Basketball

fotast

Member
Μηνύματα
9.335
Likes
14.193
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, απαιτείται η συγκατάθεση της ΑΕΚ για τη μετακίνηση του Σαντ Ρος, κατά την παρούσα σεζόν. Τώρα αν ο παίκτης θέλει να πάει και έχει μειωμένη απόδοση, αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Τελικά τον πούλησαν και λένε με κέρδος.Για να δούμε πως θα τον αντικαταστήσουν.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.615
Likes
50.260
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Συγγνώμη αλλά ο τύπος είναι εκτός θέματος. Η κριτική που γίνεται στον Πιτινο δεν είναι αν άνοιξε ή έκλεισε το rotation ή αν έβαλε τον τάδε ή τον δείνα. Είναι ότι δεννκοουτσαρει, τουλάχιστον αυτό που στην Ευρώπη λέμε κοουτσαρισμα.

Αυτό συζητάμε όλοι και σε γνωστό μπασκετικό φορουμ: δε δείχνει τι θα παίξουμε στην επίθεση, στα τάιμ άουτ δε δίνει οδηγίες πλην των ψυχολογικών (εμπρός παιδιά γερά κλπ) , είμαστε η μόνη ομάδα της Ευρωλίγκας που παίζει χωρίς κόουτς. Είναι ένα στιλ που μέχρι στιγμής αποδίδει, παρότι ειδικά στο τελευταίο ματς δεν υπήρχε σύστημα, στοχοποίηση, κατεύθυνση, η ομάδα κέρδισε και πάλι, με τους παίκτες της να αρέσκονται στο να παίζουν ελεύθερα. Έπαιρνε ο Καλάθης έβγαζε ό,τι έμπνευση είχε, σούταρε οπότε ήθελε ο Φριντετ υπόθεση, άντε κανένα darle post up του Τόμας και τα υπόλοιπα στα κουτουρού.

Η κριτική στον Πιτινο δεν είναι στο πώς κοουτσαρει, αλλά στο ότι δεν κοουτσαρει. Μια ματιά στα τάιμ άουτ είναι σοκαριστικη, δε νομίζω να έχουμε ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε ευρωπαϊκά παρκέ, θυμίζει εποχές Κυριτση.

Από κει και πέρα, αφού παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει λέγοντάς ανέκδοτα και ατάκες, γιασαν του μάγκα. Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι χωρίς τακτική σειρά αγώνων αποκλείεται να κερδίσεις ή έστω να κοντραρεις, αλλά θα τοβδουμε στην πράξη.

Καλά για τη στελέχωση δεν υπάρχει σχόλιο, το ταβάνι της ομάδας είναι μικρό λόγω των χαζομαρων που έκανε το καλοκαίρι, αν και είναι από αυτούς που -όσο κακός recruiter κι αν είναι ο Πιτινο, που είναι, από την εποχή που τον πήραν στο ΝΒΑ κι έκανε απίστευτα πράγματα- το βασικό πρόβλημα είναι στη διοίκηση . Μπαίνουν τόσες παράμετροι το καλοκαίρι που το -δικαιολογημένο- λάθος Τζόνσον ή η πατάτα Γουαιλι αποκτούν έλασσον σημασία. Το πρόβλημα ήταν και θα είναι η διοίκηση, ακόμη κι αν έχουμε κόουτς που δεν είναι κόουτς.
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.318
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Και εδώ υπάρχει μία ακόμη σκέψη για τις τακτικές του Πιτίνο, με την οποία επίσης συμφωνώ σε 4 σκρινσοτ.

EOYdvzhWkAAnWgf.png

EOYdvzpWsAE6Hi1.png

EOYdvziXUAEf7hk.png

EOYdvzqXkAAffyx.png

(από γνωστό μπασκετικό blog και αυτό)
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.615
Likes
50.260
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ξαναλέω η ομάδα έπαιξε ΟΛΟ το παιχνίδι στα κουτουρού, ούτε ένα σχέδιο, μια σχεδιασμένη επίθεση κάτι. Τι νόημα έχει να σχολιάσουμε κάτι (τακτική) που δεν υπαρχει; Ο Πιτινο είναι ένας άνθρωπος που κάθεται και βλέπει, καμία παρεμβατικότητα στην ομάδα. Το να σχολιάσω την τακτική Πιτινο είναι σα να σχολιάσω το νέο κούρεμα του Μουτσινα: δεν υπάρχει, άρα τι να σχολιάσω. Απλά βάζει και βγάζει παίκτες, δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της Ευρωλίγκας, όπως δεν έχουν ξαναγίνει τα τάιμ άουτ του, που θυμίζουν ΝΒΑ.
 

escursione

Member
Μηνύματα
1.412
Likes
4.501
Την ήττα με 91-87 γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Αγία Πετρούπολη και έτσι οι ελπίδες για την οκτάδα και τα πλέι-οφ είναι πλέον μηδαμινές.
Οι Αμερικάνοι, Ρότσεστι (0/4), Μπάλντγουιν (0/5), Πολ (0/6) και Ρούμπιτ (0/1) δεν έδωσαν ούτε έναν πόντο στους Πειραιώτες, έχοντας συνολικά 0/16 σουτ εντός πεδίας!
Ο Ρότσεστι αγωνίστηκε 13 περίπου λεπτά όσα και ο Πολ ενώ 19 λεπτά έπαιξε ο Μπόλντγουιν και 15 ο Ρούμπιτ.
 

escursione

Member
Μηνύματα
1.412
Likes
4.501
Δεν νομίζω ότι υπήρχαν ούτως ή άλλως ελπίδες. Η ομάδα δεν έχει ρόστερ για 8άδα, ούτε βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Το νόημα που ήθελα να περάσω μέσα από το μήνυμα δεν ήταν ο αναμενόμενος αποκλεισμός αλλά οι άχρηστοι αποντοι Αμερικανοί που αντί να κάνουν την διαφορά καταλαμβανουν θέσεις στο ροστερ που θα μπορούσαν να έχουν κάποιοι Έλληνες παίχτες και να αποκτήσουν εμπειρία.
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.318
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Δεν θέλω να υπερασπιστώ κανένα, οι περισσότεροι είναι για χαμηλότερου επιπέδου διοργάνωση αλλά υπάρχει και η άλλη ανάγνωση:

Ρότσεστι, Μπάλντγουιν, Πολ, Κόνιαρης, Ρούμπιτ - Με Μπάγερν 46 πόντοι, 13/29 σουτ, 1 λάθος
Με Ζενίτ 0 πόντοι, 0/19 σουτ, 6 λάθη

Υπάρχουν και τα κακά ματς.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.615
Likes
50.260
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Όποιος είδε χθες το Ρεαλ-εφες ια διαπίστωσε ότι οι περίπου 25 τελευταίοι πόντοι της Εφες μπήκαν από απίστευτες προσπάθειες, τρίποντα του πλαις με τον Ταβαρες να ακουμπάει τη μπάλα, σουτ χωρίς να βλέπουν στην εκπνοή του χρόνου, κάτι εκπληκτικά πράγματα του Λαρκιν που είναι ανεμβπλιαστος κι αδέσποτος, δεν παίζεται ο άνθρωπος.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.575
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom