Black Friday 2025

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Ξανά λέω:

Βασικά, καλό είναι να μην κάνουμε εικασίες και να απολαμβάνουμε το τώρα με τα προνόμια που έχουμε.

Νομίζω, δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε μερικά πράγματα.

Μερικοί έχετε τάσεις καταστροφολογίας χωρίς λόγο.

babouridis

Member
Θα διαφωνήσω. Η συγκέντρωση πόντων ή και μιλίων είναι απλά μια έξυπνη αξιοποίηση των αγορών σου με κάποια ωφέλη και κέρδη.
Με μίλια δεν ασχολείται η "πλεμπα'΄όπως είπες γιατί όποιος δεν έχει καλό εισόδημα απλά θα επιλέξει low cost για να κάνει τα 1-2 ταξίδια του τον χρόνο. Θα κάνει τα τριήμερα ή τετραήμερα του ταξιδια του στην Ευρώπη με ένα σακίδιο, θα κλείσει τα πιο φθηνά ιειστήρια όποτε τα βρει και θα μείνει σε ενα φτηνό κατάλλυμα. Δεν έχει κανένα καημό να ταξιδέψει με aegean και δεν ασχολείται με συγκέντρωση μιλίων.
Οι συνάδελφοι μου που δεν ασχολούνται καθόλου με μίλια έχουν οικογένειες με 2 εργαζόμενους, με οικογενειακά εισοδήματα τουλάχιστον 45.000 -50.000 € ετησίως, αλλά και πολλές υποχρεώσεις! Για να κάνουν ένα οικογενειακό ταξίδι σιγουρα δεν θα επιλέξουν την aegean γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα βρουν 4 awards εισιτήρια. Θα ταξιδέψουν με τον πιο οικονομικό τρόπο ακόμη και όταν θα ταξιδέψουν 2 άτομα.
Επίσης, δεν ονειρεύονται ταξίδια εκτός Ευρώπης με μίλια γιατί αυτά θα τα κάνουν σίγουρα με οργανωμένο γκρουπ.
Χθες μιλούσα με μια ξαδέρφη σύζυγο γιατρού που δεν έχει μπει ποτέ σε αεροπλάνο αν και είναι 50 ετών και θα πάει τώρα οργανωμένη οδική εκδρομή για 6 μέρες από Πάτρα στην Βιέννη και Βουδαπέστη! Το ίδιο κάνουν και χιλιάδες άνθρωποι που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να οργανώσουν ένα ταξίδι μόνοι τους.
Με 45-50Κ+ ετησίως οικογενειακό εισόδημα πας όπου θες με την οικογένειά σου.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Αικατερίνα είναι ρώσικα για αυτό δεν βάζω λινκ. Σε όλα τα άλλα πάντα βάζω. Θα αφήσω τότε μόνο την μετάφραση.
Θα βάλω απλώς την πηγή από ποιο σαιτ είναι .
Νομίζω έτσι θα είναι καλύτερα.
Να μπαίνει το όνομα του συγγραφέα έστω και το σάιτ χωρίς λινκ. Ευχαριστώ.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρίγα-Ταλιν
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έχει πάρει κανείς τους πόντους από την προσφορά της Κυριακής στον Κωτσόβολο (για όσους εννοείται δεν τους πήραν απευθείας με την αγορά);

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρίγα-Ταλιν
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Mπηκαν τα ×100! Συντομα μαλιστα.
Και σε μένα το ίδιο. Μπήκαν πριν λίγο.
Σε εμένα τίποτα ακόμα. Είχατε λάβει κάποιο μήνυμα ότι έχει γίνει συστημικό λάθος και οι πόντοι θα αποδοθούν σύντομα; Μου το ανέφεραν σε τηλεφωνική επικοινωνία αλλά το μήνυμα δεν το έλαβα ποτέ.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Σε εμένα τίποτα ακόμα. Είχατε λάβει κάποιο μήνυμα ότι έχει γίνει συστημικό λάθος και οι πόντοι θα αποδοθούν σύντομα; Μου το ανέφεραν σε τηλεφωνική επικοινωνία αλλά το μήνυμα δεν το έλαβα ποτέ.
Ναι μου είχε έρθει μήνυμα στο Viber.

1764766310431.png

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρίγα-Ταλιν
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ναι αυτό δεν το έλαβα ποτέ. Έμπλεξα μου φαίνεται.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρίγα-Ταλιν
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πάρτους ξανά τηλέφωνο.
Ναι εννοείται. Μία ακόμα ερώτηση. Υπάρχει κάποιος που πλήρωσε με Apple/Google Pay, δεν έλαβε τους πόντους αρχικά και τους έλαβε σήμερα;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.300
Μέλη
39.971
Νεότερο μέλος
manolol20

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα