Live from... (click and post one photo)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Αιωνία η μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς, 🙏.🕯
Του "Μότσαρτ" του 🏀, εδω στο Κοιμητήριο Mirogoj, στο Ζάγκρεμπ

Attachments

varioAthens

Member
Αιωνία η μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς, 🙏.🕯
Του "Μότσαρτ" του 🏀, εδω στο Κοιμητήριο Mirogoj, στο Ζάγκρεμπ
Το τελος του Πετροβιτς και το ατυχημα του Γιάνκοβιτς δεν θα τα ξεχασω ποτε

tatooine

Member
Όστις λέγει ότι οι μουσουλμανοι μπαναρουν την εορτή γεννήσεως του ΚΗΙΧ, είναι τεραστιως αμπαλος. Ευτυχές το νέον έτος.

Γέφυρα Σορες, Ερμπιλ

View attachment 498475
Στο ιστανμουλ έχουν μονίμως χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και σας παραξένεψε η εορταστική διακόσμηση του νέου έτους;
Στο δε Κάιρο χρόνια πριν, ψωνίσαμε χριστουγεννιάτικα σε ένα μαγαζί που ήταν μεν κεντρικότατο άλλα για να πας έπρεπε να ξέρεις. Έξω τίποτε μέσα όμως πανηγύρι.
Περιμένουμε και μερικές πληροφορίες για την πόλη, έκτος από δρομολόγιο της αιγαίου έχω διαβάσει πως ακμάζει η ελληνική οικονομία εκεί.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι μετά θέλει βίζα για να πας ηπα.

Last edited:

panpan

Member
Στο ιστανμουλ έχουν μονίμως χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και σας παραξένεψε η εορταστική διακόσμηση του νέου έτους;
Στο δε Κάιρο χρόνια πριν, ψωνίσαμε χριστουγεννιάτικα σε ένα μαγαζί που ήταν μεν κεντρικότατο άλλα για να πας έπρεπε να ξέρεις. Έξω τίποτε μέσα όμως πανηγύρι.
Στην Αίγυπτο υπάρχουν 9.5-10 εκατομμύρια χριστιανοί.

tatooine

Member
Στην Αίγυπτο υπάρχουν 9.5-10 εκατομμύρια χριστιανοί.
Ακριβώς, την πραμάτεια του καταστήματος όμως, δεν την έβλεπες έξω όπως συνηθίζετε στα τοπικά μαγαζιά, ούτε ήξερες τι πουλούσε μέσα. Ούτε καν έβλεπες απέξω αν ήταν μαγαζί, μια πόρτα και τίποτε άλλο. Δυο μουσουλμανικές όψεις. Στη μια δυτικά στολίδια παντού στην άλλη όλα κριμένα. Δικό μου λάθος που δεν το έγραψα σωστά.

duty_free

Member
Καθόλου δεν μας παραξένεψε, ίσα ίσα επαιξα 21 στο χοτελι και κάνοντας την μανα μου ευχοσαντε οι μεσοποταμιοι για το προ εβδομαδος.

Πλάκα κανω

duty_free

Member
IMG_20250517_151602.jpg

Κώμη λαλις, το λίκνο του γιαζιδισμου, προς το σημείον αναπαύσεως του σείχη Άντυ. .

Λένε πως κάνεις ευχή και δένεις κόμπο μια άκρη από αυτά εκεί δεξιά τα υφάσματα, τα κάτι σαν κομπινεζονια, και άν λύσεις κόμπους των προηγουμένων η ευχή αυτωνωνε πραγματούται. Και εγώ τοτες άρχιζα με μανία να σφίγγω όσο μπορουσα περισσότερο τους υφιστάμενους κόμπους κλπ κλπ

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.036
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom