katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Σαν γεράκι μοιάζειΗ παρακάτω φωτο αφιερωμένη! Είναι το πουλί που τάιζα όταν έπινα τον καφέ μου![]()

Σαν γεράκι μοιάζειΗ παρακάτω φωτο αφιερωμένη! Είναι το πουλί που τάιζα όταν έπινα τον καφέ μου![]()
Παραλογιζόμαι;
Έχεις δει εσυ κάποιο θεματικό νήμα εδώ μέσα να έχει ξεκινήσει με κάποια κριτήρια και να τα διατηρεί ακόμα; Το νήμα το ξεκίνησα για να υπάρχουν συγκεντρωμένες ιδέες για καφέ σε διάφορα σημεία του κόσμου. Τώρα αν κάποιος ανεβάσει 10 φωτο ή καμία, αν πει κάτι γι αυτά ή όχι, λίγο με απασχολεί. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει το θέμα γενικά, κάποιους άλλους όχι. Και η ζωή απλά συνεχίζεταιτο πιο σημαντικο ειναι να απανταται η ερωτηση του αρχικου ποστ
Και; Τι ακριβως λες με ενα μοιρολατρικο ποστ; que sera sera? Δινεις μια κατευθυνση κι οτι ναναι; Πες γιατι το εγραψες, να δινει ενα λογο ο καθενας μας γιατι μας αρεσε. Καλη η wikipedia κ το γκουγκλ, η γνωμη μελους ειναι καλυτερη. Τεσπα χαρειτε. Τελος τα οφ τοπικ.Έχεις δει εσυ κάποιο θεματικό νήμα εδώ μέσα να έχει ξεκινήσει με κάποια κριτήρια και να τα διατηρεί ακόμα; Το νήμα το ξεκίνησα για να υπάρχουν συγκεντρωμένες ιδέες για καφέ σε διάφορα σημεία του κόσμου. Τώρα αν κάποιος ανεβάσει 10 φωτο ή καμία, αν πει κάτι γι αυτά ή όχι, λίγο με απασχολεί. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει το θέμα γενικά, κάποιους άλλους όχι. Και η ζωή απλά συνεχίζεται![]()
Ξανα διάβασε το αρχικό μήνυμα έναρξης του νήματος για να το εμπεδώσειςΠες γιατι το εγραψες,
Γιατί χαλιέσαι, για όσ@ς ξινίζουν υπάρχει το παρακάτω, εδώ υπάρχουμε για να περνάμε ωραία!!!!!Ξανα διάβασε το αρχικό μήνυμα έναρξης του νήματος για να το εμπεδώσεις
Και για να περνας ακομα καλυτερα κοψε τα μπαλσαμικα του 2€ευρου του λιντλ, δωσε κατι παραπανω. Για ολες τις χρησεις μονο zanasi:Γιατί χαλιέσαι, για όσ@ς ξινίζουν υπάρχει το παρακάτω, εδώ υπάρχουμε για να περνάμε ωραία!!!!! View attachment 502065
mica sei grande s*Και για να περνας ακομα καλυτερα κοψε τα μπαλσαμικα του 2€ευρου του λιντλ, δωσε κατι παραπανω. Για ολες τις χρησεις μονο zanasi:
View attachment 502076