Black Friday 2025

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Αφού όλοι την ίδια κάρτα της alpha έχουμε.
Πώς γίνεται να γουστάρει επιλεκτικά κάποιες κάρτες;
Άρα το θέμα είναι μάλλον οι δόσεις όταν υπάρχει προσφορά με πόντους.
Τελικά όμως δεν κατάλαβα ποιο είναι το όφελος της χρήσης του πορτοφολιού που φαίνεται να δημιουργεί συνέχεια θέματα με συλλογή πόντων.
Αυτό θα μου το εξηγήσει κάποιος;
Υ.Γ. Έχω περάσει κατά καιρούς διάφορες κάρτες στο Google pay αλλά τελικά δεν με βόλεψε και δεν το χρησιμοποιώ.
Καλημέρα. Δεν είναι το πρόβλημα οι δόσεις..γιατί και με εφάπαξ πληρωμή πάλι δεν περνούσε η συναλλαγή ακόμα και για πόσο μικρό.

Το ποσό φυσικά και υπήρχε είτε για δόσεις, είτε για εφάπαξ αγορές. Η Alpha Bank μου είπε πως είναι πρόβλημα του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ. Ο ΚΩΤΣΌΒΟΛΟΣ πως είναι της Alpha Bank.

Εγώ σου είπα τον λόγο που το έβαλα. Εάν περνούσε η κάρτα τότε δεν θα το χρησιμοποιούσα.

georgi d

Member
Χθες που κοίταξα στο διαδίκτυο κάπου γράφανε για την ίδια προσφορά του 2024 ότι οι πόντοι μπήκαν περίπου 15 Ιανουαρίου.
Νομίζω αυτές των χ 100 εάν δεν κάνω λάθος.
Κάπου στους κανόνες της προσφοράς θα το γράφει.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Πάντως, φέτος μπήκε αμέσως το 100άρι

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πάντως, φέτος μπήκε αμέσως το 100άρι
Σε δευτερόλεπτα σε μένα, αλλά και σε όλους όσους μίλησα τουλάχιστον και πλήρωσαν απευθείας με την κάρτα της Alpha.

georgi d

Member
Ξεκίνα την εξαργύρωση
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε έως και 10 συνδυασμούς προσφορών εξαργύρωσης, ανάλογα με τους διαθέσιμους Bonus πόντους σας. Ελάχιστη χρέωση 0,01€ ανά συναλλαγή. Ισχύει για συναλλαγές μεγαλύτερες των 6,01 € και το ανώτερο όφελος που δύναται να δοθεί είναι 3.600€ ανά συναλλαγή. Οι προσφορές εξαργύρωσης δεν υποστηρίζονται στο kotsovolos.gr και στο 2102899999, για συναλλαγές με κάρτες MasterCard μέσω Apple Pay και Google Pay

Αυτό γράφουν στο σαιτ. Άρα με την Άλφα δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
https://www.kotsovolos.gr/alpha-bon...HuWV80osvXj-bARY8GJd5GgLWpkQSVIfgE9QsD0jGXbzH

Last edited:

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Καλοφάγωτα τα μίλια παιδιά! Δυστυχώς εγώ δεν είδα έγκαιρα τη προσφορά, ίσως έπαιρνα διάφορα, η αλήθεια είναι ότι δε καιγόμουν κιόλας για κάτι άμεσα.. Next time

Πάντως εγώ φοβάμαι ότι αργά η γρήγορα η Aegean θα καταλάβει πόσα μίλια μαζεύουμε έτσι και θα βάλει κανέναν όρο να μη μετατρέπονται οι πόντοι του Κωτσόβολου σε μίλια όπως έκανε κ με τις προθεσμιακές και θα μείνουμε με τη χαρά

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πάντως εγώ φοβάμαι ότι αργά η γρήγορα η Aegean θα καταλάβει πόσα μίλια μαζεύουμε έτσι και θα βάλει κανέναν όρο να μη μετατρέπονται οι πόντοι του Κωτσόβολου σε μίλια όπως έκανε κ με τις προθεσμιακές και θα μείνουμε με τη χαρά
Ας ελπίσουμε να μη γίνει γιατί θα είναι χαμένοι όλοι από αυτό, όμως αλήθεια είναι πως έχει ακουστεί πάρα πολύ τελευταία.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Δηλώνουν και τα ξενοδοχεία black Friday ακόμα και σήμερα, ή μήπως είναι μπλόφα...

paefstra

Member
θα βάλει κανέναν όρο να μη μετατρέπονται οι πόντοι του Κωτσόβολου σε μίλια όπως έκανε κ με τις προθεσμιακές και θα μείνουμε με τη χαρά
Δεν μπορει να αποκλεισει μονο εναν εμπορο. Η ολους η τιποτε. Πιθανον ο Κωτσοβολος να κοψει τη γενναιοδωρια του, αν και τον συμφερει να κοστολογει λιγο πιο ακριβα ολα τα προιοντα για να δινει bonus μια-δυο φορες τον χρονο μονο στους πελατες μιας τραπεζας που τυχαινει να το δουν. Αστειο δηλαδη για τον γενικο πληθυσμο.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πιθανον ο Κωτσοβολος να κοψει τη γενναιοδωρια του, αν και τον συμφερει να κοστολογει λιγο πιο ακριβα ολα τα προιοντα για να δινει bonus μια-δυο φορες τον χρονο μονο στους πελατες μιας τραπεζας που τυχαινει να το δουν.
Τον Κωτσόβολο σίγουρα δε τον χαλάει, αφενός με τέτοιες κινήσεις παίρνει πλεονέκτημα σ' ένα αγοραστικό κοινό έναντι του ανταγωνισμού, αφετέρου ξεστοκάρει τις αποθήκες του.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Δεν είναι μόνο το στοκάρισμα της αποθήκης. Μιλάμε για τρελά κέρδη από τις παραγγελίες που πέφτουν στο x100.

nick07

Member
Δεν είναι μόνο το στοκάρισμα της αποθήκης. Μιλάμε για τρελά κέρδη από τις παραγγελίες που πέφτουν στο x100.
Αν ειναι ετσι γιατι το αφησε μονο 12 ωρες και οχι εστω 2 μερες; Εχει περιορισμο απο την Alpha;
Αυτο που μπορει να κανει καποια στιγμη και πιστευω ειναι θεμα χρονου να γινει είναι να μπει μαξ μιλια που μπορεις να μετατρεψεις απο ποντους. Οπως συμβαινει και με τη mastercard της τραπεζας κυπρου ή με τη χρεωστικη της alpha αλλα τουλαχιστον μετα μπορεις να χρησιμοποιεις τους ποντους για εισιτηρια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.296
Μέλη
39.971
Νεότερο μέλος
manolol20

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom