Amy Winehouse 22 Ιουνίου στην Αθήνα

SkullFlower

Member
Μηνύματα
518
Likes
97
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
 
Last edited by a moderator:

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Καλα που δεν πηρα εισητηρια..θα αρρωσταινα.Πιστευω οτι ειναι γνησιο ταλεντο,αλλα δυστυχως εχει μεγαλο προβλημα.
Αυτοι που την μανατζαρουν προσπαθουν να βγαλουν οσα προλαβουν..
 

gmavro75

Member
Μηνύματα
436
Likes
563
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Η απόλυτη ξευτίλα είναι οι διοργανωτές του Eject η Detox Events που δεν επιτρέπουν εξαργύρωση των εισιτηρίων. Κάπως κοστολόγησαν πως το headliner άξιζε 10 ευρώ, και μας κάνουν μια έκπτωση (από 50 ευρώ στα 40). Το ό,τι δεν είχα καμία όρεξη να τραβηχτώ και να τα σκάσω για να δω τον Moby για τρίτη φορά, (όχι ότι δεν το αξίζει, αλλά ΤΡΙΤΗ φορά, ούτε το Βασίλη Παπακωνσταντίνου δεν έχω δει). Προσωπικά είναι η τελευταία φορά που πάω σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και αυτό γιατί έχω πάρει ήδη το εισιτήριο. Βαρέθηκα να με θεωρούν ηλίθιο και εγώ να πάιζω το ρολάκι.
Τελος πάντων θα δούμε Βlackfield (για δεύτερη φορά) και τουλάχιστον θα γνωρίσουμε τους Vaccines από κοντά... Αν δεν είχα εισιτήριο ή αν είχα τη δυνατότητα να το εξαργυρώσω ούτε λόγος!
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Xρόνια τωρα ο Έλληνας αντιμετωπίζεται σαν ιθαγενής απ τους μανατζαραίους. Πληρώνει σαν κερατάς ακριβότερα εισιτήρια για να δει ( αν δει ) καμιά φίρμα και δεν παιρνει κι επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης.
Καλό θα ναι αν αντιδράσετε δικαστικά ή όπως αλλιώς νομίζετε. Θεσμικό πλαίσιο νομίζω πως υπάρχει.
 

gmavro75

Member
Μηνύματα
436
Likes
563
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Πολλές φορές έχω σιχτιρίσει σε φεστιβάλ. Τι να πρωτοθυμηθώ από αρπαχτές; Το 2002 στο shockwave που μας μαντρώσανε σε ένα τσιμετναριό από τις 17:30 μες τον ήλιο χωρίς σκιά και μέχρι να βγούν οι Cure στις 23:00 είχαμε ψοφήσει ήδη, τη συναυλία με headliner τους James έξω από το OAKA που μας είχαν μέσα στο λιοπύρη πάλι και για να πάρεις νερό ή μπύρα έπρεπε να αποχαιρετήσεις τη παρέα σου σα μετενάστης -δυο stand για 20.000 κόσμο- (καλά για να κατουρήσεις δε το συζητάμε καν), τους White Stripes που παίξανε μισή ώρα και φύγανε, ακυρώσεις, αλλαγές σε ονόματα κτλ κτλ... αλλά πρώτη φορά ακυρώνεται το headliner και δε γίνεται επιστροφή χρημάτων. Προσωπικά ρίχνω ένα τεράστιο Χ σε τέτοιου είδους διοργανώσεις-ο Θεός να τα κάνει events- με πολλά μεγάλα ονόματα. Συναυλίες με ένα όνομα και με support groupάκια και πολύ επιλεκτικά μάλιστα...
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.613
Likes
12.436
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Συμφωνώ. Το συναυλιακό καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτο και για όσες συναυλίες γίνονται είμαστε αναγκασμένοι να ρίχνουμε τόση μελέτη πιο πριν (είναι κανείς άρρωστος; έχει ματαιώσει κάτι πιο πριν; πως πάει η προπώληση; ) που καταντάει βαρετό και αποτρεπτικό. Και οι χώροι που επιλέγουν είναι απαράδεκτοι και πολλές φορές άσχετοι με τους καλλιτέχνες που φέρνουν. Αν και για την περίπτωση της Amy ήταν φανερό από την αρχή τι κατάληξη θα είχε. Άλλωστε και να ερχόταν, δεν θα ακουγόταν.
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
Κρίμα πραγματικά για την Amy ( η φωνή της είναι μοναδική ),και κρίμα και για μας που δεν καταφέραμε να την δούμε .

Οσο αφορά το θέμα συναυλίες στην Ελλάδα ,οταν αυτές δεν διοργανώνονται 100% απο τις ξένες εταιρείες που έχουν τους καλλιτέχνες ( βλέπε Madona - Geoarge Michael -Bon Jovi - U2 ) τότε γίνετε η απόλυτη αρπαχτή και η μεγάλη ξεφτίλα απο τους τυχαρπαστους Ελληνες διοργανωτές
βλέπε Rihanna Jenifer Lopez κτλ........
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ελπίζω να μη γινει το ίδιο με τους Pulp και τον αγαπημένο μου Jarvis τον Αυγουστο
 

alaniaris

Member
Μηνύματα
58
Likes
25
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταυλάνδη και Ινδονησία
Kαι απο του χρόνου όλοι στις "Αναιρέσεις" στη Γεωπονική Αθηνών. Mε 5? είσοδο και είμαστε κομπλέ. χαχα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.837
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom