητό.
Είχαμε κάποτε μία παροχή 5 ευρώ κουπόνι για 5 ημέρες την εβδομάδα... Πόντοι και ...μίλια ανεβασμένα, όπως και η χοληστερίνη μετά από εξετάσεις!

Φυσικό αέριο δεν έχω πληρώσει εδώ και αρκετά χρόνια εξαργυρώνοντας πόντους (-50% όταν τρέχει η προσφορά) που δεν μετατρέπονταν σε μίλια, μάλιστα μου χάριζαν φίλοι και συγγενείς που δεν δουλεύουν το πρόγραμμα της Alpha και που και που πληρώνω λογαριασμούς vodafone φίλων για το *4. Επίσης, κάτι ταβερνάκια για όλη την παρέα, τα αναλάμβανω και παίζει iris...
Προσέχω όμως με το Εκκαθαριστικό μου!

Όσο για Κωτσόβολο, πρόσφατα έκανα την πρώτη αγορά μου με μικρή διαφορά προς τα πάνω εκμεταλλευόμενος το *100.

giannis228

Member
Απο τα πραγματα που μου την εχουν σπασει. Οχι ο Κωτσος αλλα ο ΑΒ. Τους τελευταιους μηνες ελαττωσα αρκετα τις αγορες σ αυτον.
Το e banking της Αλφα στην αρχικη σελιδα εχει τις πιτες με τα ετησια στατιστικα. Φαινεται απο τις πιτες οτι ξοδευω 50 ευρω τον μηνα λιγοτερα στο σουπερμαρκετ το 2025 μονο αλλαζοντας σουπερμαρκετ, δηλαδη 600 ευρω ετησιως ενω χανω οριακα τα bonus για μισο εισιτηριο εξωτερικου one way.
Συμφωνω με ολα τα παραπανω! Ισχυει αυτο αγοραζουμε μονο προιοντα που εχουν ιδια τιμη με αλλα σουπερ μαρκετ είτε μικρότερη.

pan82

Member
Πάντα έλεγχος τιμής και φυλλαδίων πριν από κάποια αγορά, αν ψωνίζεις από ΑΒ μόνο εννοείται τη πάτησες. Εγώ τελευταία πάντα ελέγχω από προσφορές τι έχει και θέλω και πάω στοχευμένα να πάρω αυτά, Ότι έχει σε προσφορά είναι πάντα σχεδόν ίδια τιμή με σκλαβενίτη γιατί ο δεύτερος απλά αντιγράφει το φυλλάδιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.056
Μέλη
39.777
Νεότερο μέλος
alexanderd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom