apodrasi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- France
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα-Ινδία-Περού
Κανένα δίκιο ο στραβόςΑπο ποτε κανει εκπτωση και στους φορους?
Αφαιρεσε τους πρωτα.
Εχει πλακα που συζητατε φανταστικα σεναρια.
Αυριο βραδυ θα ξερουμε.
Κανένα δίκιο ο στραβόςΑπο ποτε κανει εκπτωση και στους φορους?
Αφαιρεσε τους πρωτα.
Εχει πλακα που συζητατε φανταστικα σεναρια.
Αυριο βραδυ θα ξερουμε.
Παίρνω λίγο πάσα για να ρωτήσω, επειδή κατά καιρούς νομίζω ότι έχω δει ποστ για διάφορες (ή έστω πάνω από μία) κάρτες που δίνουν μίλια με διάφορες αγορές, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.Εγω μπηκα στην αναλυση των χρεωσεων της πιστωτικης μου ολο το ετος απο το pc, ειδα ποσο εφιαλτικα περισσοτερα πληρωσα για σουπερρμαρκετ και λογαριασμους το τρεχον 12μηνο σε σχεση με το προηγουμενο 12μηνο, ποσα που μεταφραζονται σε αμετρητα μιλια.
Το βρισκω πολυ γενναιοδωρο και δεν περιμενω επιπλεον μιλια. Ας μην ειμαστε πλεονεκτες!
230 περίπου.Για να λέμε και "του στραβού το δίκιο" με -60% πάει 174, σαν να λέμε 6 ευρώ το κέρδος της Black Friday![]()
Φανταστικο. Ολα σε περιοδους που τα σχολεια λειτουργουν φουλ εκτος απο μερικα για Γαλλια Ιουλη.View attachment 411188
Και για τους Megavolotea 9
Το ζήτημα είναι θα πετάξει τελικά; τι γίνεται τελευταία με τις ακυρώσεις της volotea ? Ξέρετε;View attachment 411188
Και για τους Megavolotea 9
Ειχα κλεισει εισιτηρια σε εντελως αντιδημοφιλεις ημερομηνιες και προορισμους ελπιζοντας σε ακυρωση για να ανανεωσω το δωρεαν credit και πεταξε κανονικα η καργχια.Το ζήτημα είναι θα πετάξει τελικά; τι γίνεται τελευταία με τις ακυρώσεις της volotea ? Ξέρετε;
Εκλεισα για το Μ. Σαββατο Ραιαν προ διμηνου στη μιση τιμη σε σχεση με σημερα που εβγαλε προσφορα. Πιστη στην αρχη "αν βρεις πτηση για εξωτερικο με λιγοτερα απο 30 ευρω για Πασχα, αγοραζεις και δεν περιμενεις να γινει 20".H ryanair για σημερα εβγαλε προσφορα σε πτησεις καθολικου Πασχα(τος) (7-16/04).
Δε ξερω ποσο προσφορα θεωρουνται οι τιμες για ραηαν, αλλα πιανει και την πρωτη εβδομαδα του ορθοδοξου Πασχα, για τους γνωστους αγνωστους που μπορουν μονο σε σχολικες αργιες κλπ.
Cyber Week 4