Είναι συνηθισμένο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα σχεδόν 9 κατοστάρικα πήγαινε έλα μου φαίνονται πολλά.Καλησπέρα σας . Μια απορία έχω.. κοιτάω πήγαινε έλα για Σιγκαπούρη από Αθηνα με gulf. Το πήγαινε είναι στα 600 το έλα στα 275. Όταν επιλέγω one way (μόνο το έλα ) από 275 πηγαίνει 650. Κάνω κάτι λάθος ή είναι λογικό επειδή βάζω μόνο το γύρνα?
Ούτε καν , τα 600 του πήγαινε δεν τα σκέφτομαι ούτε κατά διάνοια!!! Απλά είχα βρει πήγαινε με 400 με air arabia, έβαλα να δω απλά το γύρνα με την gulf και από 275 πήγε 650 και ξενέρωσα! Βέβαια κοιτάω περίοδο Χριστουγέννων οπότε ξέρω ότι θα πληρώσω κάτι παραπάνω ..Είναι συνηθισμένο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα σχεδόν 9 κατοστάρικα πήγαινε έλα μου φαίνονται πολλά.
Το έχω δει , αλλά δεν με βολεύει το 2 Γενάρη δυστυχώς, ειδικά και ξημερωματα που είναι η πτήση... Βασικά παλεύω να βάλω έτσι τις πτήσεις ώστε να είμαι στην αλλαγή του χρόνου στην Σιγκαπούρη ( που φαντάζομαι θα είναι πιο ωραία από ότι Μπανγκόκ Πουκετ και ίσως Κουάλα Λουμπούρ που σκέφτομαι) . 5/1 που έχει απευθείας από Σιγκαπούρη με scoot ανεβαίνει αρκετά η τιμή από τα 300-360Το γύρνα το βρίσκω 300-365 ευρώ με Scoot απευθείας αρχές Γενάρη