Eurovision 2024

thanos75

Member
Μηνύματα
1.370
Likes
3.427
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Αυτό το "Τα τα τα" μου θύμισε το "Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τα τα τα" του Πιτσινιακα. Μην πω ότι του Πιτσινιακα στιχουργικα μου είχε φανεί και πιο ευρηματικό την πρώτη φορά που το άκουσα.
Δεν περίμενα ποτε ότι θα το πω: το περσινό χάλι με τον Βίκτωρα Βερνικο λιγότερο ηχορύπανση μου είχε φανεί τηρουμένων των αναλογιών😳
 
Last edited:

paefstra

Member
Μηνύματα
13.030
Likes
41.021
Ελληνικη συμμετοχη 2024

Τι τραγικο βιντεο ειδα? Πονανε τα ματια μου.
Οκ να βγαλουμε κανενα φραγκακι απο τους τουριστες αλλα δεν χρειαζοταν να παρακαλαμε κιολας στη Γιουροβιζιον για λιγο ακομη συναλλαγμα.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.030
Likes
41.021
Το τραγουδι μου αρεσε.
Αν αναρωτιεστε γιατι καταφεραν να βαλουν μεχρι και περικεφαλαιες περιστρεφομενες στο βιντεο ειναι για να σιγουρευτουμε οτι το μηνυμα ειναι εθνικιστικο κι οχι ελληνικο.
Αννα Γουλα λειπεις...
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.492
Likes
8.003
Εγω νομιζω οτι με το βιντεοκλιπ ηθελαν να διακωμωδήσουν ολα τα στερεοτυπα που εχουν οι ευρωπαιοι για την Ελλαδα (βλεπε τζατζικια κλπ) γι’αυτο και το βρισκω «εξυπνο»… αντιθετα το τραγουδι μου φαινεται τραγικοΤΑΤΟ
Φερτε πισω τον Βερνικο 😝
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.031
Likes
12.139
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το βίντεο κλιπ μου φαίνεται ισάξιο της αισθητικής της ΕΡΤ και της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Τραγική η περικεφαλαία, τραγικός ο τουρίστας με την κάλτσα και το πέδιλο. Αν ήθελαν να τρολαρουν ας έβαζαν τον ταξιτζή αντί να κάνει κωλιδια να αναλύει με επιστημονικά δεδομένα γιατί η Ελλάδα θα κερδίσει τον διαγωνισμό.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.532
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom