Black Friday 2025

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Καλό είναι να βάλουμε ότι προκύψει από προσφορές εδώ για να μην χαθεί η μπάλα, γνώμη μου :innocent: , ας μεταφερθεί και η ανάρτηση μου για το 50% της Blue Star χτες,

Blue Star Ferries 50%

50% έκπτωση σε εισιτήρια επιβατών και οχημάτων για κρατήσεις που θα γίνουν μόνο στις 28/11/2025, αποκλειστικά μέσα από το mobile app seamore.
Η προσφορά ισχύει για ταξίδια από/προς Πειραιά – Κυκλάδες – Δωδεκάνησα – Σαρωνικό – Β. Αιγαίο – Κρήτη (Ηράκλειο & Χανιά), έως 31/10/2026
Black Friday -50%

Last edited:

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ.
Πέρυσι πρώτη φορά ασχολήθηκα με εισιτήρια αεροπορικά τη μέρα της Black Friday και συγκεκριμένα από Aegean αλλά τελικά ανακάλυψα ότι δεν ήταν πιο φτηνά από ο,τι πριν και μετά.
Δηλαδή έλεγε από 230€ δήθεν 150€,το πήρα, αλλά τελικά και μετά την μαύρη Παρασκευή 150€ είχε κ όταν ταξίδεψα η διπλανή μου κι αυτή με 150€ το είχε πάρει,πριν την Black Friday.
Έχετε πάρει πραγματικά πιο φτηνά εισιτήρια εσείς;

VasilisTravel

Member
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ.
Πέρυσι πρώτη φορά ασχολήθηκα με εισιτήρια αεροπορικά τη μέρα της Black Friday και συγκεκριμένα από Aegean αλλά τελικά ανακάλυψα ότι δεν ήταν πιο φτηνά από ο,τι πριν και μετά.
Δηλαδή έλεγε από 230€ δήθεν 150€,το πήρα, αλλά τελικά και μετά την μαύρη Παρασκευή 150€ είχε κ όταν ταξίδεψα η διπλανή μου κι αυτή με 150€ το είχε πάρει,πριν την Black Friday.
Έχετε πάρει πραγματικά πιο φτηνά εισιτήρια εσείς;
Πέρυσι που αγόρασα και εγώ σε Black Friday, είχα σημειώσει διάφορες ημερομηνίες σε διάφορα μέρη (Μιλάνο, Βενετία, Λονδίνο) από πριν, για να δω τι τιμές θα είχε εκείνη την ημέρα και πράγματι είχε έκπτωση. Τώρα τι τιμές είχε μετά την Black Friday δεν είδα να σου πω την αλήθεια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.275
Μέλη
39.960
Νεότερο μέλος
nikinikos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom