Black Friday 2025

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρίγα-Ταλιν
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ πάντως δεν έχω δει καθόλου πόντους ακόμα. Πλήρωσα με google pay, οπότε θα περιμένω να γίνει η εκκαθάριση της συναλλαγής και αν δεν δω και τότε τίποτα θα πάρω τηλέφωνο.

Σε άλλη παραγγελία που έκανα μόλις τώρα πάντως και πλήρωσα απευθείας με την κάρτα μπήκαν απευθείας όλοι οι πόντοι.

Dara

Member
Παίζει να περίμενα αυτο το χ100 απο τον Μαιο, δεν άνοιξα PC το τελευταίο 15ωρο.. Μόλις το άνοιξα κ θέλω να βάλω τα κλάματα..

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό-Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Τελικά ξέρει κάποιος αν η παραλαβή από το κατάστημα δίνει κανονικά τους πόντους Χ100? Εμένα δε μου τους έδωσε, οπότε ακυρωσα και ξανά αγόρασα με παράδοση στο σπίτι. Δεν ασχολήθηκα να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν ήταν συστημικό λάθος.
Επίσης το άλλο που ανακάλυψα είναι ότι, αν σου βγάλει παράδοση σε 60 λεπτά και το επιλέξεις, δεν σου βγάζει παράθυρο για δόσεις. Αν αλλάξεις και επιλέξεις κανονική παράδοση, σου τις εμφανίζει κανονικά

nick07

Member
Τελικά ξέρει κάποιος αν η παραλαβή από το κατάστημα δίνει κανονικά τους πόντους Χ100? Εμένα δε μου τους έδωσε, οπότε ακυρωσα και ξανά αγόρασα με παράδοση στο σπίτι. Δεν ασχολήθηκα να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν ήταν συστημικό λάθος.
Επίσης το άλλο που ανακάλυψα είναι ότι, αν σου βγάλει παράδοση σε 60 λεπτά και το επιλέξεις, δεν σου βγάζει παράθυρο για δόσεις. Αν αλλάξεις και επιλέξεις κανονική παράδοση, σου τις εμφανίζει κανονικά
Δινει x100 και με παραδοση σε καταστημα, θα ηταν συστημικο λαθος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.293
Μέλη
39.968
Νεότερο μέλος
exploring

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom