taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
- Αγορά Μέχρι: 23.02.2010
- Για αναχώρηση: 19.04.2010-30.06.2010
- Για επιστροφή: 21.02.2010-30.07.2010
- Ελάχιστη παραμονή: ένα Σάββατο βράδυ ή 6 ημέρες
- Μέγιστη παραμονή: 1 μήνας
Αν κρίνουμε απ' όσα έχει γράψει κατά καιρούς, το en el pais de los tontos σημαίνει ότι βρίσκεται στην ΑργεντινήΛες; εσύ πού βρίσκεσαι τώρα; είσαι κοντά εκεί;![]()
Γάτος είσαι... Άσε που κάνουν ό,τι μπορούν να επιβεβαιώσουν τη φήμη τους... Το φοβερό είναι ότι -θεωρώντας πως μόνο αυτοί είναι πανέξυπνοι και οι υπόλοιποι είμαστε μόγγολα- σου μιλάνε αργά-αργά για να τους καταλάβεις, λες και μιλάνε σε πεντάχρονο, ενώ κάθε πέντε λεπτά (μετά από πολλές ερωταπαντήσεις στα Ισπανικά) ρωτάνε "καταλαβαίνετε Ισπανικά, ε;". Σε τι γλώσσα μιλάμε τόση ώρα, στα ούγγρικα;;;;Μα γιατι το λες αυτο;;; Απορω!!!![]()
Καλά, δεν είναι λίγο κουφό;
- Αγορά Μέχρι: 23.02.2010
Lufthansa - Flight offers ? Flights Caracas ? Flights Mexico ? Flights Sao Paulo ? Flights Buenos Aires
- Για αναχώρηση: 19.04.2010-30.06.2010
- Για επιστροφή: 21.02.2010-30.07.2010
- Ελάχιστη παραμονή: ένα Σάββατο βράδυ ή 6 ημέρες
- Μέγιστη παραμονή: 1 μήνας
Προς το παρόν είμαι πιο κάτω, πολύ πιο κάτω. Αλλά μάλλον θα γυρίσω σύντομα στην Κούβα, που είναι δίπλα στο αγαπημένο μας Μεξικό, οπότε ευκαιρία είναι να κάνεις και καμιά επίσκεψη και στο αντίπαλον δέος (λέμε τώρα...). Έτσι θα έχεις δει τη μεγαλούπολη του Μέξικο Σίτυ, την πιο ρομαντική πρωτεύουσα του κόσμου (Αβάνα) και όταν σε ρωτάνε για τη Νέα Υορκη θα λες "Νέα Υόρκη; Καλό το χωριουδάκι σας, δε λέω...".
Στην Αβάνα τα mojitos τα κερνάω εγώ (χωρίς πλάκα, ακόμη δεν έχω ημερομηνία επιστροφής, μόλις έχω θα σου πω πάραυτα).