varioAthens
Member
Νομιζω εισαι πλεον ετοιμη και για ΙνδιαΕγώ το πάνικ ατάκ το είχα πάθει από το σπίτι στον καναπέ μου, κάτι Σιντζούκου τα τρώω για πρωινό, έτσι για να σηκώνουν οι γιατροί τα χέρια μαζί μου![]()

Νομιζω εισαι πλεον ετοιμη και για ΙνδιαΕγώ το πάνικ ατάκ το είχα πάθει από το σπίτι στον καναπέ μου, κάτι Σιντζούκου τα τρώω για πρωινό, έτσι για να σηκώνουν οι γιατροί τα χέρια μαζί μου![]()

Πετυχαμε ιδια σε ξενοδοχειο στο Τορουν στην Πολωνια Strona główna . Μειναμε μονο 1 βραδυ και δεν προλαβα να τη μαθω. Μονο το θερμαινομενο καθισμα λειτουργουσε μονο του χωρις κουμπια. Δεν ξερω πως τους ηρθε να βαλουν στην Πολωνια τοσο ακριβη εγκατασταση.Η τουαλέτα τα σπάει. Θέλω μια ίδια!!
Ευχαριστώ Σμαράγδα μου.Δε φαντάζεσαι με τι ανυπομονησία περιμένω πάντα το επόμενο κομμάτι σου!
Το Τόκυο δε φημίζεται για την καθαριότητα στους δρόμους? Σκουπίδια βλέπω στις φωτο!
Η τουαλέτα τα σπάει. Θέλω μια ίδια!!

Στο είπα και κατ' ιδίαν, μία είναι η λύση γι' αυτό.Το jet lag με χτυπούσε αλύπητα, μάτι δεν έκλεισα για πάνω από τη μισή νύχτα, σηκώθηκα ίσα με 5 φορές, τι πρόβατα μέτρησα, τι γκέισες, τίποτα.
Μήπως επειδή τελικά το είχες ψάξει τόσο πολύ;με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι διφορούμενες. Ναι μεν, αλλά.
με 1 δάχτυλο ουίσκι που έπινα εγώ και μιά μπύρα δουλειά δε γινότανΣτο είπα και κατ' ιδίαν, μία είναι η λύση γι' αυτό.![]()
Ήταν κοινή η διαπίστωση. Ας μην κάνουμε σπόιλερ έχω πολλά να πω ακόμη (όχι που θα γλυτώνατε lol)Μήπως επειδή τελικά το είχες ψάξει τόσο πολύ;
Η γνωμη μου (την οποια και δε ζητησε κανεις) ειναι οτι ισως ηταν καλυτερα να το πας αντιστροφα, δηλαδη ξεκινωντας απο Οσακα ή Κυοτο... οι ανθρωποι ειναι πιο φιλικοι και οι πολεις πιο ανθρωπινες.... οποτε η προσαρμογη ειναι πιο ομαλη... δεν σε ξενιζει τοσο πολυ το τσιμεντο ή η "αχαροσυνη" καποιων περιοχων οπως π.χ. η Akihabara

Ε ετσι οπως το θετεις συμφωνω και επαυξανω!Συμφωνώ αλλά το αεροπορικό ήταν +300 οπότε θα την ξεπερνούσα την αχαροσύνη τι να έκανα![]()