Γερμανία Berlin In ich liebe dich (Χειμερινό Βερολίνο!)

Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κίνα
Γειααααα σου και από μένα!!!!!! Η ιστορία σου θα είναι (για ακόμη μία φορά) οδηγός για το Βερολίνο! Πάμε στο πρώτο σκέλος: Μέσα Μεταφοράς. Φτάνουμε στο Σόνενφελντ στις 5/8/2018 09,30 και αναχώρηση έχουμε 8/8/2018 στη 13:00. Θεωρώ ότι μία κάρτα των 72 ωρών θα με καλύψει κάπως οριακά βεβαια, αφού ουσιαστικά η ισχύς της ξεκινάει με το που θα την χτυπήσω.

Το ερώτημα μου ειναι έχει κάποια ουσιαστική διαφορά η Berlin Welcome Card και η City tour card? Θα βγάλω ζώνη ABC να καλύπτει κ το αεροδρόμιο. ή μήπως κάποια απο τις 2 δεν ισχύει για το αεροδρόμιο;

Το ξενοδοχείο που θα μείνουμε ειναι το Η+ Ηotel 4youth και σύμφωνα με τον χάρτη οι στάσεις που εξυπηρετούν είναι bernauer strasse κ ισως και η στάση eberswalder straße. Τι χρησιμοποιώ οεο; βρίσκω 3 -4 διαφορετικά τρένα... και δεν εννοώ δρομολόγιο εννοώ εταιρίες.

Εγώ σαν πιο νορμάλ λύση είδα να πάρουμε το λεωφορείο το Χ7 μας αφήνει στο μετρό (u) Και μετά από εκέι κάνουμε κάποιες στάσεις και αλλαγή για τελικό προορισμό
 
Last edited:

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Και οι δύο κάρτες ABC περιλαμβάνουν το αεροδρόμιο Schoenefeld, και οι δύο κάρτες έχουν απεριόριστες διαδρομές με όλα τα ΜΜΜ, και οι δύο κάρτες έχουν εκπτώσεις σε διάφορα αξιοθέατα. Μόνο που η Berlin Welcome Card είναι 5€ ακριβότερη! Γιατί περιλαμβάνει εκπτώσεις σε 200 αξιοθέατα που αν αξιοποιηθούν έχεις μέχρι και 50% κέρδος, ενώ η City tour card έχει έκπτωση σε 10 συγκεκριμένα αξιοθέατα. Τον πύργο τηλεόρασης πάντως τον περιλαμβάνουν και οι δύο. Γνώμη μου να πάρεις την City tour card.

Αν έχει η λήξη η κάρτα πριν φύγετε για το αεροδρόμιο αναγκαστικά θα βγάλετε ένα μεμονωμένο εισιτήριο για ζώνη ABC γύρω στα 3,40€.

χμ λίγο μακριούτσικα το χόστελ. Από το αεροδρόμιο θα πάρετε το εξπρες τρένο, θα κατεβείτε στο τέρμα την Alexanderplatz και από κει, θα πάρετε το μετρό την γραμμή U8 και θα κατεβείτε Bernauer strasse. Μια αλλαγή δηλαδή.
 
Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κίνα
Ωραία! από το επίσημο site με τις μετακινήσεις όπου εξπρές τρένο βλέπω τα δρομόλόγια με το s σε ένα πράσιμο σύμβολο;

Το ξενοδοχείο ήταν ότι μπορούσα να βρω κοντά στο budget μας με πρωινό και δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο! Εξάλλου αυτό που κοιτάω πάντα ειναι το μετρό :) Σε ευχαριστώ πολύ!
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.085
Likes
23.672
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καναδάς
Ωραία! από το επίσημο site με τις μετακινήσεις όπου εξπρές τρένο βλέπω τα δρομόλόγια με το s σε ένα πράσιμο σύμβολο;
Το S είναι ο προαστιακος. Τρένο που σε βολεύει είναι RE7 και RB14.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.712
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom