Live from... (click and post one photo)

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
View attachment 508671
Είναι στο κέντρο του Jewel.
Δεν περνας ελεγχο κλπ για να το δεις. Εγω πηγα στο terminal 1 νωρις και εκανα early check in στην Emirates ακριβως απεναντι απο το terminal 1 (στο jewel). Απο εκει μετα βγηκα στο χωρο αυτο. Μπορει καποιος να παει και χωρις να εχει πτηση.
Ευχαριστώ για τις οδηγίες, πήρα ήδη printscreen τον χάρτη :innocent:

poised

Member
Δεν περνας ελεγχο κλπ για να το δεις. Εγω πηγα στο terminal 1 νωρις και εκανα early check in στην Emirates ακριβως απεναντι απο το terminal 1 (στο jewel). Απο εκει μετα βγηκα στο χωρο αυτο. Μπορει καποιος να παει και χωρις να εχει πτηση.
Σωστά καθώς είναι εμπορικό κέντρο εκτός του ελεγχόμενου χώρου του αεροδρομίου. Όσοι φτάνουν στο αεροδρόμιο transit πρέπει να τηρούν τις προϋποθέσεις εισόδου στην Σιγκαπούρη (πχ, διαβατήριο 6μηνών, απολύτως κανένα καπνικό προϊόν κλπ), να φτιάξουν arrival card και να περάσουν το αυτοματοποιημένο και γενικά γρήγορο immigration δύο φορές, μία για να το δουν και μία όταν επιστρέφουν.

Υπάρχει ένα τρενάκι που συνδέει τα τέρμιναλ και διασχίζει το jewel σχετικά αργά αλλά χωρίς στάση, οπότε παραμένεις transit αν δεν έχεις πολύ χρόνο για κανονική έξοδο. Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο στο jewel που να αξίζει την επί τούτου επίσκεψη, με το τρενάκι νομίζω κάποιος καλύπτεται αλλά περί ορέξεως...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.175
Μέλη
39.908
Νεότερο μέλος
elena95

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom