Basketball

Ε όχι ήταν καλύτερο το "έλα Αντωνάκη, έλα Αντωνάκη, θρυλικοί μάγκες Αγγελοπουλοι". Για όποιον δεν το θυμάται είχαν πάει (πάλι!) στο γραφείο του Υπ. Αθλητισμού , εκεί ισχυρίζεται ότι τον έσπρωξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (αυτός ο μποντιμπιλντερ, ναι) και μετά τους περίμενε απέξω και καλά μόνος του (με την ασφάλεια του) και τους καταδιωκε με το αυτοκίνητο του φωνάζοντας τους "θρυλικοί μάγκες Αγγελοπουλοι" και " αντιο-αντιο εκεί στην Α2", αυτά από ενήλικα άνθρωπο.

Σε πιο σοβαρά παραπτώματα, θυμάμαι και ματς με τον Ολυμπιακό που.καθοταν στα court seats και φώναζε στο διαιτητή Φουφη εν μέσω αγώνα " ξέρω πού μένεις, θα έρθω σπίτι σου το βράδυ με άλλους, ετοίμασε τη γυναίκα σου".

Βιβλίο γράφεις με αυτόν, θυμαμαι τουλάχιστον άλλα 10 περιστατικα, από τη Μαδριτη μέχρι στο αεροδρόμιο πού φώναζε την ημέρα που είχαν πέσει τα windows "μας έχετε γ...σει κυρία μου, τι να ηρεμησω".

Θρυλικοί μάγκες αγγελοπουλοι και Αντωνακης
Τι να ηρεμήσω, μας έχετε γ...σει
- YouTube
Ρε, δεν το είχα δει αυτό...τι θεούλης είναι ο τύπος, θα μπορούσε να γίνει Νο1 Youtuber διεθνώς, αν το προωθούσε σωστά. 😁
Η ατάκα η προχθεσινή πάντως "Στα αρχ**** μου αν τελείωσε το ημίχρονο", έδεσε ωραία με το βίντεο εκείνο.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τη μάχη του με τα σκυλιά την έχεις χάσει; Ρίχνει και μια χριστοπαναγια για το καλό.

You're welcome.
Ηρεμιστικά δεν φτιάχνει η Βιανέξ;;
Πωωω τι βλήμα είναι αυτό, να λέει ό,τι σιχαίνεται τα σκυλιά,τη σκατόφατσά του εν τω μεταξύ δεν τη βλέπει, άει στο καλό, μισάνθρωπος!

varioAthens

Member
Διχασμενη προσωπικοτητα... γνωστοι μου που εργαζονται στην εταιρεια του λενε πως εκει ειναι αλλος ανθρωπος και πολυ ηρεμος με τους εργαζομενους.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
@GTS Ευχαριστούμε.
Προσωπικά μου ειχε ξέφυγε αυτό το video
@varioAthens
Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος εχει πρόβλημα
Όλοι καταλαβαίνουμε την διαταραχή που εχει

GTS

Member
@GTS Ευχαριστούμε.
Προσωπικά μου ειχε ξέφυγε αυτό το video
@varioAthens
Είναι προφανές ότι ο άνθρωπος εχει πρόβλημα
Όλοι καταλαβαίνουμε την διαταραχή που εχει
Τα στόρι με τη μερσεντές είναι μνημείο πολιτισμού, στη κορυφή της παγκόσμιας κωμωδίας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.056
Μέλη
39.779
Νεότερο μέλος
moroccosaharatour

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom