Mουντομπάσκετ 2010

exsta

Member
Μηνύματα
62
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
τουλάχιστον δικαιώθηκε το προγνωστικό μου για πρωτιά της Σερβίας στον όμιλο. φυσικά δεν είχα προβέψει την ήττα τους από τους Γερμανούς, οι οποίοι μετά εξαφανίστηκαν. Γίνανε πολλά τρελά σ αυτό το παγκόσμιο!
 

exsta

Member
Μηνύματα
62
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
Η Ν Ζηλανδία προηγείται προς το παρόν. Αν δεν κάνω λάθος έχει κάθε κίνητρο να νικήσει, καθώς τότε δε θα βγει δεύτερη αλλά τρίτη. Ενώ οι Γάλλοι είναι δεύτεροι ή τέταρτοι. Προφανώς κι αυτοί προτιμούν εμάς από τους Τούρκους, οπότε το ματς αυτό είναι κανονικό. Προφανώς οι Ισπανοί θα υποστηρίζουν Ν Ζηλανδία φουλ! Για να δούμε!
 

exsta

Member
Μηνύματα
62
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
βλακεία είπα πριν, η Ν Ζηλανδία δε θα έπρεπε να θέλει να βγει τρίτη. αλλά και ως τέταρτη θα παίξει άμεσα με Τουρκία οπότε σου λέει τουλάχιστον ας πάμε οκτάδα (αν νικήσει τη Ρωσία που δεν αποκλείεται) και ας παίξουμε με ΗΠΑ. Οπότε το γιατί το χτυπάνε οι Νεοζηλανδοί εξηγείται. Οι Γάλλοι δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλουν να χάσουν, όπως έλεγε ο σπορτκάστερ του Τουρκία-Κίνα...
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.234
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν η Γαλλία μας ... επέστρεψε την πονηριά και έχασε από τη ΝΖ (!!) οπότε στέλνει την Ελλάδα πάνω στην Ισπανία στο χιαστί των 16.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
E και ? τι έγινε? Σιγά μην είμαστε χαμένοι από χέρι... μια ζαριά είναι άμα τους πάρουμε τους Ισπανούς πάμε για βάθρο... το θέμα για μένα ήταν να μην βρούμε του Αμερικάνους στους 16... τώρα όλα γίνονται...
 

Donnie darko

Banned
Μηνύματα
39
Likes
13
Δηλαδή για να καταλάβω η Ελλάδα ήταν υπερομάδα στα προηγούμενα ματς κ σήμερα έκατσε κ έχασε;Εδώ φάγαμε 80 πόντους απο την Κίνα κ το Πουέρτο Ρίκο κ χάσαμε απο τους ανύπαρκτους Τούρκους του Τάνιεβιτς(Χαλάρωσε Βόσνιε είσαι κ καρδιοπαθής μίλα για την ομαδούλα σου που έσφαξε το Πουέρτο Ρίκο μην μας τρελαίνεις)....Δηλαδή στα προηγούμενα ματς βάζαμε τα τρίποντα κ σήμερα μόνο σπάσαμε τα καλάθια;Ή μήπως στα προηγούμενα ματς δεν δεχόμασταν εύκολα καλάθια απο πικ εν ρολ;Όσοι έχουν ασχοληθεί έστω κατ ιδέα με αθλητισμό μπορούν να νιώσουν τι έγινε σήμερα.....Άλλο το κάθομαι να χάσω κ άλλο το δεν τα δίνω όλα για τη νίκη.Στη δική μας περίπτωση νομίζω έγινε το δεύτερο κ είναι τουλάχιστον γελοίο όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο....Δηλαδή εσείς αν είσασταν αθλητές κ ξέρατε οτι νικώντας θα παίζατε μετά με Ισπανία και Αμερική θα σκοτωνόσασταν για τη νίκη;Δεν νομίζω,δεν θα πήγαινε καν το χέρι στα σουτ....Ωραία τα ηθικοπλαστικά του Μπλάτ,ξέχασα οτι αυτός πήρε τίτλους με τον σταυρό στο χέρι...Όσο για τα περι διακωμώδησης του αθλήματος,ας κοιτάξει η Φίμπα να παίζουν τουλάχιστον οι ομάδες ίδια ώρα ώστε να αποφεύγονται τα τραγελαφικά κ ας φροντίσει λίγο για την προκλητική διαιτητική εύνοια υπέρ κάποιων ομάδων π.χ. Η.Π.Α κ Τουρκία που πραγματικά κουράζει
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.676
Likes
50.531
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ένα άρθρο για το ποιος έβαλε τους παίκτες να κάτσουν να χάσουν προκλητικά... Όχι ότι είχαμε καμιά αμφιβολία, δηλαδή.
Ποιος τους είπε ότι φοβόμαστε; - Μουντομπάσκετ - Τουρκία 2010 - Contra.gr


Από εκεί και πέρα, ο στόχος επετεύχθη, δηλαδή αποφύγαμε τις ΗΠΑ. Φαντάζομαι πως όλοι ήθελαν να αποφύγουμε και την Ισπανία, αλλά ήταν δευτερεύουσα ανάγκη. Έκατσα κι είδα τους Ισπανούς και -παρότι στο φιλικό με τους Αμερικάνους πετούσαν φλόγες- δεν με τρόμαξαν καθόλου, είναι κι αυτοί πεσμένοι.

Τώρα, τα ζευγάρια και οι προβλέψεις μου:
Σερβία-Κροατία: Δύσκολο και αμφίρροπο, πλεονέκτημα πάντως στην πολύ σοβαρή Κροατία. Οι Σέρβοι με εξέπληξαν, αλλά δεν με έπεισαν.
Ισπανία-Ελλάδα: Προβάδισμα στην Ισπανία, που πάντως δεν τρομάζει όπως πρόσφατα. Θέλω να δω πώς θα είμαστε στην άμυνα απέναντι σε μια φοβερά επιθετικογενή ομάδα, με αυτοματισμούς που δεν έχει καμία άλλη στο τουρνουά.
Τουρκία-Γαλλία: Χωρίς ψηλούς η Γαλλία απέναντι στα ψηλά κορμιά των Τούρκων, είναι χαμένοι από χέρι. Οι Γάλλοι θα παίξουν ζώνη και θα τους "σκοτώσουν" με τα τρίποντα οι Τούρκοι.
Σλοβενία-Αυστραλία:
Προφανώς και το φαβορί είναι οι ταλαντούχοι Σλοβένοι, αλλά οι Αυστραλοί δεν είναι για πέταμα.
ΗΠΑ-Αγκόλα: Η Αγκόλα έπαιξε αυτό που ξέρει κι έφτασε ως εδώ δίκαια, αλλά απέναντι στις ΗΠΑ δεν έχει καμία τύχη, θα έχουν και φοβερό πρόβλημα στα ριμπάουντ.
Ρωσία-Νέα Ζηλανδία: Φοβερό ζευγάρι... Κανονικά θα' πρεπε να είναι σπίτι τους και οι δύο. Οι ΝΖ θα έχουν πρόβλημα μέσα στη ρακέτα, αλλά απέναντι στην τραγική ρώσικη περιφέρεια ψιλοβλέπονται. Δεν έχω φαβορί και δε θέλω να το δω κιόλας, οι Ρώσοι είναι η πιο αργή και άτεχνη ομάδα στους 16.
Λιθουανία-Κίνα:
Τη Λιθουανία δεν την είδα, αλλά μάλλον είναι φαβορί απέναντι σε μια ικανή αλλά ακόμη ανέτοιμη Κίνα.
Αργεντινή-Βραζιλία:
Η ματσάρα της ματσάρας, ω ματσάρα. Ο καλύτερος προπονητής του τουρνουά απέναντι στη χώρα καταγωγής του και την πρώην ομάδα του. Μακράν το πιο αμφίρροπο, ψηφίζω Βραζιλία μόνο λόγω προπονητή και πρόσφατων νικών επί Αργεντινής.

Τώρα αρχίζουν τα καλά...
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Εντάξει δεν λέω πως δεν ήμασταν τραγελαφικοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όλες αυτές οι ηθικολογίες του Μπλατ και τα νεύρα του Τάνιεβιτς κουράζουν...Λες κι αυτοί γούσταραν να πέσουν πάνω στις ΗΠΑ και να μείνουν εκτός μεταλλίων- κάτι που έτσι κι αλλιώς θα γίνει κατά τη γνώμη μου-

Τώρα αρχίζουν τα καλά, ό,τι έγινε- έγινε. Ας κοιτάξουμε να βελτιωθούμε λίγο γιατί αν έχει έρθει η ώρα να κερδίσουμε τον κακό δαίμονα Ισπανία, πιστεύω πως είναι τώρα. Χωρίς Γκασόλ-τον καλό Γκασόλ- και χωρίς νεύρο φέτος οι Ίβηρες θεωρώ πως είναι πιο πολύ στα μέτρα μας από κάθε άλλη φορά.
Αν η ομάδα είναι σοβαρή και αποφύγει τα αστεία λάθη στην άμυνα και το τραγικό ποσοστό στα 3ποντα μπορεί να την κερδίσει. Άλλωστε "χρωστάνε" ένα καλό ματς σε αυτό το Μουντομπάσκετ!

Για τα υπόλοιπα ζευγάρια, τι να πω και μόνο το Αργεντινή- Βραζιλία, όπως έγραψε και ο Yorgos θα μπορούσε βάση εμφανίσεων των ομάδων ως στιγμής, να είναι μέχρι και ημιτελικός. Θα πέσουν κορμιά.
 

Nikos5050

Member
Μηνύματα
535
Likes
137
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ας γελάσω. Μαθήματα ηθικής απο τον Μπλάτ προπονητή της χειρότερης Ρωσίας της δεκαετίας η οποία το μόνο ενδιαφέρον που προκαλεί είναι τι ρόλο έχει παίξει ο κάθε παίκτης της στα στημένα παιχνίδια του ρωσικού πρωταθλήματος. Καλά κάνετε και ντρέπεστε κύριε Μπλάτ αλλά πείτε για ποιό λόγο ντρέπεστε πιο πολύ για τη δική μας ή για τη δική σας την ομάδα?

Ειρωνίες απο τον Τάνιεβιτς που δε μπορεί να χωνέψει ακόμα (παρά τη νίκη-εκδίκηση) ότι τους διαλέξαμε το 2007 επειδή ήταν κατώτερη ομάδα απο τις άλλες υποψήφιες αντιπάλους και τους στέιλαμε σπίτι τους νωρίς και που αν δεν ήταν στην έδρα τους δύσκολα θα έφταναν στους 8 φέτος. Περιττό να πω επίσης ότι αν δεν ήταν στην έδρα τους ο Τάνιεβιτς ούτε που θα τολμούσε να περάσει μπροστά απο τον ελληνικό πάγκο για να ειρωνευθεί, παναγίτσα θα ήταν και θα καθόταν στα αυγά του.

Στο κάτω κάτω παραπονεθείτε όλοι οι νεοαφιχθέντες υπέρμαχοι της ηθικής στη FIBA μπας και πάρουνε χαμπάρι ότι το σύστημα διαστάυρωσης στα νοκ άουτ πρέπει να αλλάξει επιτέλους και να γίνεται με κλήρωση. Αφού οι διοργανωτές μας δίνουν τη δυνατότητα να διαλέξουμε αντίπαλο καλά κάναμε και τον διαλέξαμε (άλλο αν ο πρώτος δε μας έκατσε λόγω ανικανότητας των Γάλλων).
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Ένα άρθρο για το ποιος έβαλε τους παίκτες να κάτσουν να χάσουν προκλητικά... Όχι ότι είχαμε καμιά αμφιβολία, δηλαδή.
Ποιος τους είπε ότι φοβόμαστε; - Μουντομπάσκετ - Τουρκία 2010 - Contra.gr
Μιλάμε για τεράστιο λίβελο ενός άσχετου που κάνει πως δεν ξέρει ποιός είναι ο Βασιλακόπουλος και τι σημαίνει Βασιλακόπουλος για το Ελληνικό μπάσκετ... αν δεν υπήρχε ο Βασιλακόπουλος, ο Γκάλης και ο Συρίγος δεν θα υπήρχε Ελληνικό μπάσκετ... θα βολόδερνες να προκριθείς στο Ευρωμπάσκετ και θα έπαιζες ντέρμπυ με την Σκωτία και την Πορτογαλία... είμαι ειλικρινά περίεργος ποιός τον έβαλε να γράψει αυτούς τους κιτρινισμούς...

Σιγά ρε φίλε θα σκίσεις καμιά ζαρτιέρα που έβαλε με το ζόρι ο Βασιλακόπουλος τον προπονητή και τους παίκτες να κάτσουν και να χάσουν... απόφαση της ομάδας ηταν και κανενός άλλου... έτσι το στάθμισαν και έτσι το αποφάσισαν και καλά έκαναν... γιατί άμα τους βγει που σαφώς και μπορεί να συμβεί οι ελάχιστοι κίτρινοι κονδυλοφόροι πάλι θα τρέχουν να κρυφτούν... από την αρχή είχα δηλώσει ότι έπρεπε να το παίξουμε κανονικά το ματσάκι κι ότι κάτσει, αλλά καθόλου δεν θα με χαλάσει αν κερδίσουμε τους Ισπανούς και προχωρήσουμε μέχρι το βάθρο... σιγά ρε απίστευτοι ταρτούφοι της υποκρισίας, το ότι δεν χτυπήσαμε ένα ματς σας μάρανε... ξεφτίλες δημοσιογράφοι του κατοστάρικου το πρόβλημα του Ελληνικού αθλητισμού είναι οτι η εθνική δεν χτύπησε ένα παιχνίδι? το κωλοχανίο με την βία, τις ντόπες και τις άλλες ξεφτίλες δεν σας πειράζει? ... σταματήστε επιτέλους να ξεφτυλίζετε την μοναδική ομάδα που πραγματικά μας έκανε και μας κάνει υπερίφανους... αν θέλετε να φτύσετε κάποιον κοιτάξτε στον καθρέφτη και αρχίστε...


Στο θέμα μας... τα ξανάπα... τα παίζεις όλα σε μια ζαριά... οι Ισπανοί δεν είναι σαν τους περσινούς και τους προπέρσινους Ισπανούς... μπορείς να τους πάρεις... αν παίξεις πραγματικά καλά θα τους κερδίσεις και θα φτάσεις χαλαρά στο μετάλλιο... αν χάσεις έχασες... εγώ ξεφτίλας σαν τους γνωστούς δημοσιογράφους δεν θα γίνω... αυτή η ομάδα μου έδωσε τόσες χαρές που δεν με νοιάζει ότι κι αν γίνει... τώρα εσείς άμα την θεωρείτε ξεφτιλισμένη επαιδή σε ένα τουρνουά δεν έπαιξε καλά και θεώρησε πως έπρεπε να διαλέξει έναν αντίπαλο να πάτε σε κανένα γιατρό να σας κοιτάξει... η αχαριστία είναι από τα μεγαλύτερα ελαττώματα...
 

Twinkie

Member
Μηνύματα
1.142
Likes
327
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Τώρα διάβασα το άρθρο του κυρίου δημοσιογράφου, ΕΛΕΟΣ.
Ό,τι κι αν έχει γίνει, ό,τι κι αν στα αλήθεια συμβαίνει, το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει σε αυτή τη χρονική στιγμή θα ήταν να αφήσει τη γνώμη του κατά μέρος τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το τουρνουά.
Άδικο έχει μετά ο Καζλάουσκας που ξεσπάει για κιτρινισμούς, οπαδισμούς και δημοσιογραφικές μηχανορραφίες;

Όλοι που αγαπάμε το μπάσκετ φυσικά και θέλουμε η Εθνική να κυνηγάει πάντα τη νίκη αλλά όπως πολύ σωστά δήλωσε και ο Διαμαντίδης μην μειώνουμε αυτά τα παιδιά με τη πρώτη "στραβή"!!
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.053
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παρακολουθώ από την αρχή και τα παιχνίδια της Εθνικής και τα σχόλια που γράφονται σ' αυτό εδώ το τόπικ. Μιαν απορία έχω:

Δηλαδή, ρε παιδιά, για να καταλάβω: ασχέτως του τι γράφει ή λέει ο κάθε σχετικός ή άσχετος, εσάς σας άρεσε αυτό που είδατε χτες βράδυ? Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα - στην τελική? Κι αν ήταν τα δικά σας παιδιά που έπαιζαν στο παρκέ, αυτό θα τους λέγατε να κάνουν?

(τελικά δεν ήταν μία η απορία αλλά τρεις...)

ΥΓ. Ένα πολύ καλό βιβλίο (μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας) για το τι και πώς μπορεί να κερδίσει μια μάχη ή έναν πόλεμο είναι "Το ρουά-ματ του τρελλού" του Ρόμπερτ Σεκλεΰ. Ψάξτε το - αξίζει τον κόπο...
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.785
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom