cosafiv
Member
- Μηνύματα
- 312
- Likes
- 732
τι 40...?Εγώ απλώς να παρατηρήσω πως όλοι όσοι προσέφεραν "πληροφορίες" και τυχαίνει να τους γνωρίζω είναι όλοι τους πάνω από 40 (κάποιοι κατά πολύ).
40+ ειναι ο γιος μου...
τι 40...?Εγώ απλώς να παρατηρήσω πως όλοι όσοι προσέφεραν "πληροφορίες" και τυχαίνει να τους γνωρίζω είναι όλοι τους πάνω από 40 (κάποιοι κατά πολύ).
Mα είναι στις "ατραξιόν"-δραστηριότητες. Πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί.Πολυ-εργαλείο το φόρουμ...Έχει λύσεις για όλα..μπάτσελορ,μωρά,χωρισμό κτλ....
Αυτη τη φαση με το μπατσελορ κ το μπατσελορετ ειλικρινα ποτε δεν το καταλαβα…αποχαιρετατε τη ζωη ας πουμε; Μετα τι; Καναπεδιλα και παντοφλα;
Εν πασει περιπτωσει, ποια ειναι τα γουστα της παρεας; Κουλτουρα ή ξεσαλωμα;
Έχει δώσει απάντηση ήδη.Να πω ότι η φάση θα είναι βόλτες, κάνα activity, ποτό αντε κάνα ξεφτιλικι σε κάνα club και κάνα στριπτιτζαδικο.. Μέχρι εκεί όμως.
Το ερώτημα είναι άλλο: Αν η παρέα ήθελε και παραπέρα από το μέχρι εκεί, θα μας το έγραφε εδώ, με κίνδυνο να το δούν και μάτια που δεν πρέπει; Δημόσιο forum ανοικτό σε όλο το internet είναι εδώ...Α οκ… μου αρεσει που η παρεα θελει ξεφτυλικια και στριπτιτζαδικα αλλα «μεχρι εκει ομως»Δηλαδη να ζησετε την ταινια hangover. Ιμπιζα λοιπον
Συμφωνώ 101%.Εγω απλως θελω ναπου το 2023 ακομα υπαρχουν στριπτιτζαδικα κ γινεται καζουρα για κατι παρα πολυ θλιβερο. Η τοξικη αντριλα καλα κρατει.
Υποθέτω ότι δεν γνωρίζετε τα στριπτιζάδικα που είναι αποκλειστικά για γυναίκες και δεν γνωρίζετεΕγω απλως θελω ναπου το 2023 ακομα υπαρχουν στριπτιτζαδικα κ γινεται καζουρα για κατι παρα πολυ θλιβερο. Η τοξικη αντριλα καλα κρατει.