Booking - Μπήκαν μέσα ...

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Θα σου πω ακριβως τι.
Πριν καμποσα χρονια κλεινω στην Τσεφαλου Σικελια με 10 ευρω το βραδυ. Μη ακυρωσιμα, 4 βραδια. Λεω αν ειναι λαθος τιμη, θα μου επιστρεψουν τα λεφτα.
3 μηνες μετα, και αφου ειχαν πληρωθει εκ των προτερων, θυμηθηκαν οτι η τιμη ειναι λαθος. Η booking με υποστηριξε μονο γιατι ειχαν προπληρωθει πολυ καιρο πριν.
Οταν φτασαμε στο δωματιο, χρεωσαν 20 ευρω το κλιματιστικο τη μερα οποτε ρεφαραν τη χασουρα. Αλλα και παλι ηταν αστεια τιμη Ιουλιο.
Ο,τι αλλο εχω κλεισει με λαθος τιμη ακυρωσιμο, ακυρωθηκε μετα την κρατηση.
Ψάχνω γενικώς γιατί σκοπεύω να κάνω ένα roadtrip στη Σικελία την άνοιξη με δικό μου όχημα, περνώντας στην Ιταλία από Ηγουμενίτσα για όποιο λιμάνι της Ιταλίας έχει δρομολόγια.
Κάθε βοήθεια δεκτή.

paefstra

Member
Ψάχνω γενικώς γιατί σκοπεύω να κάνω ένα roadtrip στη Σικελία την άνοιξη με δικό μου όχημα, περνώντας στην Ιταλία από Ηγουμενίτσα για όποιο λιμάνι της Ιταλίας έχει δρομολόγια.
Κάθε βοήθεια δεκτή.
Οχι οτι το εχω κανει ακτοπλοικως, αρα κατα τη γνωμη μου πολλα λεφτα το περασμα του αυτοκινητου με πλοιο και πολλη κουραση μεχρι τη Σικελια, υπνος στο καραβι, μετα δρομος ως το νησι.
Θα εκλεινα αεροπλανο ειτε Παλερμο ειτε Κατανια και θα νοικιαζα εκει.
Εμεις γυρισαμε το μισο νησι με τρενα. Μια χαρα ηταν. Υποψιν στα ιστορικα κεντρα δεν παρκαρεις οποτε το αυτοκινητο το θες απο πολη σε πολη, οπως το τρενο, αρα παλι ταλαιπωρια.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Οχι οτι το εχω κανει ακτοπλοικως, αρα κατα τη γνωμη μου πολλα λεφτα το περασμα του αυτοκινητου με πλοιο και πολλη κουραση μεχρι τη Σικελια, υπνος στο καραβι, μετα δρομος ως το νησι.
Θα εκλεινα αεροπλανο ειτε Παλερμο ειτε Κατανια και θα νοικιαζα εκει.
Εμεις γυρισαμε το μισο νησι με τρενα. Μια χαρα ηταν. Υποψιν στα ιστορικα κεντρα δεν παρκαρεις οποτε το αυτοκινητο το θες απο πολη σε πολη, οπως το τρενο, αρα παλι ταλαιπωρια.
Με το αυτοκίνητο έχεις αυτονομία και δεν έχεις το πρόβλημα με τις αποσκευές. Αν μάλιστα τα άτομα είναι 4 τότε βολεύει ακόμα περισσότερο. Εγώ πάλι είμαι των χιλιομέτρων, Πριν 10 μέρες έκανα ένα 9ήμερο roadtrip στον Έβρο + Χάσκοβο συνολικά 3.250 χιλιόμετρα, άρα δεν μασάω.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πριν καμποσα χρονια κλεινω στην Τσεφαλου Σικελια με 10 ευρω το βραδυ. Μη ακυρωσιμα, 4 βραδια. Λεω αν ειναι λαθος τιμη, θα μου επιστρεψουν τα λεφτα.
Κάπως έτσι είχα χαρεί κι εγώ με δωμάτιο στη ΝΥ που έκλειστα με 7€, προφανώς στην τιμή ξεχάστηκαν κάποια μηδενικά. :haha:
Το κατάλαβαν μετά από κάποιες μέρες και μου μπλόκαραν την αυτόματη πληρωμή, δε μπορούσε να περάσει καμία κάρτα, προφανώς για να είναι καλυμένοι από το νόμο.

paefstra

Member
Κάπως έτσι είχα χαρεί κι εγώ με δωμάτιο στη ΝΥ που έκλειστα με 7€, προφανώς στην τιμή ξεχάστηκαν κάποια μηδενικά. :haha:
Το κατάλαβαν μετά από κάποιες μέρες και μου μπλόκαραν την αυτόματη πληρωμή, δε μπορούσε να περάσει καμία κάρτα, προφανώς για να είναι καλυμένοι από το νόμο.
Καιρο εχω να ψαξω λαθος τιμη. Θα παω να ξαναριξω μια ματια. Παντως παλιοτερα αξιζε γιατι εκλεινες το ξενοδοχειο και εβρισκες μια ρημαδοπτηση με low cost με 5 ως 30 ευρω.
Τωρα, οχι οτι δεν θα βοηθουσε μια λαθος τιμη, αλλα η δεσμευση των ημερομηνιων σε κατευθυνει σε πτησεις πολυ ακριβες. Το flixbus βλεπω οτι εχει λυσσαξει να ανεβαζει τιμες. Πανε τα φθηνα ταξιδια που ξεραμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.069
Μέλη
39.805
Νεότερο μέλος
Alexpeta

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα