ITA Airways ITA Airways

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.289
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ας μη βιαζεται κανεις. η διαδικασια για την πωληση σηματος, ονοματος κλπ δεν εχει τελειωσει ακομα. υπσρχει εξαλλου μονο 1 προσφορα: της ΙΤΑ. δηλ μπορει να εμφανιστει απλα ολοιδια η εταιρεια. σε αλλες διαστασεις..
αυτα οταν αποφασισει το κρατος αν συμφερει η προσφορα του κρατους η να περιμενει το κρατος μια καλυτερη προσφορα απο το κρατος. ξεκαθαρα πραγματα.
Marchio Alitalia, in zona Cesarini l’offerta di Ita da 90 milioni
και η επιβεβαιωση ηρθε. η Alitalia πεθανε οπως λεει κ το προηγουμενο λινκ. και ερχεται η Alitalia. welcome back! Αθανατη.
(το brand Alitalia πωληθηκε στην ITA για 90εκ)
Alitalia: marchio va a Ita per 90 milioni di euro - Ultima Ora
 
Last edited:

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.289
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
η συζητηση για την ITA airways νομιζω πρεπει να συνεχιστει σε νεο θεμα. το σαιτ απεβιωσε. μετα απο αντιδρασεις το ονομα Alitalia θα μεινει για "εμπορικη χρηση". δηλ ουτε οι αγοραστες (το κρατος) ουτε οι πωλητες (το κρατος) δεν ξερουν τι να το κανουν.
η ΙΤΑ θα βαψει στα νεα χρωματα μονο τα νεα αεροσκαφη. Δηλ απο μαρτη κ μετα. τοτε θα δουμε 3 liveries. Alitalia, ITA κ το αθανατο Air One..προσεχως ακολουθει ριπορτ απο πτησεις της νεας εταιρειας. φυσικα εκλεισα αμεσως. δυστυχως οχι απο lounges, παραμενουν κλειστα. ευτυχως το sky priority ισχυει. το νεο fidelity προγραμμα λεγεται Volare κ χαριζει 10000 ποντους εως 31/12 κ το σημαντικοτερο match με αλλα status..σπευσατε.
Screenshot_20211021-213629.jpg
 

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μετά την πώληση της Alitalia στην ΙΤΑ τα νήματα της θα παραμείνουν ανοιχτά για να μας θυμίζουν τις δόξες της. (είμαι ρομαντική απόψε)
Ερωτήσεις, απορίες πληροφορίες για την ΙΤΑ πλέον, εδώ.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.377
Likes
14.282
Αφού η Lufthansa είναι στην StarAlliance. Επίσης η Alitalia δεν συνεργαζόταν με την Etihad?
΄Οπως λέει και το άρθρο η συμφωνία με την Skyteam είναι για ένα χρόνο μόνον.Αν εξαγορασθεί/συνδεθεί με Lufthansa θα πάει λογικά στην Star Alliance.
 

grtravel

Member
Μηνύματα
56
Likes
42
Οι τιμές της εταιρείας είναι πολύ ελκυστικές σε ολες τις διαδρομές, ειδικά Αθηνα-Νέα Υόρκη και Αθηνα-Ρώμη ακόμα και μεσα στο καλοκαίρι οι τιμές είναι πολύ λογικες
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.530
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom