paykopete
Member
Ρε, δεν το είχα δει αυτό...τι θεούλης είναι ο τύπος, θα μπορούσε να γίνει Νο1 Youtuber διεθνώς, αν το προωθούσε σωστά.Ε όχι ήταν καλύτερο το "έλα Αντωνάκη, έλα Αντωνάκη, θρυλικοί μάγκες Αγγελοπουλοι". Για όποιον δεν το θυμάται είχαν πάει (πάλι!) στο γραφείο του Υπ. Αθλητισμού , εκεί ισχυρίζεται ότι τον έσπρωξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (αυτός ο μποντιμπιλντερ, ναι) και μετά τους περίμενε απέξω και καλά μόνος του (με την ασφάλεια του) και τους καταδιωκε με το αυτοκίνητο του φωνάζοντας τους "θρυλικοί μάγκες Αγγελοπουλοι" και " αντιο-αντιο εκεί στην Α2", αυτά από ενήλικα άνθρωπο.
Σε πιο σοβαρά παραπτώματα, θυμάμαι και ματς με τον Ολυμπιακό που.καθοταν στα court seats και φώναζε στο διαιτητή Φουφη εν μέσω αγώνα " ξέρω πού μένεις, θα έρθω σπίτι σου το βράδυ με άλλους, ετοίμασε τη γυναίκα σου".
Βιβλίο γράφεις με αυτόν, θυμαμαι τουλάχιστον άλλα 10 περιστατικα, από τη Μαδριτη μέχρι στο αεροδρόμιο πού φώναζε την ημέρα που είχαν πέσει τα windows "μας έχετε γ...σει κυρία μου, τι να ηρεμησω".
Θρυλικοί μάγκες αγγελοπουλοι και Αντωνακης
Τι να ηρεμήσω, μας έχετε γ...σει
- YouTube
Και βρίζω εγώ καμία φορά την Dacia...εδώ είναι τα προβλήματα κύριοι!
Τη μάχη του με τα σκυλιά την έχεις χάσει; Ρίχνει και μια χριστοπαναγια για το καλό.
Ηρεμιστικά δεν φτιάχνει η Βιανέξ;;Τη μάχη του με τα σκυλιά την έχεις χάσει; Ρίχνει και μια χριστοπαναγια για το καλό.
You're welcome.
Δυνατό!Τη μάχη του με τα σκυλιά την έχεις χάσει; Ρίχνει και μια χριστοπαναγια για το καλό.
You're welcome.
Τα στόρι με τη μερσεντές είναι μνημείο πολιτισμού, στη κορυφή της παγκόσμιας κωμωδίας.@GTS Ευχαριστούμε.
Προσωπικά μου ειχε ξέφυγε αυτό το video
@varioAthens
Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος εχει πρόβλημα
Όλοι καταλαβαίνουμε την διαταραχή που εχει