Από τα δικά μου πειράματα: Μπαίνουν bits μόνο όταν αγοράζεις με την prepaid (3) και όταν την χρησιμοποιήσεις μέσω του wallet (5). Όσες πληρωμές έκανα από τον λογαριασμό δεν έδωσαν τίποτα, ούτε οι φορτίσεις. Έχω στείλει και mail πριν από 10 μέρες αλλά δεν έχω κάποια ανταπόκριση.Εχω κανει κινησεις και δεν μου εδωσε ακομη τα bits. Τι μπλεξιμο.
Τα ίδια και μένα. Μόλις έβαλα χρήματα στη prepaid και δεν μου έδωσε τίποτα για τη φόρτιση ενώ έδινε 5 bits. Έκανα 2 πληρωμές με τη prepaid και πήρα απο 3 bits για τη κάθε μία. Είμαι περίεργη αν θα δώσει τα 100 bits που έδινε για γενέθλια...Από τα δικά μου πειράματα: Μπαίνουν bits μόνο όταν αγοράζεις με την prepaid (3) και όταν την χρησιμοποιήσεις μέσω του wallet (5). Όσες πληρωμές έκανα από τον λογαριασμό δεν έδωσαν τίποτα, ούτε οι φορτίσεις. Έχω στείλει και mail πριν από 10 μέρες αλλά δεν έχω κάποια ανταπόκριση.
Τα 100 μου τα έδωσε.Τα ίδια και μένα. Μόλις έβαλα χρήματα στη prepaid και δεν μου έδωσε τίποτα για τη φόρτιση ενώ έδινε 5 bits. Έκανα 2 πληρωμές με τη prepaid και πήρα απο 3 bits για τη κάθε μία. Είμαι περίεργη αν θα δώσει τα 100 bits που έδινε για γενέθλια...
Σταμάτησε να δίνει μπιτς από καταθέσεις στις 4 Απριλίου.Τον προηγουμενο μηνα πηρα και απο αναληψεις και καταθεσεις 4 bits καθε φορα την επομενη μερα. Οι πληρωμες με την καρτα αναληψης εδωσσν 3. Αυτη τη φορα δεν εχω παρει απο καταθεσεις και αναληψεις.
Αν ειναι 2 οι συνδικαιουχοι, ποιος παιρνει bits για τα γενεθλια?Σταμάτησε να δίνει μπιτς από καταθέσεις στις 4 Απριλίου.
Δεν δίνει τίποτε για φόρτιση δίνει για πληρωμή λογαριασμού από εφαρμογή και από χρήση κάρτας.
Οποίος έχει υπομονή ας κάνει μόνοευρες πληρωμές σε έναν λογαριασμό μέχρι να κλείνει τα μπιτς που του χρειάζονται.
Στα γενέθλια δίνει 100 και λογικά στην επέτειο αλλά 100. Ορίστε, βγαίνουν 4 κουπόνια της αιγαίου των 20.
Από εφαρμογή για τρεις πληρωμές από τον λογαριασμό δεν πήρα τίποταγια πληρωμή λογαριασμού από εφαρμογή και από χρήση κάρτας.
Όταν είναι να επιλέξεις (μέσα στην εφαρμογή νεξτ) από που θα τραβήξει το ποσό για την πληρωμή λογαριασμού βάλε την προπληρωμένη.Από εφαρμογή για τρεις πληρωμές από τον λογαριασμό δεν πήρα τίποτα
Εκ των υστέρων αυτό κατάλαβα ότι έπρεπε να κάνω. Το app είναι χάλια, το λιγότερο που έχω να πω.Όταν είναι να επιλέξεις (μέσα στην εφαρμογή νεξτ) από που θα τραβήξει το ποσό για την πληρωμή λογαριασμού βάλε την προπληρωμένη.
Μόνο ο βασικός δικαιούχος...σιχτιρΑν ειναι 2 οι συνδικαιουχοι, ποιος παιρνει bits για τα γενεθλια?![]()
Μηπως δινει μονο αν κανεις αγορες?ειναι η βασικη μου καρτα εμενα οποτε δε εχω θεμα με τα bits τα εχω σε πλεονασμαΕχω κανει κινησεις και δεν μου εδωσε ακομη τα bits. Τι μπλεξιμο.