katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Σαν γεράκι μοιάζειΗ παρακάτω φωτο αφιερωμένη! Είναι το πουλί που τάιζα όταν έπινα τον καφέ μου![]()

Σαν γεράκι μοιάζειΗ παρακάτω φωτο αφιερωμένη! Είναι το πουλί που τάιζα όταν έπινα τον καφέ μου![]()
Παραλογιζόμαι;
Έχεις δει εσυ κάποιο θεματικό νήμα εδώ μέσα να έχει ξεκινήσει με κάποια κριτήρια και να τα διατηρεί ακόμα; Το νήμα το ξεκίνησα για να υπάρχουν συγκεντρωμένες ιδέες για καφέ σε διάφορα σημεία του κόσμου. Τώρα αν κάποιος ανεβάσει 10 φωτο ή καμία, αν πει κάτι γι αυτά ή όχι, λίγο με απασχολεί. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει το θέμα γενικά, κάποιους άλλους όχι. Και η ζωή απλά συνεχίζεταιτο πιο σημαντικο ειναι να απανταται η ερωτηση του αρχικου ποστ
Και; Τι ακριβως λες με ενα μοιρολατρικο ποστ; que sera sera? Δινεις μια κατευθυνση κι οτι ναναι; Πες γιατι το εγραψες, να δινει ενα λογο ο καθενας μας γιατι μας αρεσε. Καλη η wikipedia κ το γκουγκλ, η γνωμη μελους ειναι καλυτερη. Τεσπα χαρειτε. Τελος τα οφ τοπικ.Έχεις δει εσυ κάποιο θεματικό νήμα εδώ μέσα να έχει ξεκινήσει με κάποια κριτήρια και να τα διατηρεί ακόμα; Το νήμα το ξεκίνησα για να υπάρχουν συγκεντρωμένες ιδέες για καφέ σε διάφορα σημεία του κόσμου. Τώρα αν κάποιος ανεβάσει 10 φωτο ή καμία, αν πει κάτι γι αυτά ή όχι, λίγο με απασχολεί. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει το θέμα γενικά, κάποιους άλλους όχι. Και η ζωή απλά συνεχίζεται![]()
Ξανα διάβασε το αρχικό μήνυμα έναρξης του νήματος για να το εμπεδώσειςΠες γιατι το εγραψες,
Γιατί χαλιέσαι, για όσ@ς ξινίζουν υπάρχει το παρακάτω, εδώ υπάρχουμε για να περνάμε ωραία!!!!!Ξανα διάβασε το αρχικό μήνυμα έναρξης του νήματος για να το εμπεδώσεις