EUROVISION 2025

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Πολύ χαμηλό επίπεδο, δυσκολευόσουν να βγάλεις πεντάδα με τραγούδια που έστω κάπως να λένε κάτι, όχι δεκάδα.

Last edited:

varioAthens

Member
Αυτο! Πανευρωπαικη ελλειψη εμπνευσης φετος. Βαρετα τραγουδια να πω; Παλιακα να τα πω; Και παλι λιγα λεω… Εφτασα στο σημειο να μου αρεσει η Σουηδια φετος που αλλες χρονιες θα γελουσα με το τραγουδι.

Δεν ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια με το θεσμό οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω/κρίνω/συγκρίνω τα επίπεδα .
Μου είπαν οτι υπάρχουν και σαρωτικές αλλαγές και.....

Την κοπέλα που μας εκπροσωπεί δεν την ξέρω αλλά αστέρι. Όμορφο το τραγούδι της και κουκλάρα με τα μακριά μαύρα της μαλλιά. Καλή επιτυχία να έχει και ότι επιθυμεί στον διαγωνισμό. Τώρα τι γίνεται με πολιτικές, μανατζεριες και συμμαχίες δεν ξέρω.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Ένα μεγάλο μπράβο στην ελληνική αποστολή.
Φωναρα αλλα τι φαση με τα γραφικα; ΚΑΙ φωτιες ΚΑΙ ηφαιστια ΚΑΙ καρυατιδα. Ασυνδετα. Ας τα βαλουμε ολα μωρε για μπουγιο. Αν εμεναν μονο στο ασπρομαυρο φοντο που ηταν στην αρχη, θα ηταν πολυ καλυτερο το αποτελεσμα νομιζω. Βγηκε κ η χαροκαμενη μανα με τον κοτσο... Τεσπα!

Edit: ας μην αναφερθω κ στο video clip...

Last edited:

varioAthens

Member
Οφειλω να ομολογησω οτι ενω ημουν πολυ αρνητικη στην αρχη με το συγκεκριμενο τραγουδι -μου φαινοταν too much drama- εχτες με ενθουσιασε η εμφανιση της Κλαυδιας... η κοπελα τραγουδησε τοσο αψογα που η φωνη της ηταν λες και ακουγες cd.
Τα γραφικα δεν τα βρηκα υπερβολικα, αντιθετα θεωρω οτι αφηγηθηκαν ενα story.
Ελπιζω να παει καλα στον τελικο!
Ειμαι πραγματικα περιεργη για το τι θα γινει το Σαββατο που στην ιδια σκηνη θα εμφανιστουν αλλοι καλλιτεχνες με αριστουργηματα τυπου Αυστρια, αλλοι που μιλανε για ξεριζωμο (βλεπε Ελλαδα), αλλοι για απωλειες και δραματικες προσωπικες ιστοριες (βλεπε Νορβηγια και Γαλλια) και αλλοι που μιλανε για καφεδες (Εσθονια), σαουνες (Σουηδια) ή για κορυφωση της ερωτικης πραξης (Φιλανδια). Αυτη ειναι βεβαια και η μαγεια ή/και η "παρανοια" της Eurovision και γι' αυτο καποιοι εξακολουθουμε να την αγαπαμε.

tatooine

Member
Δεν θα είμεθα ποτέ ευχαριστημένοι ούτε σαν λαός ούτε σαν άτομα.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Οφειλω να ομολογησω οτι ενω ημουν πολυ αρνητικη στην αρχη με το συγκεκριμενο τραγουδι -μου φαινοταν too much drama- εχτες με ενθουσιασε η εμφανιση της Κλαυδιας... η κοπελα τραγουδησε τοσο αψογα που η φωνη της ηταν λες και ακουγες cd.
Τα γραφικα δεν τα βρηκα υπερβολικα, αντιθετα θεωρω οτι αφηγηθηκαν ενα story.
Ελπιζω να παει καλα στον τελικο!
Ειμαι πραγματικα περιεργη για το τι θα γινει το Σαββατο που στην ιδια σκηνη θα εμφανιστουν αλλοι καλλιτεχνες με αριστουργηματα τυπου Αυστρια, αλλοι που μιλανε για ξεριζωμο (βλεπε Ελλαδα), αλλοι για απωλειες και δραματικες προσωπικες ιστοριες (βλεπε Νορβηγια και Γαλλια) και αλλοι που μιλανε για καφεδες (Εσθονια), σαουνες (Σουηδια) ή για κορυφωση της ερωτικης πραξης (Φιλανδια). Αυτη ειναι βεβαια και η μαγεια ή/και "παρανοια" της Eurovision και γι' αυτο καποιοι εξακολουθουμε να την αγαπαμε.
Μονοκουκι Μαλτα ρε!

tatooine

Member
Η Μάλτα για τον αντρικό πληθυσμό ανήκει στην κατηγορία "δουλεύω μόνος μου από την τουαλέτα".
Η μπάλα δε που χοροπήδαγε η τροφαντή Μαλτι(ζερ)ζέζα (και από το ντιζέζα) είμαι σίγουρος ότι κόντευε να σκάσει από την τριβή. Ελπίζω να συμβεί στον τελικό.
Η δε άλλη που κρεμάστηκε στις οροφές μέσα στο σεξαπιλ (αλήθεια πόσον μαιών είναι), δεν εφοβηθη μην σπάσει κάνα κορδόνι (όχι αυτό του στρινγκ) και γκρεμοτσακιστεί.
Κρίμα που αποκλείστηκε ο αυστρογαλατας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.036
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα