Πολωνία Bydgoszcz i Poznań, όπως λέμε Wódki i Piwa

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ακριβως πριν σκασει ο κοβιντ μειναμε σε δικλινο ibis στη Βαρσοβια με 20 (ολογραφως εικοσι) ευρω/νυχτα.
Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε τιμές προ κόβιντ με μετά κόβιντ. Εγώ συγκρίνω τωρινές τιμές Βαρσοβίας και Θεσσαλονίκης. Η craft μπύρα έχει το ίδιο κόστος 6€-6,5€ το μεγάλο ποτήρι.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εμένα δεν μου φάνηκε και τόσο φθηνή η μπύρα, τουλάχιστον στη Βαρσοβία. Ίδιες τιμές με Ελλάδα βρήκα.
Εξαρτάται, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων πλήρωνα το Pint μεταξύ 3-4 ευρώ. Στην Ελλάδα πλέον ούτε απ' έξω τέτοιες τιμές, και μιλάμε για μπύρα όχι για νεροπλύματα.
Εγώ συγκρίνω τωρινές τιμές Βαρσοβίας και Θεσσαλονίκης. Η craft μπύρα έχει το ίδιο κόστος 6€-6,5€ το μεγάλο ποτήρι.
Εκπλήσσομαι καθώς μου φαίνονται πολλά για Πολωνία και να πεις ότι δε πήγα πρόσφατα θα είχε μια λογική. Ίσως η Βαρσοβία να είναι ξεχωριστή περίπτωση τι να πω, θα φανεί προσεχώς.

Εχουν αλλαξει πολλα μου φαινεται.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οι εποχές προ κόβιντ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, όλα και παντού έχουν ανέβει (εκτός από τους μισθούς) κάνοντας μας να κυνηγάμε ακόμη περισσότερο τις ευκαιρίες και τις προσφορές σε αεροπορικά και δωματια.

domino

Member
Εχουν αλλαξει πολλα μου φαινεται. Ακριβως πριν σκασει ο κοβιντ μειναμε σε δικλινο ibis στη Βαρσοβια με 20 (ολογραφως εικοσι) ευρω/νυχτα. Τωρα διαβαζω για 50ρικα και βαλε που εδωσε ο @psilos3 στην επαρχια και εχω μεινει καγκελο.

Ibis Budget - 9 euro ηταν η προσφορά της Accor,
Mercure 42 με κουπόνι ποτών free

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.085
Μέλη
39.831
Νεότερο μέλος
χρήστος21..