travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Υπάρχουν και οι 78, 13'.Βρισκόμασταν στις διασημότερες ίσως συντεταγμένες 71° 10′ 21″
Μόνο που εμείς πήγαμε αεροπορικώς.
Υπάρχουν και οι 78, 13'.Βρισκόμασταν στις διασημότερες ίσως συντεταγμένες 71° 10′ 21″

. Άλλωστε το προσον του ηταν που βάλαμε τις μηχανές μέσα και το οτι ήταν πάρα πολύ κοντά στο κέντρο.

. Εμ εδώ θα διαπιστώναμε οτι δεν είναι έτσι τα πράγματα, και σε αυτό το κομμάτι υπάρχει οργάνωση πειθαρχία και κανόνες ασφαλείας ακόμα και για ένα πατίνι!
. Εγώ δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να δω το Ελσινκι έστω και αυτές τις 2-3 ώρες μέχρι να πάμε στο λιμάνι. Βουρ λοιπόν κι εγώ προς την άλλη πλευρά της πόλης.
SkyWheel of Helsinki

και την πλατεία που βρισκόταν εκεί
Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να την ολοκληρώσω την ιστορία επιτέλους γιατί μου έτυχαν διάφορες αναποδιές! Συνεχίζουμε λοιπόν!Ολοζώντανες οι φωτογραφίες σας! Περιμένουμε τη συνέχεια με ανυπομονησία...

. Με τα πολλά και μετά από 2 ωρες ταλαιπωρίας επιτέλους παρκάρουμε μέσα τι μηχανές και ανεβαίνουμε στο σπίτι, το οποίο ήταν ψιλο άθλιο, παλιό και βρώμικο. Ο τύπος έμενε κανονικά εκεί κι απλά είχε φύγει μάλλον το τριήμερο σε φίλο και το νοίκιασε να για βγάλει το κάτι τις του

Σ' Ευχαριστώ πολύ! Τραβάω με Nikon D7100 με φακό Nikkor 18-140! Κάποιες λίγες είναι με κινητό (συνήθως διακρίνονται λόγο ποιότητας) Έχει γίνει και κάποια διόρθωση φωτισμού (σε εντονες σκιες κόντρα φως κλπ) στο lightroom (επαγγελματικό πρόγραμμα επεξεργασίας) Οι φώτο στη μηχανή είναι από μια Sony actioncamΩραίες φωτογραφίες --- με κινητό τραβούσες ή έχεις κάποια κάμερα ?