• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Next Εθνικής τράπεζας

iopa22

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βεγκας-Νορβηγια
Δινεται κωδικος ( 31/10) με τις κατωθι προυποθεσεις :
Γυναικα ,μετριου αναστηματος , ξανθια -σαντρε , γαλανα ματια , αναλογιες 90-60-90 , ζωδια του νερου
και ει δυνατον να λεγετε Ελενη.
Δεκτες μονο σοβαρες προτασεις .
:haha::haha::haha:

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Εδώ και 2 ημέρες προσπαθώ να κάνω κάποιες πληρωμές λογαριασμών μέσω next για να μαζέψω τους πόντους, αλλά μου λέει ότι πρέπει να ενημερώσω την εφαρμογή για να μπορέσω να συνεχίσω. Μπαίνω στο Play Store και η εφαρμογή φαίνεται ενημερωμένη.
Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εδώ και 2 ημέρες προσπαθώ να κάνω κάποιες πληρωμές λογαριασμών μέσω next για να μαζέψω τους πόντους, αλλά μου λέει ότι πρέπει να ενημερώσω την εφαρμογή για να μπορέσω να συνεχίσω. Μπαίνω στο Play Store και η εφαρμογή φαίνεται ενημερωμένη.
Γενικά η εφαρμογή της Εθνικής είναι για το ανάθεμα... Στείλε μειλ εδώ [email protected] μπας και στο διορθώσουν. Εμένα κάποια πράγματα τα έχουν διορθώσει (τις μη χρεώσεις των bits) ενώ άλλα όχι (δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση γιατί δεν μου δέχεται τα αρχεία των δικαιολογητικών...). Γενικώς είναι πολύ χάλι η εφαρμογή :(

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Οκ ευχαριστώ

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Και σε μένα τα ίδια κάνει. Όλα ίδια με σένα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.239
Μέλη
39.943
Νεότερο μέλος
Elena Kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα