georgi d

Member
Εδώ να γράψω κάτι ακόμα.

Η LOT θα αρχίσει να πετάει προς Θεσσαλονίκη, την Μάλτας και θα ανοίξει επίσης απευθείας πτήσεις από την Κρακοβία προς το Παρίσι.

Η πρώτη πτήση από την Κρακοβία προς το αεροδρόμιο Orly του Παρισιού είναι προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου. Οι πτήσεις θα εκτελούνται καθημερινά,Τα εισιτήρια μετ' επιστροφής κοστίζουν από 134€.

Η LOT θα πετάξει για πρώτη φορά στη Μάλτα στις 16 Απριλίου από Βαρσοβία.Τα εισιτήρια μετ' επιστροφής κοστίζουν από 177€.

Θεσσαλονίκη - Βαρσοβία
Τα εισιτήρια μετ' επιστροφής κοστίζουν από 144 €.

Επιπλέον, οι πτήσεις προς το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 12 Απριλίου.

Τα εισιτήρια για όλους τους νέους προορισμούς είναι πλέον διαθέσιμα στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας

Η LOT αρχίζει πτήσεις στη Θεσσαλονίκη στις 17 Ιουνίου 7μερες την βδομάδα το καλοκαίρι και 4 μέρες τη χειμερινή περίοδο. Εισιτήρια ειναι διαθεσιμα στη σελίδα της αεροπορικής αλλα και με μίλια Στη σελίδα της Αιγαίου.

Last edited:

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Έχει εισιτήρια 250 ευρώ πηγαινε ελα Ισλανδία από Θεσσαλονίκη μέσω Βαρσοβίας. Νομίζω δε θα βρω κάτι καλύτερο, τι λέτε?

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Έχει εισιτήρια 250 ευρώ πηγαινε ελα Ισλανδία από Θεσσαλονίκη μέσω Βαρσοβίας. Νομίζω δε θα βρω κάτι καλύτερο, τι λέτε?
Ουάου! Κλείσ'το ασυζητητί.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτά πρώτα τα κλείνουν και μετά ρωτανε

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Εγώ θα διαφωνήσω, το να βρεις 250ε εισιτήριο για την Ισλανδία είναι οκ, αλλά αν δεν δεις τιμές σε διαμονή την περίοδο που βρίσκεις το εισιτήριο δεν έχει κάποιο νόημα. Δηλαδή 250ε μπορεί να έχει η μια νύχτα σε κατάλυμα πχ στο akureyri ή κάπου κοντά.
Και εγώ βρήκα διαθεσιμότητα με μίλια και μόλις μπήκα να δω καταλύματα απλά το άφησα. Σε κάποιες περιοχές είδα τιμές 300-400ε το βράδυ. Έχει εξωπραγματικές τιμές αν μιλάμε για καλοκαίρι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.066
Μέλη
39.814
Νεότερο μέλος
matt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom