ΗΠΑ BIG APPLE , HERE I COME

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Queens έχω μείνει, δεν είναι για να κλείνεις ξενοδοχείο εκεί...
 

mariagl

Member
Μηνύματα
844
Likes
648
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Απο το λιγο που ειδα απο Queens μου φανηκε επιεικώς χαλια. Μήπως να κλεισεις καπου αλλου?
 

stefanos80

Member
Μηνύματα
80
Likes
5
Sotiroula μήπως να το ξαναδεις το θέμα διαμονή/ξενοδοχείο. Δεν είναι σε καθόλου καλή περιοχή εκεί που έκλεισες. Τι να πω....?? τη στιγμή που με 400?/άτομο βρίσκεις στην καρδιά του Village.
Booking.com: ξενοδοχείο Village Apartments, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α. - 164 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

ή με 600?/άτομο για super ξενοδοχείο (4*) πάλι στην καρδιά του Village.
Booking.com: Helmsley Park Lane Hotel, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α. - 925 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

Ψάξτο πάλι γιατί θα κάνεις μεγάλο λάθος...
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Ε τα ίδια λέμε... αυτό είναι το ξενοδοχείο και δεν είναι στο Μανχάταν... είναι έξω, σε μια περιοχή που δεν είναι και η καλύτερη... τώρα βέβαια αν εσύ επιμένεις ότι είναι καλά, πάσο... εσύ θα πας όχι εμείς... περί γούστου...
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Έμενα πάρα πάρα πολύ κοντά!
Η περιοχή για βράδυ είναι κάπως... Όχι ότι είδα τίποτα περίεργο, νομίζω δεν υπάρχει κάτι χειρότερο απο την Ομόνοια ή το Μεταξουργείο βράδυ, αλλά έτσι μας έλεγαν, οπότε προσέχαμε. Βέβαια, εμάς μας βόλευε, έμενε κοντά μια φίλη που την βόλευε να περνάει να μας παίρνει συχνά με τ'αμάξι, το μετρό είναι πολύ κοντά και ήμασταν παρέα που μπορούσαμε να βγούμε έξω και βράδυ, χωρίς να φοβόμαστε πολύ, νιώθαμε κάπως πιο ασφαλής ας πούμε. Αν ήμουν εγώ με μια κοπέλα για παράδειγμα δε θα έβγαινα αργά με μετρό, πάντα ταξί. Αν έχετε την δυνατότητα, αυτό κάντε. Την ημέρα είναι μια χαρά και για μετρό φυσικά.
 

stefanos80

Member
Μηνύματα
80
Likes
5
Sotiroula, πας να κάνεις μεγάλο λάθος με το θέμα διαμονή/ξενοδοχείο. και ειλικρινά δεν σε συμφέρει καν οικονομικά. Δεν μπορώ να καταλάβω...διάβασε λίγο για Νέα Υόρκη για να καταλάβεις ποιό είναι το κομμάτι που αξίζει να κινηθείς.
Είναι σαν να έρχεσαι Αθήνα και να επιλέξεις να μείνεις στο Χαϊδάρι ενώ με τα ίδια χρήματα μπορείς να μείνεις κάτω από τον Λυκαβηττό.
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.280
Likes
1.349
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
sotiroula, ξανασκεψου λιγο το θεμα αυτο.... Ετσι ελεγα κι εγω να κλεισω στην περιοχη αυτη και με το που το ειπα σε κατι γνωστους μου που μενουν αστορια μου ειπαν να μην το διανοηθούμε! Ειναι κριμα να μην ειστε σε καλη περιοχη, ποσο μαλλλον σε επικινδυνη περιοχη... Και μεχρι τη σταση του μετρο εχει νομιζω αρκετο περπατημα για βραδυ.... Αν ακυρωνεται δωρεαν το ξενοδοχειο σε ειναι τιποτα.... Θα βρειτε αλλο:rolleyes:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.844
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom