Basketball

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.593
Likes
9.770
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ονειρεμένο Ταξίδι
New Zealand
Σιγα σιγα ερχονται και τα play-off στο NBA και αρχιζουν και τα προημιτελικα σε Ευρωλιγκα .. Προβλεψεις; Γιωργο τα φωτα σου :)
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.623
Likes
50.288
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ επαιξα μπολικα σε ήττα του ΠΑΟ σήμερα, το 1.10 που πληρώνουν είναι πάρα πολύ...

Ο ΠΑΟ έχει τη δυσκολότερη αποστολή, θα αποκλειστεί σίγουρα, η ομάδα δε βλέπεται.

Ο Ολυμπιακός λογικά δε θα πάνει πάνω από μια νίκη και μπρέικ πανδύσκολα, άρα πάει κι αυτός.

Η Ρεάλ έχε κόουτς για κλάμματα, που είναι και το μόνο της πρόβλημα απέναντι σε έναν αντίπαλο υποδεέστερο, αλλά μάλλον ο ικανότερος για μπρέικ. Πάντως ακόμη και με (δύσκολο) μπρέικ, πάλι η Ρεάλ είναι φαβορί και μάλιστα ξεκάθαρο. Πρέπει να κάνει Τα εγκλήματα ο Λάσο για να αποκλιστεί, 75% Ρεάλ.

Και τέλος το πιο αμφίρροπο είναι το Φενέρ-Μακάμπι, με τη Φενέρ να έχει πλεονέκτημα έδρας και πάγκου, αλλά δύσκολα θα πάρει ματς στο Γιαντ Ελιάου, οπότε πρέπει να προσε΄ξει πολύ το δεύτερο ματς. Της δίνω 65%.

Γενικά τα φαβορί είναι πολύ φαβορί. Βέβαια κάθε χρόνο ένας την πατάει, να δούμε ποιος είναι φέτος... Δε θα είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων νομίζω. Ο συνδυασμός αποκλεισμού ΠΑΟ και Ολυμπιακού πληρώνει ένα χαριτωμένο 1.42...
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Yorgo νομίζω ότι αδικείς τον Ολυμπιακό. Με υγιή και καλο Σπανούλη (θα δούμε αύριο) ο Ολυμπιακός θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και νομίζω ότι η σειρά είναι η πιο αμφίρροπη από όλες. Βέβαια δεν έχουμε κερδίσει ποτέ στην Βαρκελώνη οπότε μόνο φαβορί δεν είμαστε. Για να έχει τύχη πρέπει να παίξει σούπερ άμυνα, να έχει πολύ καλό τον Σπανούλη και να του μπουν τα μεγάλα σουτ.
Ο Παο πρέπει να είναι ευχάριστημένος που έφθασε εδώ και έχει τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Πήραμε ένα δείγμα σήμερα .
Η Ρεαλ πρέπει να αυτοκτονήσει εκτός και αν ο Ντουντα μεταμορφώσει τώρα την Εφές. Πολύ πολυ δύσκολο.
Φενερ Μακάμπι. Για μένα φέτος η Μακάμπι δεν μπορεί και ο Ομπραντοβιτς θα γυρίσει στα f4.
 

prefontaine

Member
Μηνύματα
132
Likes
176
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όκλαντ , Νέα Ζηλανδία
Προσωπική άποψη είναι πως τα φαβορί θα επικρατήσουν εύκολα εκτός της Μπάρτσα. Ο Σφαιρόπουλος έχει φτιάξει ένα σύνολο που δαγκώνει στην άμυνα και του δίνω 45% πιθανότητες πρόκρισης.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.623
Likes
50.288
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Yorgo νομίζω ότι αδικείς τον Ολυμπιακό. Με υγιή και καλο Σπανούλη (θα δούμε αύριο) ο Ολυμπιακός θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και νομίζω ότι η σειρά είναι η πιο αμφίρροπη από όλες.
O Ολυμπιακός πάει κουτσός, χάρη σε αυτά τα μαγικά που κάνει εδώ και χρόνια το ιατρικό του τιμ. Ακόμη και πλήρης είναι εμφανώς υποδεέστερος της Μπαρτσελόνα, αλλά όντως, το πεδουλάκειο μπάσκετ του Σφαιρόπουλου του δίνει κάποιες πιθανότητες, κατά τη γνώμη μου πολύ λίγες, αλλά σίγουρα περισσότερες από το χαζοχαρούμενο και αφελές μπάσκετ του Ιβάνοβιτς που πάει να κερδίσει εκτός έδρας ομάδες πολύ πιο πλήρεις παίζοντας ανοικτά και με τη λογική "σουτ εσείς σέντρα εμείς". Ο Ολυμπιακός δεν είναι πλήρης και θα έχει σοβαρό πρόβλημα όχι μόνο με τον Τόμιτς, που "σπάει" μπάλες προς τα έξω με εξαιρετική ευκολία (φανταστικός πασέρ πραγματικά) στους πολύ καλούς σουτέρ, αλλά και με τον Πλάις, απέναντι στον οποίο δεν υπάρχει κορμί να αντιπαραβάλλει ο Ολυμπιακός. Καλά, αν μπει ο Καββαδάς πάμε για σόου. Ο Πασκουάλ όντως δεν έχει κάποιον Λάσμε ή έστω Ντρέιπερ για να "χτίσει" απέναντι στο Σπανούλη τις άμυνες που έκαναν τον Πεδουλάκη ήρωα, αλλά είναι πολύ καλός κόουτς κι εξαιρετικά ψύχραιμος και η ομάδα του έχει την ποιότητα να πάει το ματς εκεί όπου έχει εμφανές πλεονέκτημα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάρα πολλά "αν" για να κάνει διπλό στη Βαρκελώνη, πρέπει να συνομωτήσει σχεδόν το σύμπαν. Αν βέβαια είχε το πλεονέκτημα έδρας (που το έχασε όπως και πέρυσι επειδή στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς πήγε με το Σπανούλη κουτσό, πέρυσι ήταν στο εντός με την Αρμάνι θυμίζω), θα είχε 50% πιθανότητες ίσως, τώρα είναι πολύ πίσω. Μακάρι να τα καταφέρει θα είναι πολύ κακό να μην έχουμε εκπρόσωπο πάλι σε Φ4, αλλά -κακά τα ψέμματα- η ποιότητα των ομάδων μας είναι τέτοια που το ξέραμε από την αρχή της χρονιάς ότι δικαιωματικά στις 4 καλύτερες δεν συνπεριλαμβάνονται, ειδικά ο ΠΑΟ κατά τη γνώμη μου ούτε στις 8 δεν συμπεριλαμβάνεται, απλά έπεσε σε πραγματικά εύκολο όμιλο, ειδικά μετά τη χρεοκοπία της Γαλατά, στον όμιλο του Ολυμπιακού δε θα είχε καμία τύχη.

Η πιο αμφίρροπη σειρά για μένα είναι αυτή της Φενέρ, και χτες έφτυσε αίμα, βασικά επειδή ο Ομπράντοβιτς έχει μια μανία να μη βάζει το Βέσελι, όταν οι άλλοι δυο ψηλοί του είναι πανέρια. Με το που μπαίνει ο Τσέχος, αποκτά μια αμυντική ισρορροπία η ομάδα διότι έχει rim protector κι επιτέλους κι έναν άνθρωπο να σπάει το pnr, απέναντι στο οποίο ειδικά ο Σαβάς είναι αστείος, ενώ κι ο Ζόριτς ώρες-ώρες είναι για φεστιβάλ γέλιου.

Το Ρεάλ-Εφές είναι πολύ περίεργο ζευγάρι διότι η Εφές (όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά με τοςυ μικρούς) χτίζεται σιγά-σιγά, όπως κάνει ο Ντούντα πάντα, με μικρούς να παίρνουν πολλές ευθύνες, που μοιραία δημιουργεί τρομερά σκαμπανεβάσματα. Είναι τέτοια η ποιότητα της Ρεάλ που η πρόκριση χάνεται μόνο από τον πάγκο, όπου κάθεται ένας μάγειρας με το excel στο χέρι, που μοιράζει το χρόνο λες και είναι κομπιουτεράκι. Ακόμη κι έτσι, πραγματικά πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να χάσουν μέσα στη Μαδρίτη.
 

prefontaine

Member
Μηνύματα
132
Likes
176
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όκλαντ , Νέα Ζηλανδία
Γιώργη ξεκινώνας από το τέλος θα δώσω λίγες ελπίδες στην Εφές και αυτό μόνο εαν οι γκρίζοι αφήσουν ελεύθερο το ξύλο που πάιζει η ομάδα του Ντούντα η οποία κατα την γνώμη μου όπως και ο Παο κακώς πέρασαν αντί της Κάχα και της Αλμπα.

Συμφωνώ για την Φενερ.Παλι καλά που ο Ζοτς είδε την βλακεία που έκανε το καλοκαίρι και άφησε την Φενερ χωρίς σοβαρό ψηλό και "βάφτισε" λόγω ανάγκης τον Βέσελι πεντάρι και του βγήκε..Η Μακάμπι όμως έχει φανέλα , έδρα και πείρα και της δίνω πιθανότητες να το παίξει όλα για όλα σε πέμπτο ματς. Εξάλλου εαν υπάρχει μια ευκαιρία να κάνεις το μπάμ το κάνεις στο πρώτο ματς...

Ο Καβαδάς είναι το πλέον απόλυτο μπασκετικό ανέκδοτο και μονο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί. Εαν ήμουν σφαιρόπουλος θα ζυγιζα-διάβαζα προσεκτικά το πρώτο ματς και θα χτύπαγα το δεύτερο που πιθανό να έχει πιο έτοιμο το Σπανούλη και θα μπερδεψει ίσως τα πραγματα σε σχεση με το πρώτο ματς.Κλειδί του αγώνα να εκμεταλλευτεί τα γρήγορα πόδια των περιφερειακών του ο Ολυμπιακός και να βάλει δύσκολα -οσο μπορεί- στη δημιουργία των Ισπανών. Αναμφίβολα από τη στιγμή που λείπει ο "ηγέτης" θα πρέπει να καταστρέψει την δημιουργία της Μπάρτσα , να κλεψει μπάλες , να ελέγξει το αμυντικό ριμπάουντ και να "σκάσει" τους Χουέρτας-Σατοράνσκι. Κλειδί για την μπάρτσα και ενδιαφέρον ματσάρισμα Ντόελμαν-Πρίντεζης. Έχει ενδιαφέρον.

Τα του Παο καλύτερα ας μην τα πιάσουμε αφού από όπου και αν το πιάσεις το πράγμα "πονάει"
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.623
Likes
50.288
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αποδείχθηκε ότι το 1.10 που πλήρωνε για νίκη η ΤΣΣΚΑ ήταν το δώρο της χρονιάς... σήμερα το έχουν στο 1.03. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε, έβαζες 2.000 κι έπαιρνες τα πιο έυκολα 200 ευρώ της ζωής σου...

Σήμερα πάντως δύσκολα θα παίξει ΤΟΣΟ χάλια ο Παναθηναϊκός, δε μας βλέπω για τριαντάρα, ένας μίνιμουμ εγωισμός πρέπει να υπάρχει, τι διάολο. Η Ρεάλ στο ημίχρονο έχανε με 8... Πολύ απρόβλεπτη η Εφές κι ένας Θεός ξέρει τι θα γινόταν αν δεν είχε 6/7 τρίποντα ο Ρίβερς. Βασικά οι δυο σειρές εκτός των ελληνικών έχουν πολύ ενδιαφέρον.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.623
Likes
50.288
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κλειδί για την μπάρτσα και ενδιαφέρον ματσάρισμα Ντόελμαν-Πρίντεζης.
Τραυματίας είναι ο Ντόλμαν, λογικά από το τρίτο ματς θα παίξει ρόλο.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Ο Σπανούλης εκτός ρυθμού προσήλωση στο αμυντικό ριμπαουντ μηδέν και αστοχία όχι μόνο στα τρίποντα αλλά και στις βολές οπότε φυσιολογικά ήρθε η εύκολη ήττα.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Ο Παναθηναϊκός πάει για σκούπισμα και νομίζω ότι για την ψυχολογία του ενόψει ελληνικών τελικών καλύτερα να μην είχε προκριθεί καν.
Οι Τούρκοι σήμερα δεν δυσκολεύτηκαν και προσωπική εκτίμηση είναι φαβορί για να κάνουν μια νίκη στο Ισραήλ
 

Nedelja

Moderator
Μηνύματα
1.773
Likes
3.136
Ονειρεμένο Ταξίδι
Whole Africa,Cuba
Καλά τα πήγαμε χτες, χάσαμε μόνο με 20...:D
Κι εγώ πριν αρχίσει καν η σειρά για σκούπα το έβλεπα, βασικά η μόνη μας ελπίδα ήταν να κληρωθούμε με τον Ολυμπιακό μόνο και μόνο επειδή τους έχουμε ψυχολογικά αλλά και πάλι με Ιβάνοβιτς δεν ήταν και τόσο σίγουρο...νοσταλγώ τον Άρτζι δηλαδή...κατάντια! Να τελειώσει η σειρά τουλάχιστον τη Δευτέρα να μας φεύγει κι αυτό.
@Yorgos είσαι απαράδεκτος ρε που έβγαλες λεφτά έτσι...σκύλευση νεκρού!:twisted:

Στα υπόλοιπα ζευγάρια κι εγώ θα συμφωνήσω, λογικά Φενέρ, Ρεάλ, Μπάρτσα θα περάσουν με πιο αμφίρροπο το Μπάρτσα-Ολυμπιακός αλλά νομίζω μάλλον το F4 θα το δούμε όλοι εδώ από το καναπεδάκι.

Θέλω τελικό Φενέρ-ΤΣΣΚΑ με Ομπράντοβιτς να γίνεται μωβ και Ιτούδη να προσπαθεί να είναι κύριος!
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Θρύλε μου για αυτό σε αγαπώ.
Όταν σε χτυπάνε τα προβλήματα και ελάχιστοι σε πιστεύουμε εσύ τα καταφέρνεις. :clap:
Φυσικά τίποτα δεν τελείωσε μιας και η Μπαρτσα δύσκολα θα ξαναπαίξει τόσο κακά και εμείς δύσκολα θα ξαναβρούμε τέτοια ευστοχία.
Πάντως αυτή η ομάδα τα τελευταία χρονια είναι η πιο υγιής και η πιο μαγκικη ελληνικη ομάδα.

ΥΓ 1. Ο Πριντεζης ήταν απολαυστικός.
ΥΓ 2. Ο Σπανούλης ανεβάζει ρυθμούς και αυτό είναι καλό.
ΥΓ 3. Όλοι ΣΕΦ τώρα να χειροκροτησουμε την ομάδα ο,τι και αν γίνει.
ΥΓ 4. Ακόμη και αν αποκλείστουμε αυτό θα γίνει στις λεπτομέρειες και αυτό λέει πολλά για την ομάδα που τόσα χρόνια ανταγωνιζεται στα ίσα ομάδες με υπερπολλαπλασια μπάτζετ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.110
Μηνύματα
880.635
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom