Γιάννη τα θερμά μου συλλυπητήρια....... χωρίς εικόνα, επιστροφή χθες βράδυ από Galati και Βουκουρέστι βεβιασμένα, λόγω του απροσδόκητου χαμού της πεθεράς μου χτες το απόγευμα.....αυτή την στιγμή στην OA 016 για Νάξο και αύριο η τελετή, σας ευχαριστούμε όλους για την σκέψη και τα συλλυπητήρια.![]()
Εύχομαι να είστε ασφαλείς.Δεν ειναι live αλλα οταν ηταν live μετα απο λιγο βρεθηκαμε να πεταμε οπως-οπως σε σακουλες 2-3 πραγματα πρωτης αναγκης και τρεχαμε να σωθουμε… View attachment 506154
#Πάτρα
Εφόσον είσαι Ταλλίν σε προτείνω Ukrainian Greek Catholic Church in Estonia Tallinn parish · Laboratooriumi tn 22, 10133 Tallinn, Estonia είναι κάτι ξεχωριστό!!!
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια...... χωρίς εικόνα, επιστροφή χθες βράδυ από Galati και Βουκουρέστι βεβιασμένα, λόγω του απροσδόκητου χαμού
Ελπίζω να είναι -όσο γίνονται- καλύτερα τα πράγματα. Διαβάζω ότι η φωτιά κρατάει ακόμη...Δεν ειναι live αλλα οταν ηταν live μετα απο λιγο βρεθηκαμε να πεταμε οπως-οπως σε σακουλες 2-3 πραγματα πρωτης αναγκης και τρεχαμε να σωθουμε…
O @psilos3 πρεπει να παει για βοτκες στο γνωστο σοβιετικο απομειναρι. Οποιος δεν πηγε εκει και πηγε σε εκκλησιες, δεν εσωσε την ψυχη τουΕφόσον είσαι Ταλλίν σε προτείνω Ukrainian Greek Catholic Church in Estonia Tallinn parish · Laboratooriumi tn 22, 10133 Tallinn, Estonia είναι κάτι ξεχωριστό!!!
Για κραιπάλη εδώ Telliskivi Creative City · Telliskivi tn 60a, 10412 Tallinn, EstoniaO @psilos3 πρεπει να παει για βοτκες στο γνωστο σοβιετικο απομειναρι. Οποιος δεν πηγε εκει και πηγε σε εκκλησιες, δεν εσωσε την ψυχη του.
Για φασαιους?