Black Friday 2025

Grtraveler

Member
Οταν αρχισα να βρισκω περσι τον Ιουνη τα δωματια στη Μαδριτη με 150 ευρω, ακυρωσα το ταξιδι. Σορι αλλα 150 προτιμω να τα δωσω σε κατι διαρκειας. Δεν θα αγορασω το κρεβατι, να το νοικιασω ενα βραδυ θελω.
Εγώ φέτος πλήρωσα για Παρίσι περίπου 600€ για 3 διανυκτερεύσεις (διαμονή + πρωινό + φόρος διαμονής) και το φυσάω και δεν κρυώνει!!! Το μεγαλύτερο ποσό που έχω δώσει για διαμονή έως τώρα και στο χειρότερο ξενοδοχείο που έχω πάει ποτέ ! άστα....

paefstra

Member
Εγώ φέτος πλήρωσα για Παρίσι περίπου 600€ για 3 διανυκτερεύσεις (διαμονή + πρωινό + φόρος διαμονής) και το φυσάω και δεν κρυώνει!!! Το μεγαλύτερο ποσό που έχω δώσει για διαμονή έως τώρα και στο χειρότερο ξενοδοχείο που έχω πάει ποτέ ! άστα....
Το γαλλικο πρωινο δεν αξιζει, αν πηγαινες κατακαλοκαιρο θα εδινες το μισο ποσο. Τιπς για την επομενη φορα.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δεν ξερω τι θα παιξει με τη black friday, αλλα εκλεισα 3 ταξιδια, Πασχα και Ιουλη και Αυγουστο με μιλια και bonus και εξοικονομησα πανω απο 1000 ευρω απο τις τρεχουσες τιμες, τωρα που εχει διαθεσιμοτητες.
Βρισκω τρομερα χαμηλες τιμες στη Sky Express σε σχεση με την Aegean. Δεν ξερω τι πολιτικη ειναι αυτη. Καβαλημενο καλαμι να το πω?
Για ποιους προορισμούς πετάει η Sky Express τόσο πιο φθηνά από την Aegean;
π.χ. για νότια Ισπανία έχει κάτι καλό;
Μια φορά μόνο πέταξα με sky γιατί γενικά δεν βολεύει από Θεσσαλονίκη. Αλλά αν έχει καλές τιμές για κάποιο προορισμό ίσως συμφέρει να πετάξω από Αθήνα.

maria91

Member
Για ποιους προορισμούς πετάει η Sky Express τόσο πιο φθηνά από την Aegean;
π.χ. για νότια Ισπανία έχει κάτι καλό;
Μια φορά μόνο πέταξα με sky γιατί γενικά δεν βολεύει από Θεσσαλονίκη. Αλλά αν έχει καλές τιμές για κάποιο προορισμό ίσως συμφέρει να πετάξω από Αθήνα.
Θεσσαλονικη,Ηρακλειο,Σοφια και αν κλεισεις νωρις Γερμανια...τωρα τελευταια ειχα δει κ για Βαρσοβια φθηνα και επισης φθηνα ειχα πεταξει κ για Τιφλιδα...γενικα αν εχει εκπτωσεις συμφερει απλα οι ωρες των πτησεων δεν ειναι κ τερμα βολικες τις περισσοτερες φορες...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μια φορά μόνο πέταξα με sky γιατί γενικά δεν βολεύει από Θεσσαλονίκη.
Βολεύει μόνο όταν βγαίνουν χαμηλές τιμές για τα νησιά και σταθερά για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, είναι συνήθως φθηνότερη ακόμα και λίγες μέρες πριν την πτήση. Τώρα για εξωτερικό προς το παρόν υπάρχουν δρομολόγια μόνο για Λάρνακα και Ντίσελντορφ.
Αν έχεις όμως εκκίνηση το Βενιζέλος αλλάζει το πράμα, υπάρχουν πολύ περισσότεροι προορισμοί στο παιχνίδι, Λισαβόνα, Γιερεβάν, Λυών, Μαδρίτη, Σόφια, Τιφλίδα και πολλά ακόμη.

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Η Etihad έχει βγάλει κάτι -35% για Black Friday. Για κρατήσεις μέχρι 30/11 και πτήσεις Ιανουάριο - Ιούνιο.

Για Αυστραλία τα 1600 δεν είναι κάτι, όμως έχει κάτι 500-650 για Ιαπωνία, Νότια Αφρική, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Καμπότζη.

https://www.etihad.com/en-gr/offers...y=bf-gr&journeyType=return&cabinClass=economy

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.281
Μέλη
39.962
Νεότερο μέλος
petrosPaz10

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom