Live from... (click and post one photo)

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
...... χωρίς εικόνα, επιστροφή χθες βράδυ από Galati και Βουκουρέστι βεβιασμένα, λόγω του απροσδόκητου χαμού της πεθεράς μου χτες το απόγευμα.....αυτή την στιγμή στην OA 016 για Νάξο και αύριο η τελετή, σας ευχαριστούμε όλους για την σκέψη και τα συλλυπητήρια. :heart:
Γιάννη τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Δεν ειναι live αλλα οταν ηταν live μετα απο λιγο βρεθηκαμε να πεταμε οπως-οπως σε σακουλες 2-3 πραγματα πρωτης αναγκης και τρεχαμε να σωθουμε… View attachment 506154
#Πάτρα
Εύχομαι να είστε ασφαλείς.

Σόρρυ βρε παιδιά, έκανα αναρτηση μέσα στην κοσμάρα μου πριν λίγο και μετά τα είδα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
...... χωρίς εικόνα, επιστροφή χθες βράδυ από Galati και Βουκουρέστι βεβιασμένα, λόγω του απροσδόκητου χαμού
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια

Δεν ειναι live αλλα οταν ηταν live μετα απο λιγο βρεθηκαμε να πεταμε οπως-οπως σε σακουλες 2-3 πραγματα πρωτης αναγκης και τρεχαμε να σωθουμε…
Ελπίζω να είναι -όσο γίνονται- καλύτερα τα πράγματα. Διαβάζω ότι η φωτιά κρατάει ακόμη...

paefstra

Member
Εφόσον είσαι Ταλλίν σε προτείνω Ukrainian Greek Catholic Church in Estonia Tallinn parish · Laboratooriumi tn 22, 10133 Tallinn, Estonia είναι κάτι ξεχωριστό!!!
O @psilos3 πρεπει να παει για βοτκες στο γνωστο σοβιετικο απομειναρι. Οποιος δεν πηγε εκει και πηγε σε εκκλησιες, δεν εσωσε την ψυχη του :D.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.132
Μέλη
39.882
Νεότερο μέλος
vdoul

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom