ΗΠΑ NEW YORK...και μετά όλα τ'άλλα!

tasosk11

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
φιλε φοβερη η ιστορια σου!!

να σε ρωτησω κατι για το nba..
απο εκει ψηλα που ησουω φαινονταν ο αγωνας??
ή να παρω εισητιρια απο πιο κοντα???
 

Demetrius

Member
Μηνύματα
32
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Australia-N.Zealand
φιλε φοβερη η ιστορια σου!!

να σε ρωτησω κατι για το nba..
απο εκει ψηλα που ησουω φαινονταν ο αγωνας??
ή να παρω εισητιρια απο πιο κοντα???
Σ'ευχαριστώ πολύ!
Απο ψηλά ο αγώνας φαίνεται μια χαρά, πολύ καλύτερα απ'οσο φαντάζεται κάποιος. Βέβαια απο κοντινή απόσταση μπορείς να δεις καλύτερα τις αντιδράσεις παικτών, πάγκου κτλ αλλά η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη και σ'αυτό μου με ρωτάς η απάντηση είναι πως δεν θα χεις πρόβλημα, δεν χρειάζεται να ξιλωθείς αφού και απο τα πάνω διαζώματα η εμπειρία είναι επίσης πολύ καλή και έχεις πολύ καλή θέα όλου του γηπέδου.
 

Kingston

Member
Μηνύματα
64
Likes
15
Μπραβο Demetrius,πολυ καλη περιγραφη,απλη,πολυ κατατοπειστικη και χρησιμη χωρις πολλα πολλα,ιδιαιτερα γι καποιον που θελει να επισκεφτει τη πολη.Σε λιγες μερες φευγω και γω για ΝΥ,πρωτα ο θεος,με την ιδια εταιρια,ιδιες ωρες,ιδιες μερες και εχοντας κανει παρομοιο προγραμμα!Με βοηθησες παρα πολυ και σ ευχαριστω πολυ,να σαι καλα και να ταξιδευεις οσο μπορεις.
 

harmim

Member
Μηνύματα
56
Likes
9
Απλα τελεια η περιγραφη σου και κατατοπιστικοτατη.Εμενα προσωπικα με βοηθησες παρα πολυ γιατι σκεφτομαι φετος το Σεπτεμβρη να παω...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..
 

rainbow_326

Member
Μηνύματα
59
Likes
27
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Φίτζι
Φίλε μου η η Ταξιδιωτική σου Ιστορία είναι φοβερή! Μας κάνει όλους εμας εδώ στο φόρουμ περήφανους! Την εκτυπώνω για να την έχω μαζί μου γιατί σε 5 ώρες φεύγω για Νέα Υόρκη!
Σ' ευχαριστώ πολύ!

:clap: :clap: :clap:
 

martz

Member
Μηνύματα
24
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Κοπεγχαγη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη for ever!!!
Πάρα πολύ ωραίο αρθρο και πολυ χρήσιμο!! Ελπίζω να επισκεφτω τα περισσότερα από τα μέρη που περιγράφεις!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν έχω πολλές ώρες που επέστρεψα απο Νέα Υόρκη και μπορώ να πω με ευκολία οτι αυτήν την πόλη δύσκολα θα την βγάλω απ'το μυαλό μου. Ίσως επειδή ήταν το πρώτο υπερατλαντικό ταξίδι που έχω κάνει...ίσως επειδή αυτή η πόλη έχει κάτι που σε μαγεύει...και σίγουρα έχει και όποιος έχει πάει μπορεί να με καταλάβει. Δεν θα πω κάτι διαφορετικό, μάλλον θα συμφωνήσω με όσους την έχουν αναγάγει ως μια πόλη που κανείς δεν πρέπει να παραλείψει να πάει έστω και μια φορά στη ζωή του. Απλά θα διηγηθώ την δικιά μου 9ήμερη επίσκεψη στην πρωτεύουσα του κόσμου και του υπερκαταναλωτισμού...
Σχετικα με αυτα που γραφεις στην πρωτη παραγραφο της ιστοριας σου:
Οντως και εμενα μου ειναι δυσκολο να προσδιορισω τι μου αρεσει στην Ν.Υορκη.Για τα δικα μου γουστα καθαρα αντικειμενικα δεν εχει την ομορφια πολλων ευρωπαικων πολεων.Αλλα εχει μια αυρα μοναδικη..πιστευω οτι ειναι περασμενη μεσα στο DNA μας μεσα απο τοσες ταινιες -τοσες αναφορες παντου.(και μιλαω παντα για οσους απο μας λατρευουμε τη Ν.Υ.) Αλλες πολεις μιλουν στα ματια μας ..αλλα -για μενα- η Ν.Υ. μιλαει στην καρδια.
 
Last edited by a moderator:

jim13

Member
Μηνύματα
22
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ΝΑΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Demetrius οι πολυτιμες πληροφοριες σου εχουν απο πλευρας μου ηδη εκτυπωθει, κι εχουν μπει στο φακελο για τη ΝΥ. Μονο που νομιζω οτι θα εκανα καλα να μη μπαινω συχνα στο τραβελστορις και να μη διαβασω τιποτα αλλο για ΝΥ προς το παρον γιατι.... ξεσηκωνομαι με τις περιγραφες σας, και δε μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα στα της δουλειας μου, που αυτη την εποχη τελος του οικονομικου ετους τρεχω και δε φτανω στο γραφειο. Σου ευχομαι συντομα να κανεις και αλλα ενδιαφεροντα ταξιδια, σαν κι αυτο.
Πράγματι, βλέπω απόλυση απο τη δουλειά....:haha: ευχαριστουμε Demetrius...

Τωρα για τα εισητήρια του NBA αλλα και των θεάτρων οι απόψεις διαφέρουν. Δηλαδή αλλοι λένε για το θέτρο να προμηθευτείς εισητήρια απο αυτά που μένουν την τελευταία ημέρα.. Σε γρήγορη αναζήτηση που έκανα οι τιμές είναι γύρω στα 150$..:( Θα μας τα φαει ο Obama:rolleyes:
 
Μηνύματα
40
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
ΑΥΣΤΡΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
ψαχνω δοκιμαστικα για τελη ιουλιου...ουτε κατα διανοια δε πιανεται αυτη η τιμη...
οψομεθα..και ηθικον ακμαιοτατον
Kοίταξε στο airshop.Eγώ έκλεισα απευθείας με delta για Αύγουστο 610 €, ενώ όλα ήταν πάνω από 900 €.Το καλοκαίρι οι τιμές αυξάνονται.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.164
Μηνύματα
882.632
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
Τonia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom