• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Μολδαβία Chisinau πληροφοριες

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ταξιδεύω τον επόμενο μήνα Chisinau. Η πτήση της Wizz φτάνει 23:30. Είδα ότι τα λεωφορεία προε την πόλη λειτουργούν μέχρι τις 23:00. Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις ταξί? Uber δε λειτουργεί εκεί, έχετε να προτείνετε άλλη αντίστοιχη εφαρμογή?

Ταξιδεύω τον επόμενο μήνα Chisinau. Η πτήση της Wizz φτάνει 23:30. Είδα ότι τα λεωφορεία προε την πόλη λειτουργούν μέχρι τις 23:00. Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις ταξί? Uber δε λειτουργεί εκεί, έχετε να προτείνετε άλλη αντίστοιχη εφαρμογή?
Λογικά θα λειτουργεί το yandex Moldova.

Ελπίζω να έχετε και μια διανυκτέρευση στο Τιρασπολ.ΠΕΣ εντυπώσεις.

Μην ξεχάσεις ότι ΔΕΝ είναι στην ΕΕ η Μολδαβια.Εγω το ξέχασα και είχα κάποιες επιπλέον μικρές χρεώσεις στην πιστωτική μου κάρτα.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Λογικά θα λειτουργεί το yandex Moldova.

Ελπίζω να έχετε και μια διανυκτέρευση στο Τιρασπολ.ΠΕΣ εντυπώσεις.

Μην ξεχάσεις ότι ΔΕΝ είναι στην ΕΕ η Μολδαβια.Εγω το ξέχασα και είχα κάποιες επιπλέον μικρές χρεώσεις στην πιστωτική μου κάρτα.
Το κατέβασα το yandex αλλά δεν μπορώ να κάνω εγγραφή γιατί δε στέλνει μήνυμα στο κινητό μου. Ίσως μπορέσω να το κάνω εκεί. Έχουμε και 1 μέρα στο Τιρασπολ...

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Κανένα πρόβλημα, παίρνεις ταξάξι με πολύ μικρό κόστος (7-8 ευρώ) που θα βρεις αμέσως βγαίνοντας από το αεροδρόμιο. Η άλλη λύση με το ίδιο κόστος είναι το Yandex όπως είπε σωστά και ο @Φώτης/Ταξιδιωτης

Το κατέβασα το yandex αλλά δεν μπορώ να κάνω εγγραφή γιατί δε στέλνει μήνυμα στο κινητό μου. Ίσως μπορέσω να το κάνω εκεί.
Ναι γιατί απαιτείται τοπικός αριθμός/SIM για να σου έρθει το μήνυμα επιβεβαίωσης και να ενεργοποιηθεί. Αν πάρεις SIM από το αεροδρόμιο θα το κάνεις επιτόπου.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Κανένα πρόβλημα, παίρνεις ταξάξι με πολύ μικρό κόστος (7-8 ευρώ) που θα βρεις αμέσως βγαίνοντας από το αεροδρόμιο. Η άλλη λύση με το ίδιο κόστος είναι το Yandex όπως είπε σωστά και ο @Φώτης/Ταξιδιωτης

Ναι γιατί απαιτείται τοπικός αριθμός/SIM για να σου έρθει το μήνυμα επιβεβαίωσης και να ενεργοποιηθεί. Αν πάρεις SIM από το αεροδρόμιο θα το κάνεις επιτόπου.
Μήπως έχεις να προτείνεις και sim?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μήπως έχεις να προτείνεις και sim?
Δε θυμάμαι όνομα, θα βρεις το γραφείο εύκολα στο χώρο των αφίξεων. Το κόστος είναι πολύ χαμηλό, τύπου 5€ για μια εβδομάδα με απεριόριστα δεδομένα.

Δε θυμάμαι όνομα, θα βρεις το γραφείο εύκολα στο χώρο των αφίξεων. Το κόστος είναι πολύ χαμηλό, τύπου 5€ για μια εβδομάδα με απεριόριστα δεδομένα.
ΣΟΣ ΔΕΝ θα εχει, το γκισε κλεινει 9 το βραδυ. Θα δεις εναν αυτοματο πωλητη διπλα στη σταση του λεωφορειου. Επίσης, στην πόλη εχει επίσης αυτόματους πωλητές για να αγοράσεις esim και φυσικη sim

DELIDEB

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Ταξιδεύουμε κι εμείς στη Μολδαβία τον Απρίλιο. Διάβασα ότι από 01.01.2026 μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον ελληνικό αριθμό χωρίς χρέωση καθώς το EU Roaming επεκτάθηκε σε Μολδαβία και Ουκρανία. Λογικά τα πακέτα των ελληνικών παρόχων καλύπτουν πλέον τις κλήσεις εκεί. Για τη Vodafone έχω εντοπίσει σχετικό δελτίο τύπου.
Παραθέτω link:
EU Enlargement & Eastern Neighbourhood

https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinwsi-tropopoiisewn-10-12-25

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.360
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα