Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pan82

Member
Πριν λιγες μερες εδινε πολλα για Μαροκο μετα τα Χριστουγεννα ως αρχες Γεναρη. Εξοχη προσφορα.
Πάρα πολλά θα έλεγα βγάλαμε 6 στην ίδια πτήση 3-8/1!!! Και με 50% bonus και είχε και άλλα 5 bussines σε κάθε πτήση

Επίσης βλέπετε και με bonus διαθεσιμότητα γιατί αυτή τη φορά είχε θέσεις που εμφάνιζε με bonus αλλά στα μίλια δεν εμφανίζε καθόλου και ειδικά bussines ενώ είχε σε πολλούς προορισμούς με bonus δεν έβγαζε καμία με μίλια

Last edited:

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Παιδιά το coffee island δίνει μίλια με την αγορά καφέ ή θυμάμαι λάθος;

Xriz

Member
Καλημερα. Σε αναζήτηση εξαργύρωσης μου βγάζει τη φωτο που λέει εξαργύρωση εκονομυ, σε πλαίσιο οτι ειναι διαθέσιμη μονο η business, χρέωση μιλίων για εκονομυ και ναυλο s. Η εξαργύρωση με emirates. Ξέρουμε κάτι για το που θα κάτσω αν κλείσω?

Attachments

Καλημερα. Σε αναζήτηση εξαργύρωσης μου βγάζει τη φωτο που λέει εξαργύρωση εκονομυ, σε πλαίσιο οτι ειναι διαθέσιμη μονο η business, χρέωση μιλίων για εκονομυ και ναυλο s. Η εξαργύρωση με emirates. Ξέρουμε κάτι για το που θα κάτσω αν κλείσω?
Είναι ένα bug του συστήματος που το εμφανίζει εδώ και χρόνια σε μερικές εξαργυρώσεις, τώρα που έχει προστεθεί η emirates στις περισσότερες εξαργυρώσεις economy εμφανίζει αντίστοιχο μήνυμα ότι είναι διαθέσιμη μόνο η business. Στο δια ταύτα λοιπόν, χρεώνεσαι μίλια economy, πληρώνεις economy φόρους, και πετάς economy.
Θα ήταν όντως εξαιρετική περίπτωση να ισχύει το μήνυμα, αλλά 2 φορές που έκανα παρόμοιες κρατήσεις επιβεβαιώθηκα και από το τηλεφωνικό κέντρο αλλά και από τη διαχείριση κράτησης ότι είναι eco. Αυτά! ελπίζω να σε κάλυψα

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Βγάζοντας κάποια εισιτήρια λόγω της προσφορά με μισή εξαργύρωση με bonus παρατήρησα ότι από προχθές δεν εμφανίζονται πουθενά στις εξαργύρωσεις οι business θέσεις με μίλια εμφανίζονται μόνο οι economy θέσεις ενώ αν μπείς ταυτόχρονα να δεις τις εξαργύρωσεις με Bonus εμφανίζονται κανονικά business θέσεις και το είδα σε πολλά διαφορετικά δρομολόγια και σήμερα παρατήρησα ότι και σε economy θέσεις εμφανίζονται λιγότερες με miles σε σχέση με Bonus που πάντα οι θέσεις ήταν κοινές.
Αλλά business δε βρίσκω πουθενά πλέον και αυτό είναι από τη Πέμπτη και μετά
Παρομοιο θεμα ειχα και εγω ! Για συγκεκριμενο προορισμο ενω μεχρι πριν 5-10 μερες εμφανιζε εισητηρια ολες τος μερες αυγουστο σεπτεμβρη οκτωβρη νοεμβρη δεκεμβρη … τωρα που κοιταω εχει λιγες ημερομηνιες αυγουστο κ οκτωβρη νοεμβρη δεκεμβρη καμια μερα ειναι σαν να απενεργοποιηθηκαν απο την aegean ! Δεν γινεται να εκλεισαν ολες τις μερες ολες τις ωρες για τρεις μηνες ! Ξερει κανεις τι εγινε; Βασικα τωρα που το κοιταω με ποντους εχει με μιλια το εχουν απενεργοποιησει ενω πριν 10 μερες ειχε ολες τις μερες
Ενημερωτικά, παρατήρησα ότι επανήλθαν οι διαθεσιμότητες και σε θέσεις business στην εξαργύρωση με μίλια, κ όχι μόνο σε πόντους... Για όσους ενδιαφέρονται...Βασικά είχα κοιτάξει στις 31/5 και ήταν ακόμα μόνο με τις economy, αλλά είπα να περιμένω μήπως είχε σχέση με την εξαργύρωση με μισούς πόντους της Alpha, κ όντως μόλις τελείωσε η προσφορά, επανήλθαν και με ίδιες διαθεσιμότητες γενικότερα.

pan82

Member
Ενημερωτικά, παρατήρησα ότι επανήλθαν οι διαθεσιμότητες και σε θέσεις business στην εξαργύρωση με μίλια, κ όχι μόνο σε πόντους... Για όσους ενδιαφέρονται...Βασικά είχα κοιτάξει στις 31/5 και ήταν ακόμα μόνο με τις economy, αλλά είπα να περιμένω μήπως είχε σχέση με την εξαργύρωση με μισούς πόντους της Alpha, κ όντως μόλις τελείωσε η προσφορά, επανήλθαν και με ίδιες διαθεσιμότητες γενικότερα.
Όντως και από περιέργεια είχα μπει χθές το πρωί και δεν τα εμφανίζε και λέω τελικά δεν ήταν bug αλλά τώρα εμφανίζονται πλέον κανονικά και στους δύο προορισμούς πού παρακολούθησα και είχαν αφαιρέσει από μέσα Μαϊου. Τώρα ποια η λογική να γίνει αυτό αφού κάποιος θα έδινε πολλαπλάσια μίλια χωρίς προσφορά για να κλείσει εισιτήριο δε το κατανόω

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Η ΔΕΗ προσφερει εξαργυρωση μιλιων με αναλογια 200 μιλια 1 ευρω.

Εσεις οι ψαγμενοι γνωριζετε αν υπαρχει καποια καλυτερη αναλογια εξαργυρωσης (εκτος απο πτησεις).

pan82

Member
Η ΔΕΗ προσφερει εξαργυρωση μιλιων με αναλογια 200 μιλια 1 ευρω.

Εσεις οι ψαγμενοι γνωριζετε αν υπαρχει καποια καλυτερη αναλογια εξαργυρωσης (εκτος απο πτησεις).
Σε μη ταξίδια νομίζω το 1:200 είναι καλή εξαργύρωση αλλά παίζει και για Attica κάποιες φορές και για άλλους συνεργάτες.

Επίσης μέχρι 2/7 διπλάσια μίλια σε κάθε ενεργοποίηση του ΔΕΗ my home on-line 3000 αντί για 1500 (βέβαια πριν ένα μήνα έδινε 2500 σε όλα τα πρόγραμματα αλλά από 1 Ιουνίου δίνει μόνο στα σταθερά 1500)

ΔΕΗ myHome Online

nick87

New Member
καλησπερα.. ειμαι blue βαθμιδα και εχω συλλεξει 6700 μιλια αναβαθμισης.. μεχρι σημερα χρεαιζομουν 5300 μιλια για τη silver.. για καποιο λογο μου εμφανιζει οτι χρειαζομαι 20300 μιλια .. γνωριζει κανεις για ποιο λογο αυξηθηκαν τοσο πολυ τα απαιτουμενα μιλια ?

maria91

Member
καλησπερα.. ειμαι blue βαθμιδα και εχω συλλεξει 6700 μιλια αναβαθμισης.. μεχρι σημερα χρεαιζομουν 5300 μιλια για τη silver.. για καποιο λογο μου εμφανιζει οτι χρειαζομαι 20300 μιλια .. γνωριζει κανεις για ποιο λογο αυξηθηκαν τοσο πολυ τα απαιτουμενα μιλια ?
Γιατι εληξε η ημερομηνια που ηθελες 5300 μιλια κ τωρα μεχρι την επομενη ημερομηνια θες 20300
Η συλλογη μιλιων ειναι μεχρι καποια προκαθορισμενη ημερομηνια,αν παρελθει τοτε αυξανεται το ποσο των μιλιων που θες για αναβαθμιση

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.055
Μέλη
39.777
Νεότερο μέλος
alexanderd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom