Capital Controls και ταξίδια

paefstra

Member
Μηνύματα
12.925
Likes
40.761
Δοκίμασε με πιστωτική της alpha, πολλοί έτσι κλείσαμε λεωφορεία εξωτερικό
 

Zeta

Member
Μηνύματα
470
Likes
121
Με το booking μίλησα και επικοινώνησε με τον υπεύθυνο, αλλά δεν κατάφερε κάτι. Πρότεινε μάλιστα στον υπεύθυνο να γίνει η κράτηση χωρίς έγκριση της πιστωτικής αλλά δεν ήταν πρόθυμος να εξυπηρετήσει. Άλλες λύσεις δεν υπήρχαν.
Πιστωτική της Alpha δεν έχω. Δεν νομίζω πως παίζει ρόλο η τράπεζα αλλά σε ποια κατηγορία είναι η επιχείρηση που θες να γίνει η συναλλαγή.
 

taxidiara

Member
Μηνύματα
1.067
Likes
2.483
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Κ εγω παντως σημερα καταφερα να κλεισω με aegean bonus visa (alpha bank) εκδρομες απο αγγλικα σαιτ για τουρ εκτος Λονδινου! Κ το ειχα εννοια γιατι δεν ηθελα να ψαχνω να κλεισω απο κει τελευταια στιγμη.. παει κ αυτο..
 

No_thanks

Member
Μηνύματα
9
Likes
4
Στην χωρα της μπανανας ουτε travel insurance δεν σε αφηνουν να αγορασεις με πιστωτικη....και μην πει κανενας αγορασε απο Ελληνικη εταιρια(δεν τους εμπιστευομαι)
 
Μηνύματα
11
Likes
4
Ένα θέμα που δεν έχει θιγεί καθόλου: Online αγορά εισιτηρίων για μουσεία κλπ. έξω. Σε 2 που προσπάθησα, το ένα μου το δέχθηκε, ενώ το άλλο όχι. Ούτε βλέπω να αναφέρεται πουθενά ως θέμα. Πρέπει οπωσδήποτε και αυτό να ανοίξει, γιατί και μικροποσά είναι και απαραίτητο για ορισμένα μουσεία (που είτε θέλουν κράτηση οπωσδήποτε είτε έχουν φθηνότερο εισιτήριο όταν το κλείνεις online).
 

Thanassis

Member
Μηνύματα
5
Likes
11
Αν καποις προσπαθησει να κλεισει εισητηρια σε μουσεια, φερρυ, τραινα κλπ, (οπως προσπαθησα εγω) , το αν θα περασει η συναλλαγη εξαρταται απο το εαν ο φορεας μεσα απο τον οποιο γινεται η πληρωμμη ειναι εταιρια γενικων πληρωμων ή εξειδικευμενη με ταξιδια. Στην πρωτη περιπτωση η συναλλαγη δεν περναει, στη δευτερη ναι.
Στη περιπτωση μου, σε συναλλαγες που δεν περνανε επικοινωνησα με τους σχετικους φορεις και σε μια περιπτωση (κλεισιμο βολτας σε νορβηγικο φιορδ με σκαφος) δεχτηκαν να κανουν κρατηση και να πληρωσω επι τοπου.
Σε αλλη περιπτωση (κλεισιμο σε τουριστικο τρενακι ) δεν δεχτηκαν σχετικο αιτημα μου.
 

djlakis1

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Τελικά παιδιά μήπως βγήκε κανένας στο εξωτερικό αυτές τις μέρες με πάνω από 2000 ευρώ μαζί του??Αντιμετώπισε κανένα έλεγχο στο αεροδρόμιο??
 

desbio

Member
Μηνύματα
50
Likes
76
Επόμενο Ταξίδι
ΠΡΑΓΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Μια ερώτηση και από εμένα: μπορεί κάποιος να ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα της ξένης χώρας, ώστε να μπορέσει να τραβήξει χρήματα όταν τα χρειάζεται και όπου τα χρειάζεται και όχι να τα κουβαλάει όλα μαζί του; Ή κἀποιο άλλο τρόπο να μην έχουν τα χρήματα επάνω τους, αλλά να είναι πάντα διαθέσιμα σε κάποια τράπεζα για να τα τραβήξουν. Έχει χαθεί η χρεωστική στο εξωτερικό σε δύο φίλους μου, έγινε η ακύρωσή της, όμως δεν μπορεί να βγει νέα από το εξωτερικό που βρίσκονται. θα τους δώσει κάποιος γνωστός μας χρήματα σε μετρητά εκεί που βρίσκονται και εμείς θα του βάλουμε τα χρήματα σε λογαριασμό του στην Ελλάδα, αλλά δεν θέλουν να γυρίζουν τόσες μέρες με τόσα χρήματα σε μετρητά!
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.631
Τελικά παιδιά μήπως βγήκε κανένας στο εξωτερικό αυτές τις μέρες με πάνω από 2000 ευρώ μαζί του??Αντιμετώπισε κανένα έλεγχο στο αεροδρόμιο??
Αν σου πω ναι πέρασα και δεν είχα τον παραμικρό έλεγχο και περάσεις εσύ και
σου κάνουν έλεγχο και σε βρούνε με περισσότερα από τα 2.000 που επιτρέπονται
τότε τι γίνετε;
 

hamurabi

Member
Μηνύματα
246
Likes
13
Παιδια με τα τωρινά δεδομένα, αν ειμαι εξωτερικό μπορω να τραβήξω λεφτα απο ΑΤΜ του εξωτερικού απεριόριστα η με το όριο των 60 ευρω;
Επισης με πιστωτική μπορω να πληρωσω ανεξαρτήτως ποσού σε εστιατόρια κτλ του εξωτερικού;
Ευχαριστω
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.575
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom