Basketball

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μα και εγώ δεν είπα ότι θα τους χάσει όλους. Δε γίνεται. Απλά έχει κάνει καλές ήττες. Δεν πείθει εμένα για πολύ μεγάλες νίκες και ρεαλιστικά θα παλέψει το πολύ για την 7η θέση.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.656
Likes
50.438
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Σύμφωνα με την ανάλυση του προγράμματος ε το λογαριθμο του hoop fictionείχαμε μέχρις στιγμής το πιο εύκολο πρόγραμμα και μας έρχεται η πιο δύσκολη εξάδα αγώνων απο ολες τις ομάδες. Με δεδομενες τις απωλειες της Μπασκονια και τα χαλια της Ζαλγκιρις παντως, λογικα οκταδα μπαίνουμε, μετά μέχρι τώρα δεδομένα και έβδομο.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Η πεντάδα Μπάρτσα Μσκαμπι Εφες Τσσκα Ρεάλ δύσκολα σπάει. Λογικά η Φενέρ θα συνέλθει και θα είναι τουλάχιστον 6η . Μετά έχουμε Αρμάνι Παναθηναϊκό προς το παρόν. Αλλά και η Χιμκι Μπασκονια και υπό προϋποθέσεις ο Ολυμπιακός αν συνεχίσει την ανοδική πορεία και κάνει κάνα δυο νίκες εκτός προγταμματος όπως μπορούσε στο ΟΑΚΑ.
Αυτα βλέπω μέχρι στιγμής. Βέβαια μπορεί να έχουμε τραυματισμούς ή πλήρη κατάρρευση ομάδας όπως ο Ολυμπιακός πέρσι και προς το παρόν πάει να του μοιάσει η Αρμάνι.
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.603
Likes
9.834
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Μακαρι να διαψευθω, αλλά εαν τυχον στον δευτερο γυρο ο Παναθηναικος ψαχνεται για νικες για να μεινει ή να ανεβει οκταδα στα τελευταία ματς, με αυτες τις ομαδες που ολοι θα καιγονται για βαθμους δεν υπαρχει καμια ελπιδα...

Οπότε πρεπει να βρουνε τροπο να ισοφαρισουν τις ηττες με Βιλερμπαν και Αλμπα.
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τα μπάτζετ σαφώς δεν παίζουν μπάσκετ, αλλά ο Πάο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται μέχρι στιγμής λόγω (κυρίως) ενός παίχτη που κοστίζει πάνω από 2 μύρια....(όπως επίσης και λόγω της παρουσίας ενός άλλου που αφαιρεί πολύ πίεση από τον...2μύρια και κάνει μπαμ ότι είναι άλλος άνθρωπος φέτος, ο οποίος κοστίζει 1.7). Ε, αυτά τα σχεδόν 4 εκατομυριάκια, κάνουν δουλίτσα να πούμε στον κύριο Παπαθεοδώρου. (τον οποίο και δεν ξέρω). Σχετικά είναι όλα.

Η τιμή του Ράις βέβαια παραμένει μεγάλη ληστεία!
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αναμενόμενες ήττες για ΠΑΟ και Ολυμπιακό. Στον ΠΑΟ κάνει μπαμ ότι θέλει ψηλό.
Κατά τα λοιπά σπουδαία νίκη Μσκαμπι και συνεχίζεται ο κατήφορος Αρμάνι.
Η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη για τις ομάδες μας.
Ο ΠΑΟ πρέπει να κερδίσει την πληγωμένη Φενέρ. Έτσι θα την αφήσει 4 νίκες διαφορά που δύσκολα καλύπτονται .
Ο Ολυμπιακός εαν θέλει να κυνηγήσει τις οποίες ελπίδας του για οκτάδα πρέπει να κερδίσει και την αδύναμη εκτός έδρας Χιμκι και τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Με οτιδήποτε λιγότερο νομίζω ότι δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για οκτάδα
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.656
Likes
50.438
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν έχω καταλάβει γιατί η Φενέρ πληρώνει 2,96 σε άδειο γήπεδο. Το οποίο είναι άδειο όχι για τα καπνογόνα, όπως ισχυρίζεται το γκρεμλιν, αλλα επειδή το αδίκημα του προπηλακισμούς παράγοντα του αγωνα θεωρείται "βαρύ " συμφωνα με τον πειθαρχικό της κανονισμό. Για όποιον δεν κατάλαβε ποιος προπηλακισε ποιον:
https://www.google.com/amp/s/m.spor...-me-kinhmatografeis-ante-gam.5653583.amp.html
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.656
Likes
50.438
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ο πρόεδρος μας έχει πει να μην μπαίνουμε σε αυτό το site..
Εντάξει, σωστά. Ορίστε και από άλλο σάιτ γιατί φαίνεται ότι έχει ψωμί ακόμη η υπόθεση...

Ο Αθλητικός Δικαστής της Ευρωλίγκας αναμένεται να επιβάλλει νέες ποινές στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ είναι «κόλαφος» για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό.
Αναφέρει πως επιτέθηκε φραστικά στον Λουίτζι Λαμόνικα, τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ εξύβρισε και την υπεύθυνη ασφαλείας της διοργάνωσης στην Ελλάδα, όπως έχει καταγράψει και η ίδια στην έκθεσή της. Επιπρόσθετα, άνθρωπος από τις πολυθρόνες στο παρκέ τον εξύβρισε στα ιταλικά και τον απείλησε.
Η Ευρωλίγκα έχει ανοίξει ήδη πειθαρχική διαδικασία για τον Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό, προβληματίζεται έντονα και αναμένονται νέες ποινές από τον Ανεξάρτητο Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος θα δικάσει ξανά για την υπόθεση με τις καταγγελίες για δωροδοκία των διαιτητών του ματς της 9ης Νοεμβρίου του 2018, τις οποίες μοίρασε αρχικά, όπως λένε, με non paper ο Παναθηναϊκός και στη συνέχεια είπε… λάθος στη μετάφραση, εννοούσαν πως στοιχημάτισαν οι διαιτητές.


Και η συνέχεια...
https://www.iefimerida.gr/news/4591...ines-ston-dgiannakopoylo-prostima-440000-eyroΟσα έγραψαν οι διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Φύλλο Αγώνα του ματς για την έκτη αγωνιστική της Euroleague, οδήγησαν τη διοργανώτρια αρχή στην επιβολή νέου προστίμου ύψους 30.000 ευρώ στον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και σε πειθαρχική διαδικασία ως αποτέλεσμα της καταγγελίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός που κατέθεσε σήμερα και σχετική αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Όπως ανακοίνωσε η Euroleague, επανήλθαν και οι ποινές από την περσινή σεζόν που έφταναν τις 410.000 ευρώ και είχαν ουσιαστικά... απενεργοποιηθεί σε ένδειξη καλής θέλησης μετά τις επαφές των δύο πλευρών το περασμένο καλοκαίρι. Το νέο πρόστιμο των 30.000 αφορά την έλλειψη σεβασμού, όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή, σε μέλος του διαιτητικού τρίο και σε σχόλια που αναπαράχθηκαν από αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης με αποτέλεσμα να πλήξουν το γόητρο της Euroleague.
Kαι πλέον το συνολικό πρόστιμο φτάνει τις 440.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

«Ο Πειθαρχικός Δικαστής της Euroleague τιμώρησε με πρόστιμο 30.000 ευρώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό για δηλώσεις που έγιναν στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την έκτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν σε μέλος της διαιτητικής τριάδας, ενώ υπήρξαν και σχόλια που αναπαράχθηκαν από πολλά εθνικά και διεθνή μαζικής ενημέρωσης με αποτέλεσμα να πληγεί η εικόνα της διοργάνωσης.

Ο Πειθαρχικός Δικαστής απεφάνθη πως ο κ. Γιαννακόπουλος αγνόησε τις αξίες του αθλητισμού και το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε. Ως εκ τούτου, η Euroleague Basketball αποφάσισε να ενεργοποιήσει τις εξής ποινές, από τη σεζόν 2017/18, οι οποίες είχαν "παγώσει" τον περασμένο Οκτώβριο: 160.000 ευρώ για σχόλια που είχαν γίνει από τον κ. Γιαννακόπουλο στις 9 και τις 16 Απριλίου, 250.000 ευρώ για σχόλια που είχαν γίνει από τον κ. Γιαννακόπουλο στις 20 Απριλίου. Η απαγόρευση εισόδου παραμένει σε αναστολή, ωστόσο η απόφαση ενδέχεται να αλλάξει σε περίπτωση νέας παράβασης.

Ο Παναθηναϊκός τιμωρείται επίσης με 2.500 ευρώ για τη χρήση λέιζερ και με 3.500 για τη συμπεριφορά ατόμων που βρίσκονταν στις θέσεις δίπλα στο παρκέ. Πειθαρχική διαδικασία απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχει ξεκινήσει από τον Πειθαρχικό Δικαστή σχετικά με τη δήλωση που εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επηρεάζει την εικόνα της διοργάνωσης και των μετόχων της».
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/4591...ines-ston-dgiannakopoylo-prostima-440000-eyro

Συνολικά η ζημιά είναι (μαζί με τα διαφυγόντα έσοδα) περίπου 700.000, όσα παίρνει ένα καλό πεντάρι...
 
Last edited:

gelf

Member
Μηνύματα
659
Likes
12.737
Διαπίστωση:
Επί Πιτινο, ο Παναθηναϊκός παίρνει τα παιχνίδια στο τέλος.
Επί Πεδουλάκη ο Παναθηναϊκός έχανε τα παιχνίδια στο τέλος.
Εννοώ ότι τα παραπάνω αφορούν στα παιχνίδια που κρίθηκαν στο τέλος.
Αυτά μέχρι σήμερα.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.656
Likes
50.438
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Διαπίστωση:
Επί Πιτινο, ο Παναθηναϊκός παίρνει τα παιχνίδια στο τέλος.
Επί Πεδουλάκη ο Παναθηναϊκός έχανε τα παιχνίδια στο τέλος.
Εννοώ ότι τα παραπάνω αφορούν στα παιχνίδια που κρίθηκαν στο τέλος.
Αυτά μέχρι σήμερα.
Ισχύει, παρότι τα plays επί Πεδουλακη στη λήξη των παιχνιδιών ήταν δουλεμένα και πιο ορθολογικά από τα καουμποικα του Ραις. Επί Πιτινο είμαστε και πιο τυχεροί, αφού και κάτι Πολ αστοχουν στις βολές σωρηδόν και μας ευνόησαν και τα σφυρίγματα όπως εχθές στη ληξη:
https://www.iefimerida.gr/spor/euroleague-eprepe-na-dothei-faoyl-se-rais-3-boles-se-nte-kolo
Προσωπικά δε θα απέδιδα ούτε τους διαιτητές ούτε τις άστοχες βολές των αντιπάλων σε κάποια εξαιρετική τακτική του Πιτινο. Παίζει και η τύχη ρόλο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.158
Μηνύματα
882.401
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom