Live from... (click and post one photo)

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Tajikistan
Ημερήσια εκδρομή από τη Σαμαρκάνδη στις 7 Λίμνες ή Λίμνες Marguzor.

Είναι μια ομάδα επτά παγετωνικών λιμνών που βρίσκονται στα Όρη Φαν του δυτικού Τατζικιστάν. Περιστασιακά αναφέρονται ως οι Επτά Ομορφιές του Σινγκ, από τον ποταμό Σινγκ, ο οποίος ρέει μέσα από την κοιλάδα.

Βρίσκονται σε υψόμετρα που κυμαίνονται από περίπου 1.598 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας για την πρώτη Λίμνη έως περίπου 2.400 μέτρα για την έβδομη.

IMG_0818.jpg

IMG_0872.jpg

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δε μου λες μάστορα, το καραβάκι αξίζει εκεί ή να πάμε με τα πόδια;
Όταν λες καραβάκι;
Στο συγκεκριμένο μέρος (Livingstone Island) πήγαμε στα πλαίσια οργανωμένης δραστηριότητας από τοπικό γραφείο προκειμένου να βουτήξουμε, κι εννοείται με μικρή βάρκα. Δε ξέρω αν μπορείς να πας κι ανεξάρτητα ή με άλλο τρόπο.
Αν μιλάς για την επίσκεψη στον Ζαμβέζη, υπάρχουν άπειρα καραβάκια που κάνουν το δρομολόγιο είτε από πλευράς Ζάμπια, ή ακόμη περισσότερα από Ζιμπάμπουε. Συνήθως στην τιμή προσφέρουν φαγητό/ποτό, κι έχει να κάνει με την παρατήρηση ζώων που μπορείς να δεις στο εθνικό πάρκο και φυσικά ηλιοβασιλέματος, κανένα τρίωρο χονδρικά.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Όταν λες καραβάκι;
Στο συγκεκριμένο μέρος (Livingstone Island) πήγαμε στα πλαίσια οργανωμένης δραστηριότητας από τοπικό γραφείο προκειμένου να βουτήξουμε, κι εννοείται με μικρή βάρκα. Δε ξέρω αν μπορείς να πας κι ανεξάρτητα ή με άλλο τρόπο.
Αν μιλάς για την επίσκεψη στον Ζαμβέζη, υπάρχουν άπειρα καραβάκια που κάνουν το δρομολόγιο είτε από πλευράς Ζάμπια, ή ακόμη περισσότερα από Ζιμπάμπουε. Συνήθως στην τιμή προσφέρουν φαγητό/ποτό, κι έχει να κάνει με την παρατήρηση ζώων που μπορείς να δεις στο εθνικό πάρκο και φυσικά ηλιοβασιλέματος, κανένα τρίωρο χονδρικά.
Μπορείς να πας με τα ποδια στο Livingstone Island ή με τη μικρή βαρκα που αναφέρεις. Επειδή έχουν διαφορά στην τιμή, ρωτάω αν η βάρκα άξιζε τον κόπο.

vangelis69

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή - Παταγονία
Ναι. Μου είπαν πως οι τιμές στις ξαπλώστρες ήταν ακόμα ακριβότερες το καλοκαίρι ...μου έκανε εντύπωση πως έχουν τα σαββατοκύριακα 55-75 ευρώ το σετ από τις 15-9 και μετά. Βέβαια σχεδόν όλοι στην καφετέρια καθόμασταν. Μόνο σε ένα σετ ξαπλώστρες είδα να κάθεται κόσμος, όταν πήγα...μου είπαν βέβαια πως το καλοκαίρι ήταν γεμάτες όλες.
Την περασμένη Κυριακή πάντως δεν έβρισκες ξαπλώστρα άδεια!! Μόνο κάθισμα στο κφέ!

alma

Member
Την περασμένη Κυριακή πάντως δεν έβρισκες ξαπλώστρα άδεια!! Μόνο κάθισμα στο κφέ!
Τι ώρα πήγατε; Επειδή χθες που πήγαμε εμείς, μου έκανε εντύπωση πως συνέχιζαν να τις έχουν τόσο ακριβές ενώ ήταν άδειες όλες,πλην ενός σετ.Αλλά πήγαμε νωρίς 10 το πρωί.

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Μπορείς να πας με τα ποδια στο Livingstone Island ή με τη μικρή βαρκα που αναφέρεις. Επειδή έχουν διαφορά στην τιμή, ρωτάω αν η βάρκα άξιζε τον κόπο.
Ήτανε στα πλαίσια της βουτιάς στο Devils pool ως προσφερόμενο πακέτο, δε πήγαμε μόνο για να δούμε το νησάκι αλλά για να κολυμπήσουμε και να φάμε πρωινό στη συνέχεια. ;)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ήτανε στα πλαίσια της βουτιάς στο Devils pool ως προσφερόμενο πακέτο, δε πήγαμε μόνο για να δούμε το νησάκι αλλά για να κολυμπήσουμε και να φάμε πρωινό στη συνέχεια. ;)
To ίδιο λέμε, για το κολύμπι στο devils pool μιλαω κι εγώ, αν αξίζει η βαρκάδα μέχρι εκεί.

Τέλος πάντων μη σε απασχολω, καλά να περνάτε!

Α ή θερμοκρασία πως ήταν το πρωί;

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.199
Μέλη
39.918
Νεότερο μέλος
mkouini