EUROVISION 2025

varioAthens

Member
Μην εισαι κακουλης... δεν μας νοιαζουν ουτε τα κιλα ουτε τα χρονια που κουβαλαει καποιος/α... εμενα μου φαινεται απωθητικο το οτι πανω στη σκηνη μεταφερουν την ερωτικη πραξη... δεν ειχε μενει κατι αλλο να μεταφερουν στη σκηνη, το εκαναν κι αυτο

tatooine

Member
Μην εισαι κακουλης... δεν μας νοιαζουν ουτε τα κιλα ουτε τα χρονια που κουβαλαει καποιος/α... εμενα μου φαινεται απωθητικο το οτι πανω στη σκηνη μεταφερουν την ερωτικη πραξη... δεν ειχε μενει κατι αλλο να μεταφερουν στη σκηνη, το εκαναν κι αυτο
Να χοροπηδάει δεν λέω.... άλλα να το υποστηρίζει.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ταξίδι-Όνειρο
Περού / Δυτικές ΗΠΑ
Να χοροπηδάει δεν λέω.... άλλα να το υποστηρίζει.
Εμένα η τυπισσα μου άρεσε επειδη μου θυμισε φαση cabaret και φανηκε οτι το διασκέδασε κ η ίδια χωρις να παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρα. Δεν μου εβγαλε κατι προστυχο γιατι ήταν σα να το σατιρίζει. Ακομα και τη φαση με το μπαλόνι (γνώμη μου). Στον αντίποδα η Φιλανδια μου φανηκε εμετική. Μου εβγαλε κωλομπαρου...

Γενικά μιλώντας τώρα, αντιλαμβάνομαι την eurovision ως party (ή gay party αν θες), δλδ με τη χαρά και την ελαφρότητα της όλης φάσης. Ακομα και το κιτς δε με χαλάει γιατί την έχω συνδέσει με την υπερβολή τη διοργάνωση και είναι κάτι που το περιμένω κιολας. Με ενδιαφέρει απλα να διασκεδασω και να περάσω καλα 3 ωρίτσες παρέα με τους φίλους μου. Δεν ψάχνω τη φωνάρα ας πουμε...

tatooine

Member
Εμένα η τυπισσα μου άρεσε επειδη μου θυμισε φαση cabaret και φανηκε οτι το διασκέδασε κ η ίδια χωρις να παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρα. Δεν μου εβγαλε κατι προστυχο γιατι ήταν σα να το σατιρίζει. Ακομα και τη φαση με το μπαλόνι (γνώμη μου).
Πόσο αθώος είσαι.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

jimp

Member
Σκάνδαλο που δεν πέρασαν τον Αυστραλό τόνι σφηνο, μόνο αυτό και τίποτα άλλο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.036
Μέλη
39.752