Από τα δικά μου πειράματα: Μπαίνουν bits μόνο όταν αγοράζεις με την prepaid (3) και όταν την χρησιμοποιήσεις μέσω του wallet (5). Όσες πληρωμές έκανα από τον λογαριασμό δεν έδωσαν τίποτα, ούτε οι φορτίσεις. Έχω στείλει και mail πριν από 10 μέρες αλλά δεν έχω κάποια ανταπόκριση.Εχω κανει κινησεις και δεν μου εδωσε ακομη τα bits. Τι μπλεξιμο.
Τα ίδια και μένα. Μόλις έβαλα χρήματα στη prepaid και δεν μου έδωσε τίποτα για τη φόρτιση ενώ έδινε 5 bits. Έκανα 2 πληρωμές με τη prepaid και πήρα απο 3 bits για τη κάθε μία. Είμαι περίεργη αν θα δώσει τα 100 bits που έδινε για γενέθλια...Από τα δικά μου πειράματα: Μπαίνουν bits μόνο όταν αγοράζεις με την prepaid (3) και όταν την χρησιμοποιήσεις μέσω του wallet (5). Όσες πληρωμές έκανα από τον λογαριασμό δεν έδωσαν τίποτα, ούτε οι φορτίσεις. Έχω στείλει και mail πριν από 10 μέρες αλλά δεν έχω κάποια ανταπόκριση.
Τα 100 μου τα έδωσε.Τα ίδια και μένα. Μόλις έβαλα χρήματα στη prepaid και δεν μου έδωσε τίποτα για τη φόρτιση ενώ έδινε 5 bits. Έκανα 2 πληρωμές με τη prepaid και πήρα απο 3 bits για τη κάθε μία. Είμαι περίεργη αν θα δώσει τα 100 bits που έδινε για γενέθλια...
Σταμάτησε να δίνει μπιτς από καταθέσεις στις 4 Απριλίου.Τον προηγουμενο μηνα πηρα και απο αναληψεις και καταθεσεις 4 bits καθε φορα την επομενη μερα. Οι πληρωμες με την καρτα αναληψης εδωσσν 3. Αυτη τη φορα δεν εχω παρει απο καταθεσεις και αναληψεις.